FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Kíváncsi vagyok a rajtra, remélem jó futam lesz. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sajnos hogy pont 2003-ban kezdtem nézni az F1-et amikor visszavonult, utólag "bepótolva " tudok a boxutca balesetről meg a lekörözésről.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

bar az en apam foglalkozott volna igy velem hogy a gokart palyara kenyszerit...nem bantam volna, csak gyerek fejjel azt se tudod mi van...persze ez fugghet elhatarozastol, anyagiaktol is a gond az h en 20 evesen kezdtem gokartozni eloszor, es az utobbi idoben megy nagyon jol persze boven lehettem volna felfedezett gyerekkent, dehat ez egy masik sztori

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

itt mar boven az utolso evei voltak...90-es evekben kellett volna megalapoznia a karrierjet...ahogy Schumi fogalmazott rola: "szelvesz gyors pilota rossz menedzsmenttel"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

volt itt más is
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.08.03. 22:50:10

Nem hiszem hogy most nagyon bánthatja valami 😊 Lehet hogy itt, lehet hogy máshol olvastam hogy kint volt a gokart pályán és stopperrel mérte Max idejét, szigorú volt második helyeket nem fogadott el. Egy szörnyeteget hozott létre (Maximálisan jó értelemben).Ez a gyerek "Built for Race" számomra az a fura hogy lehet ilyet. szvsz Gasly egy puha p... ehhez képest és sose lesz ilyen.

mennyire nem jott ki az apjanak a lepes, pedig tehetseges versenyzo volt...fokepp esoben tudta kamatoztatni tudasat pl a gyenge Arrowssal...egy lehetosege volt 94-ben, de akkor pedig Schumi arnyekaban volt es a Hockenheimi benzin tartalyos baleset el is vette a kedvet a Benettonnal valo versenyzesre...

Nem robot? Neeem? Figyeld azokat a szemeket.

Holnap el is kéne indulnia Maxnak, megint visszaesik 5 helye vagy többet! 😄<#eplus2>
Hamilton who?

adam46
Itt a Magyar nagydíjon a motor számít legkevésbé.
Annak az autónak az egyensúlya egy rakás szar. Belső kamerás felvételekből látszik, hogy pl. Vettel olyan mintha szappantartót vezetne.

0.5 kap a fekra a honda motortól?
Remélem, Verstappen VB lesz.

milyen mázli hogy a másik RedBull pilóta nem jó... különben egy fokkal még jobban égne a Ferrari.

Na ezzel el is dőlt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Papa01
<#eljen> Szerintem sokkal jobbak mint Palik.... sose felejtem el, hogy tudott üvölteni..
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.08.03. 08:09:10

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Pénztáros Lölő:
"Hold my Csíki sör...!

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Maceras lett volna kozpenzbo tamogatott es allami szerzodesekkel bebetonozott dolgot atmutyizni valamelyik gagyi bulvar csatornanak. Persze, semmi sem lehetetlen, de szerencsere megusztuk😄
RatBaG
Gábor Wéber
45 perce ·
"További három évre, 2022 végéig az M4 Sporton marad a Forma-1, úgyhogy folytatjuk tovább, együtt!"

Per Aspera Ad Inferi.

Albon odacsapta azonnal.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Gabinak most van karácsony 😊

Magnum PI
Kíváncsi vagyok ha behúzták volna az 1-2-őt akkor is kérték volna-e, hogy Hamiltont ne mutassák mert nem szeretnék ha ilyen állapotban látnák az emberek.

Nelson Piquet, Jackie Stewart es Michael Schumacher is elertek, hogy nem az abszolut legjobb technikaval nyertek...ugyan 1 vb cimet nyert, de ide sorolnam Keke Rosberget is, aki egy kielezett szezon utan nyerte el a lepattanot holott meglatasom szerint 82-ben a Ferrari szamitott a technikai gurunak...

Alexease
Ez Index-bulvar. Ugy adjak elo, mint ha HAM a sajat (fejenek, allapotanak, betegsegenek stb.) kivagasai miatt, az egesz versenyt toroltetne a sorozatbol.
Alexease
Mutass egy sok gyozelmes es/vagy VB pilotat, aki jo csapat es top auto nelkul (vagyis "hathatos hatszel es technikai hatter" nelkul) erte el az eredmenyeit😄
adam46
Nem, hogy vonnának konstruktor pontokat + magasabb pénzbüntetés, nem megint vissza 180 fokkal.
Mélységesen meglepődöm azon, hogy más hogyan tanúsíthat akár csak minimális szimpátiát az irányába, de legalább nem vagyunk egyformák. 😄

Az indok érthető és megállja a helyét, a probléma az, hogy mi alapján döntöttek így. Illetve, ezek szerint műhibát elkövető bírák kapnak-e bármilyen büntetés/eltiltást. Komolyan kellene már venni ezt a bíráskodást, attól mert valaki versenyzett már még nem biztos, hogy jó bíró lenne belőle.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.08.02. 10:01:56
repvez
A FIA megint segget csinált a szájából

Bernie idejében nem volt ennyire papucs senki, hogy egyik versenyről a másikra módosítgassák a szabályokat , attól függően, hogy ki lobbyzik erősebben.

