• AnuluWork #172497
    A merci is így állt tavaly, aztán megjött a csomag és helyére kerültek a dolgok.

Én azt mondom, ha a Renault, a Ferrari, és mások évek óta képtelenek VBt nyerni, akkor ne a Mercit fikázzuk, még ha iszonyatos fölényben is van évek óta, hanem inkább qurvatöbbiekezzünk. Tele vannak manival, évekkel korábban ők domináltak, és örüljenek annak, hogy a Merci Le Mans miatt évtizedeket kihagyott, míg vissza nem tért, hisz a korábbi egyik legdominánsabb gyártó nélkül nyerték szarrá magukat Le Mans előtt (1954-55-ben volt Merci, nyert is) évekig és Le Mansot követően egészen 1998ig. Nemrég visszajött, mint csapat, és ismét helyére kerültek a dolgok. Oda, ahol évekkel korábban is voltak. A harmincas években hasonló szinten domináltak, és akkor se bírtak velük a többiek.

Szóval, maradjunk abban - bár nem szeretem a Mercit -, engem is idegesít, hogy vsz jót nem fog tenni a DAS a VBnek, de ők a Merci. Szimplán annyi történik, hogy ott tartanak, ahol a cég fennállása óta mindig is tartottak. El nem tudom képzelni, hogy hány F1-es VB címük lenne egyéni és csapat, ha 1955ben nem szállnak ki. Mindezt annak fényében, hogy két évig voltak a F1ben, és 2 VB címet nyertek. Aztán visszajöttek, és szimpla 4 év alatt ismét megettek mindenkit aki valaha is sikeres volt a F1ben. Még a RBt is, pedig náluk tényleg nem hülyék dolgoznak, nem úgy, mint a Ferrarinál!
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.21. 19:02:22