Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hamilton bünti: Nem komálom Hamilton, de most az utálaton kívül más nem nagyon szól amellett, hogy ezt keményebben büntetni kellett volna. Pont a box előtt vágta a falnak az autót és akkor még azt sem tudhatta, mennyire sérült a kocsi, egyáltalán körbe ért volna-e. Valamint nem sokkal lett volna biztonságosabb egy törött autóval menni egy extra kört az esőben mint simán SC alatt bemenni a boxba szabálytalanul.
Leclerc bünti: itt talán, nem év közben hirtelen felindulásból kellett volna változtatni büntetési rendszeren. Habár sokkal logikusabb és már régóta érett, hogy ilyenekért a csapatot kellene büntetni, előbb egyeztetni kellett volna velük. Mivel ez nem történt meg nem szankcionálhattak radikálisan. Most így kitalálták a pénz dolgot, de szerintem nem fog így maradni. Ellenben el tudom képzelni, hogy egy hivatalos szabálymódosítással bevezetnek majd valamit, pl hogy pontot vesznek el a konstruktőriből és akkor senki nem fog visszaélni ezzel (ha eleget elvesznek).
Egyébként sok egyéb olyan dolog van ami nem a pilóta hibája mégis ő szopja be a büntit. Pl mindenféle technikai komponens cseréje mind a pilótát bünteti mert rajz pozíciót veszt
A lényeg, hogy végre volt 2-3 izgalmas futam, próbáljátok már meg élvezni és örülni neki :)
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.07.29. 13:43:00