Ez a kép a legtöbb győzelmekről meg eléggé csalóka, mert a régieknek sokkal többet kellett azért a pár győzelemért is küzdeni mint a mostaniaknak. kevesebb verseny is volt és a régiek közül( Hunt, Senna,Fittipaldi, Lauda) bármelyikőjük nevét kiejted mindenki tudni fogja, hogy ki ő, az is aki nem nézte a futamokat rendszeresen, de egy Rosberg, Webber nevekre már nem hinném, hogy ilyen egyértelmű lenne a válasz évek múltán.
odaátról loptam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hittem az állandóan panaszkodó Barichello kicsit jobban áll
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.08.02. 08:45:59

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

__Jacek__
Ez ugyan az a csóka aki a tükör előtt állva magyaráz hogy vállald fel magad stb? 😊
desigo
Ringes készülődésről rakhatnátok képeket.
Köszi!
repvez
A netflixes szerződést rosszul fogalmazták meg, úgy kellett volna megírni, hogy ha elvállalják, hogy szerepelnek benne, akkor nincs olyan kitétel, hogy a csapat minden kis dolog miatt megtagadja a felvételek leadását, ha azok nem épp olyan helyzetbe készülnek ahogy ők megálmodták.
Tessék csak a rossz oldalukat is megmutatni nem csak azt amikor minden tökéletes.természetesen ami a stratégiával és fejlesztéssel kapcsolatos dolgok azokat megtagadhatják, hogy leadják, de gyanítom ez nem abba a kategóriába esett, csak szimplán nem volt happy a csapat .
mit csalodott?😄DD 12 eve ezt csinalja ez az ember...

nagyon gaz h eljuttattak 80 futamgyozelemig...ok sajat magat vitte a csucsra, de hathatos hatszellel es technikai hatterrel...

adam46
Mi is vártunk? 😊 Inkább a betegsége mögé bújik, mondjuk még mindig nem nagyon áll ki a sajtóeseményeken, mert "lábadozik". Mi? Egy torokgyulladásból?

Amúgy érdemes megnézni egy Lec, Vettel, Max, vagy Ric kontra Ham instragram profilt. Az a pózolgatás... Mint egy 15 éves tini.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.08.01. 22:19:54
PLaci
Nem nyert, akkor már ne is szerepeljen.... pipergőc hercegnő.... <#kocsog>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

igazabol nezopont kerdese, mert valakinek a szoros idoeredmenyek elozes nelkul, a taktikai elemek masoknak pedig a sok sok elozes szamit izgalomnak, egyeseknek pedig a baleset, SC es a drama...en inkabb utobbi kategorianak mondanam magam, inkabb a kiszamithatatlansag hive vagyok ez teszi az autosportot azza, ami...gumi mizeria, motorhibak, box kiallasok akar vezetoi hibak..mind mind izgalom faktor

Pluskast
Azért az eső nélkül közel sem lett volna ennyire jó. Valszeg láttunk volna egy Leclerc Verstapen párviadalt, Hamilton meg senki által nem zavartatva minden különösebb gond nélkül bedöcögött volna az első helyre.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Mi tesz izgalmasá egy versenyt? Ha egy új néző szemszögéből nézem nem túlságosan az, max a balesetek de még azok se nagyon. Egy olyan embernek nem az aki nem tudja(nem követi) hogy mért nagy szám Vettel jószereplése, Kvyat visszatérése, Ricciardo elfüstölése, Hulkenberg kicsúszása és a két Haas összetalálkozása. Persze megeshet hogy egy alkalom beránt elsőre de sokkal jobb amikor ismered ezek a történeteket és megfűszrerezi az élményed. Bízom benne hogy a Magyar magydíj tartja a flowt. Ha csak annyira lesz nézhető mint az osztrák GP, én már elégedett leszek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bakui nagydijak ota egyebkent ez volt az elmult 5 ev versenye (2014-es evet leszamitva)...ebben tenyleg minden benne volt megis izgalmas maradt...

milyet fordult a kocka egyebkent, Vettel, akinek koszonhetoen kitettek Kvjatot a Red Bulltol 2016-ban, akinek mar leszallo agban volt a karrierje a Red Bull es Marko miatt, szepen visszatert es a semmibol szerzett egy dobogot, amivel vissza billenhetett a lelki egyensulya nem is beszelve a gyermeke szuleteserol...Vettel pedig szenved a tavalyi nemet nagydij ota a kritikak kereszttuzeben volt, aztan ki tudja ezutan a semmibol jott masodik hely utan hova tart a karrierje...

erdekes fordulatok az elettol...en egyebkent mondtam, hogy Kvjat nem volt rossz, de tul nagy nyomast helyeztek ra es igazsagtalanul kuldtek el...

adam46
😄