ToxiMaxi#172275
Nekem azzal semmi problémám nincs, hogy megpróbálta, éppen ezért üde színfolt Verstappen, aki mindig megpróbálja és remélem nem is fog változni. Legyen verseny, kényszerítsék Hamiltont is nagyob erőbedobásra és akkor ő is hibázik, mint most. Elbaxta, utána bocsánatot kért, a büntetését elfogadta, mondta is, hogy ő felteszi a kezét, jogos a büntetés, részemről ez rendben is van. Az, hogy a fórumon mosdatják az már nem. Albon nyilatkozatát érdemes megnézni, egyébként ő is egy nagyon szimpatikus versenyző, teljesen korrektül nyilatkozott nem volt benne tüske, el lehet képzelni egy Grojean mit nyilatkozott volna :D .
Én biztosan nem fogom mondani, hogy mostantól nem nézem a versenyt, mert mióta az eszemet tudom azóta nézem. Sírni meg végképp nem járok ide. Harcoljanak keményen én Vettel, Leclerc párost sem szedném szét, hagy versenyezzenek. Ilyen benne van egyikük sem engedett, ez lett belőle. Arra leszek kíváncsi, hogy legközelebb mi lesz ha találkoznak. Egy ilyen csapattárs kellene Hamilton mellé is, aki nem hagyja magát. Mivel abszolút kedvencem nincs ezért én az izgalmas versenyeknek szurkolok és ennek a versenynek a második fele az évad legjobbja volt.