• Magnum PI
    #171915
    Na akkor csak leírom a véleményem Vettelről, úgy sem olvassa el senki :)

    Szerintem most vitán felül áll, hogy Vettelnek nem megy. Ez már egy ideje szerintem így volt csak most kiélezett meg stresszesebb helyzetben nagyon kijön, hogy jelenleg nincs a top pilóták között. Ezt nem lehet szépíteni az eddig megszerzett 4VB címmel sem.

    Viszont azt a 4VB-t ő megszerezte és el nem veheti senki. Lehet mondani, hogy űrautó de ezt el lehet mondani jó pár Hamilton vagy akár Schumacher bajnoki címre is. A technika a része az egésznek és nagyon meghatározó. Akinek ez nem tetszik nem jó sportot választott. Abban a 4 évben Vettel és az a technika volt a legjobb és megérdemelte az összes győzelmet!

    Majd jöttek változások a szabályokban és a technikában ami Vettelnek nem fekszik annyira azóta sem. Lehet tényleg a kipörgésgátló hiánya fogja vissza, ki tudja, nem is számít. Vettel azon képességi amik régen az ő erősségei voltak ebben az érában nem működnek olyan jól. Most nem ő a legjobb pilóta és technika páros, ennyi.

    De minden változik. Fordulhat megint annyit a rendszer, hogy akár újra ő lehet az. Nem tudjuk. Leírni semmi képen nem szabad, de kimagyarázni sem abból, hogy most egy átlagos (néha alatti) szintet hoz csak, főleg megbízhatóságban