• bosco05 #171100
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem kötekedek, csak egyszerűen olyan fellengzősen írsz és olyan dolgokat vállalsz, amiket utána nem igazán lehet értékelni. 2000-es évek elején írtam ilyen weboldalt notepad-ban. Mára több webáruházat felépítettem már komoly hazai és külföldi cégeknek, amelyek a semmiből fel is lettek futtatva, de még én is remegve merem kimondani, hogy értek hozzá, mert minél jobban beleásom magam, annál inkább látom, hogy mennyivel nagyobb tudású emberek vannak a szakmában. Egyszerűen más az értékrendünk. Heti 2-3 cikkem megy ki az egyik legnagyobb hazai hírportál fő, vagy aloldalára ajánlóba több ezres olvasottsággal az autóversenyzés és szimulátorozás témájában. Felépítettem egy szimulátoros csapatot, ahol komoly neveket találsz és útjára indítottam egy itthon akkor még egyedülálló, mára pedig egyre népszerűbb podcastet a semmiből. Mégis fele akkora embernek se érzem magam, mint te. Nem vagyunk egyformák. Én az egyre hosszabb utat látom magam előtt és azt, hogy mennyi mindent nem tudok még. Nem szeretem a fent írt dolgok egyikét sem hangoztatni. Nem tartom magam sem újságírónak, sem podcast sztárnak és szándékosan nem neveztem meg egyiket sem. A weboldaladról pedig te magad írtad le, hogy milyen. Ha elfogadsz egy tanácsot, inkább pont ásd bele magad a "lopott wordpress lopott sablon honlap" irányba, mert többre mész vele és nem lesz nevetséges a végeredmény, ráadásul egy egyszerű booking-hoz sem kell majd külsős oldalt használnod. Az ennyi tudással rendelkező embereknek pont ideális a wordpress, de elárulom, hogy a szakmában a legtöbben a wordpress-ből élnek, még akkor is, ha olyan amilyen. Persze ez csak egy vélemény, nem kell egyetérteni vele, én nem várom el. És nem fogom egyik fent említett dolgot sem megnevezni, sem linkelni, se semmi, mert nem ide tartozik. Privátozást meg el se kezdjük, kinőttem már.

Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 11:21:30