FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>
Ilyenkor szokott összeülni a Mercedes jogi osztálya?
Utoljára szerkesztette: simonl, 2019.09.08. 16:34:43

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

oneal1
Valami gáz van... a pirellinek vizsgálatot kéne indítania, elfogyott Hami alatt a gumi....

!Forza Ferrari!

Elég öreg vagyok ahhoz, hogy ezt mondjam: most egy új korszak kezdődik...

adam46
Ezaz!
oneal1
😄 😄

!Forza Ferrari!

Összeesküvés elmélet ON: ha Hamilton kimegy kerékcserére, "véletlenül" biztos lesz SC....

Reméljük😊

Meglesz? Az 1 számú pilóta helye nem kérdés már!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.09.08. 16:22:39
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Ric nagyon jó.Mehet a Vettel helyére.Max mellé meg Sainz

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én nem akarok érteni hozzá, lelkes nézőként fogalmazom a véleményem kb. 1986 óta...( azóta nézem a F1 -et)
Utoljára szerkesztette: simonl, 2019.09.08. 16:12:35

wow, ilyet mondani arról aki az első versenyén 5dik lett egy mindardi-val nagyon nagy hozzáértésre vall.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Szóval nem tetszik amit látsz? Hogy végre verseny van a pályán?
Megint döntse el három idióta egy fehér asztal mellett? (akiknek a számlaszáma regisztrálva van a Mercedesnél)

oneal1
igen 😄 😄

!Forza Ferrari!

Ügyes gyerek ez a Leclerc😊
Szeressük...

AnuluWork
Ha Vettelt meszelték Kanadában, akkor Leclercet is kell. Ennyi.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Webbernél nagyobb gyökeret keresve sem találnál az F1 történetében.

Köszönjük a szakértő indoklásodat, most már többen megértettük.....

adam46
Vicc, most meg figyelmeztetést osztanak... Maxé pedig parádés előzés volt! 😄
Még az alatt a 4 alatt is volt sok gyökér müsora Webberrel.Ott utáltam meg
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.09.08. 15:53:25

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mondom mennyire hiteles: mint amikor Pistike játszik az F12019-el low-ra állított aival. Na annyit ér.

oneal1
na megy a vizsgálódás............Verstappen meg nem kapott semmit ausztriában 😄

egy vicc ez az egész....

!Forza Ferrari!

Azért 4 VB cím nem véletlen....bármennyire is menő most utálni Vettelt.

Utoljára szerkesztette: simonl, 2019.09.08. 15:45:29

Master91
vb címek nem hitelesek ?
mert aztán nagyon hitelesek azok a vb címek...

Magnum PI
Lehet Vettelt vedeni a 4vb cimmel, de hogy mostanaban egy beugro pilota szinjet sem hozza az is biztos

vettel? az milyen pokemon?

adam46
Vettel bazdmeg... <#merges2>
nemirok semmit 😄

mcmoha
<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mára is roncsderbi és min 1 sc.

Hajrá Lec <#eljen>

Nohab
Azt néztem én is, de igazából nem múlt rajta semmi. Vettel se ért át időben a célvonalon, pedig jóval előttük volt.
b-type
..az már a második eset volt, már a Roggia előtt is majdnem nekiment itt az onboard-ja.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nekem úgy tűnt megindult volna Hamilton a parabolicában, mert mit vesztett volna vele, de pont elévágott egy Renault, szinte vészfékezni kellett ...

Amúgy én tartom, hogy a kevés leszorító erő miatt olyan gyors a ferka az egyenesekben, viszont ezzel megint megeszi a hátsó gumikat... Ez szinte biztos Hamiltoné megint .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.09.08. 09:35:20

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
.... hogy ki jött ki elsőnek a box-ból?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
Nem érted, hogy Leclercre mutogat? Miért is? Elsőnek jött ki a boxból ..., csak leparkolt jó szokásához híven.

adam46
Igazából nincs megszabva, hogy csak együtt mehetnek ki és csak a boly legvégén. Innentől fogva Hamiltonnak rinyálnia, hogy ő tehetetlen volt... Nem volt az, csak nem kéne beállnia ökörködni és nincs gond.
b-type
hülyeség. Egyfelől általában Hamilton megmondja ha elbaxott valamit. Másfelől nem az ő kudarca volt elég nyilvánvaló a videóból.
...harmadrészt fingja nincs senkinek hogy mit csinált valójában Leclerc, ..sztem Leclerc szempontjából pont az a legrosszabb ha tök korrekt lesz, mert Verstappen megszei reggelire, ez elég nyilvánvalóan látszott a Red Bull ring-n, tanult is belőle.
Nem korrektnek kell lennie, korrekt legyen a vízvezetékszerelő, a Ferrari-ban ülő versenyző az legyen győztes típus.

AnuluWork
Igen, ez oltári baromság. Leclerc tök korrekt volt Spaban is. Ott is mondta, hogy semmi trükközés, menjünk egy jó kört! Nem értem Hamiltont. A kurdarcait néha másra keni.

AnuluWork

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

aszfaltozott bukoter atka...ugyanez a balhe mar megvolt Abu Dhabiban ugy kb par evvel ezelott mikor elhagytak tobbet negy kerekkel a palyat buntetes nuku...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Wéber Gábor: "Vettel végül megúszta büntetés nélkül a pályaelhagyást, pontosan azzal az indoklással, amit a közvetítésben megjósoltam: nem lehetett minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy mind a négy kereke elhagyta a fehér vonalat."

Milyen büntetést? Tilosban parkolt?
desigo
Vettel megkapta már a büntetését?
Sippie
tiszta wtc 😄
b-type

Erről a Taxi2 jut eszembe... Video Még jó, hogy nem mászott ki a vezető abból a fehér DS3ból..

Visszatérve erre a kabaréra, akár az itt linkelt videón is látszik (bár az vágva van), hogy a Vettel már az első sikánnál tudta, hogy ezek itt fognak szórakozni ezért elindult előre, Leclerc követte. De Hulkenberg és Sainz teljesen elzárta a pályát, Vettel meg vadul integetett, ha másért nem ilyen akadályozásért szerintem lehetne büntetni. Utánna a Parabolica előtti egyenesben Vettel visszaengedte maga elé Leclercet, hogy húzzon neki szélárnyékot (Gondolom így volt megbeszélve, hiszen így jöttek ki a boxból.), de ezzel pont már kikésett az időből. Szerintem csak el kellett volna húznia egyedül. A cél utáni lefékezése pedig tényleg veszélyes volt.