182155
  • repvez
    egész jó kis futam volt, többen kiestek, mint tavaly egész szezon alatt. bár némely SC-t nem értettem, hogy minek, vagy be se kellett volna küldeni vagy VC is elég lett volna.
    Amikor a HAAS kicsúszott a bukótérbe, a kocsi nem sérült és közel volt a gumifalhoz az uton, elég lett volna sárga zászló alatt kitolni a nyitáshoz vagy kiemelni daruval max 1 kör lett volna , nem 3-4 körig SC..
    Anynira próbálnak mindent bebiztosítani, hogy már minden kis dologért SC van .

Amugy azt jó látni, hogy végre nem merci 1-2 lett a végeredmény hanem 3 különböző csapat és fölég, hogy a Mclaren az egyik . remélem ez azt jelenti, hogy kijöttek a gödörböl és ha jövöre nem rontják el a kocsit akkor a merci motorral a dobogóért harcolhatnak minden versenyen.
    már tavaly is stabilan hozták a pontokat és az 5-6 helyeket
  • Stockbauer33 #173496
    Kicsit részrehajlónak érzem Vébert meg Újvárit.Mint Palik Colnernél.Fújfúj Schumi most meg fúj Hami.Tysonnak miért nem szóltak hogy elég a 40 KO.Nemkell még 11.Mindenki tudta hogy Schumi akár 10-res VB lehetett volna.Most meg megkell könnyezni ezeket a noname kis szarokat.Amég nemérik el a Button Alonso szintet addig nincs miről beszélni.
  • b-type
    sőt, messzebb megyek. Verstappen-é durvább volt. Miért?
    Mert tudta hova érkezik, és mert nyitott a kormányon.
    Hamilton amikor megválasztotta a féktávot még nem tudta hogy Albon körbe akarja autózni, és amikor a féket mélyre veszed akkor már nincs mélyebb...pont ezért rizikós kívülről ráfordulni valakire.
    Amennyiben Hamilton nyitott volna a kormányon akkor oké, de nem.
  • ToxiMaxi
    Szerinted a kettő eset teljesen ugyanaz? Ha az a válaszod erre, hogy igen, akkor nincs miről beszélni, mert nem objektíven látod a dolgokat. Rólad köztudott, hogy Hamilton drukker vagy és elhiszem, hogy fáj az eredmény, de nem kellene két különböző eseményt összemosni, akkor inkább a brazilhoz lehetne hasonlítani a végeredmény ott is hasonló volt.
  • argo001
    Rendkívül bölcs vagy. Maradjunk annyiban, hogy számodra ez világraszóló teljesítmény volt, számomra pedig egy jó teljesítmény, egy nagyon nagy adag mázlival megspékelve. Vita lezárva.
  • pr3cious
    De tovább ment és ez a kulcs, itt viszont Hamilton lenullázta Albont ilyet nem lehet megúszni büntetés nélkül ha csak nem versenybaleset, beakasztotta az első kerekét szépen.
  • b-type
    ?
    nekiment bizony, és ha ott sóderágy van úgy Leclerc nem megy tovább.
  • pr3cious
    Mit? :D Az ahogy helyezkedik 1:1 ben Alonsot idézi hogy mindig ott van pont jókor. Ha ez annyira könnyű volt mit keres Vettel a 12.dik helyen? Még csak nyalnom sem kell neki mert anélkül is megcsinálja.

#173486 Folyamatosan sodródott kifele ha ezért nem kap büntetést átütöm a képernyőt, már a legelső távoli képen is biztosra vettem és egyből írtam is hogy büntetés. Nem volt kérdés.
  • ToxiMaxi
    Kilökte? Azért az túlzás, össze sem hasonlítható a két eset.

Szvsz a végére egész izgalmas verseny lett. Jövő hetinek nehéz lesz felülmúlnia. Verstappen, Vettel javíthat.
  • argo001
    Te meg talán kivehetnéd.
  • b-type
    Nyitott Hamilton a kormányon?
    ..és ugye tavaly itt Verstappen kilökte Leclerc-t, volt büntetés?
  • pr3cious
    Nézd vissza honnan indult ez a versenyhétvége és aztán megérted, talán nem háttal kellene ülni a képernyő előtt. Az a hype megérdemelt.
  • lac coo
    Heh. Mirol beszelunk... Ha nincs ennyi SC a ket Mercedes kort ad a mezonynek :))))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 17:10:33
  • mcmoha
    Eseménydús verseny volt...
  • pr3cious
    Ham így is 4dik hely ahhoz képes hogy lenullázott egy dobogóképes versenyzőt és még Leclerc a mázlista aki abszolút jól versenyzett. nonszensz.
  • argo001
    Visszataszítónak találom a hypeot körülötte. Meg őt is.
  • SzocsA
    Hamiltonnak ennél nagyobb mákjai voltak mindig, most már ráfér másra is, amúgy most letérdelhet Albon előtt.
  • pr3cious
    Mi a gond Leclerc-el hozza le még a csillagokat is AZZAL az autóval vagy mi? nem értem az ilyen embereket...
  • pr3cious
    Jelen Bottasnak viszont nem örülnék ha vb lenne.
  • argo001
    Hagyjuk már ezt a 2. helyet, Leclercnek kb megszületni volt nehéz. Hihetetlen, mennyire kezére játszottak a körülmények...
  • simonl #173476
    Ezúton üzenem az e fórumon engem kioktató fórumtársamnak: milyen érdekes, hogy amikor ugyanazok a szabályok vonatkoznak hamiltonra is, már a dobogó sincs meg.
    Az amit meg Albon -al csinált, én az aljas kategóriába sorolnám....
  • SzocsA
    Vettel megint hol van? Leclerc 2. Lett
  • argo001
    Na wégé már izzítja is a Leclerc fan clubot.
  • SzocsA
    Jók ezek a pirelli gumik. Hami csak 4. Lett.
  • pr3cious
    Már csak Bottas motorjának kell leállnia
  • argo001
    Ekkora mázlistát.
  • argo001
    Hamilton is de amatőr úristen.
  • pr3cious
    Hamilton bünti.
  • Stockbauer33 #173468
    motor fék futómű érzékelő gondok.Jólindul az év.Na meg a vettel
  • argo001
    A helyében én sem erőltetném meg magam egy ilyen rohadék csapatnál.
  • SzocsA
    Vetteltől ismét láthattuk az amatőrségét. Nem is értem miért nem küldik el a gecibe binottoval együtt. Szánalmasak.
  • PLaci #173465
    Bugzik a közvetítés.
  • pr3cious
    A tesztek legmegbízhatóbb autója is megállt, pedig már kezdtem örülni. gondolom még lesz pár ilyen a mai versenyen.
  • SzocsA
    Nagyon füstöl a force India. Azért már mi az hogy a mercinek minden fejlesztés szabályos ellenben amit a Ferrari csinál az szabálytalan. Az FIA nyeri a vb címeket a mercinek...
  • b-type
    Nagyon helyes, jól csinálja a Red Bull, most a Mercedes feldughatja az 1-2-re kidolgozott taktikáját.
    Ezt is kell, ott a Ferrari rossz példának, teázgatva nem lehet bajnoki kűzdelmet vívni.
  • mcmoha
    Hamilton végül mégis kapott egy 3 rajthelyes büntetést.
  • pr3cious
    Formula Brazzers: Hamilton 2 órán keresztül húzogatja.
  • mcmoha
    Binottónak rövidesen elküldik a selyem ékszíjjat.
  • HTS s3rg1nh00
    nem csak a motorral van ott probléma.
  • AnuluWork #173457
    Tény.