182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#173497 egész jó kis futam volt, többen kiestek, mint tavaly egész szezon alatt. bár némely SC-t nem értettem, hogy minek, vagy be se kellett volna küldeni vagy VC is elég lett volna.
Amikor a HAAS kicsúszott a bukótérbe, a kocsi nem sérült és közel volt a gumifalhoz az uton, elég lett volna sárga zászló alatt kitolni a nyitáshoz vagy kiemelni daruval max 1 kör lett volna , nem 3-4 körig SC..
Anynira próbálnak mindent bebiztosítani, hogy már minden kis dologért SC van .
Amugy azt jó látni, hogy végre nem merci 1-2 lett a végeredmény hanem 3 különböző csapat és fölég, hogy a Mclaren az egyik . remélem ez azt jelenti, hogy kijöttek a gödörböl és ha jövöre nem rontják el a kocsit akkor a merci motorral a dobogóért harcolhatnak minden versenyen.
már tavaly is stabilan hozták a pontokat és az 5-6 helyeket -
Stockbauer33 #173496 Kicsit részrehajlónak érzem Vébert meg Újvárit.Mint Palik Colnernél.Fújfúj Schumi most meg fúj Hami.Tysonnak miért nem szóltak hogy elég a 40 KO.Nemkell még 11.Mindenki tudta hogy Schumi akár 10-res VB lehetett volna.Most meg megkell könnyezni ezeket a noname kis szarokat.Amég nemérik el a Button Alonso szintet addig nincs miről beszélni. -
#173495 sőt, messzebb megyek. Verstappen-é durvább volt. Miért?
Mert tudta hova érkezik, és mert nyitott a kormányon.
Hamilton amikor megválasztotta a féktávot még nem tudta hogy Albon körbe akarja autózni, és amikor a féket mélyre veszed akkor már nincs mélyebb...pont ezért rizikós kívülről ráfordulni valakire.
Amennyiben Hamilton nyitott volna a kormányon akkor oké, de nem. -
ToxiMaxi #173494 Szerinted a kettő eset teljesen ugyanaz? Ha az a válaszod erre, hogy igen, akkor nincs miről beszélni, mert nem objektíven látod a dolgokat. Rólad köztudott, hogy Hamilton drukker vagy és elhiszem, hogy fáj az eredmény, de nem kellene két különböző eseményt összemosni, akkor inkább a brazilhoz lehetne hasonlítani a végeredmény ott is hasonló volt. -
argo001 #173493 Rendkívül bölcs vagy. Maradjunk annyiban, hogy számodra ez világraszóló teljesítmény volt, számomra pedig egy jó teljesítmény, egy nagyon nagy adag mázlival megspékelve. Vita lezárva. -
pr3cious #173492 De tovább ment és ez a kulcs, itt viszont Hamilton lenullázta Albont ilyet nem lehet megúszni büntetés nélkül ha csak nem versenybaleset, beakasztotta az első kerekét szépen. -
#173491 ?
nekiment bizony, és ha ott sóderágy van úgy Leclerc nem megy tovább. -
pr3cious #173489 Mit? :D Az ahogy helyezkedik 1:1 ben Alonsot idézi hogy mindig ott van pont jókor. Ha ez annyira könnyű volt mit keres Vettel a 12.dik helyen? Még csak nyalnom sem kell neki mert anélkül is megcsinálja.
#173486 Folyamatosan sodródott kifele ha ezért nem kap büntetést átütöm a képernyőt, már a legelső távoli képen is biztosra vettem és egyből írtam is hogy büntetés. Nem volt kérdés. -
ToxiMaxi #173488 Kilökte? Azért az túlzás, össze sem hasonlítható a két eset.
Szvsz a végére egész izgalmas verseny lett. Jövő hetinek nehéz lesz felülmúlnia. Verstappen, Vettel javíthat. -
argo001 #173487 Te meg talán kivehetnéd. -
#173486 Nyitott Hamilton a kormányon?
..és ugye tavaly itt Verstappen kilökte Leclerc-t, volt büntetés? -
pr3cious #173485 Nézd vissza honnan indult ez a versenyhétvége és aztán megérted, talán nem háttal kellene ülni a képernyő előtt. Az a hype megérdemelt. -
#173484 Heh. Mirol beszelunk... Ha nincs ennyi SC a ket Mercedes kort ad a mezonynek :))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 17:10:33 -
#173483 Eseménydús verseny volt... -
pr3cious #173482 Ham így is 4dik hely ahhoz képes hogy lenullázott egy dobogóképes versenyzőt és még Leclerc a mázlista aki abszolút jól versenyzett. nonszensz. -
argo001 #173481 Visszataszítónak találom a hypeot körülötte. Meg őt is. -
SzocsA #173480 Hamiltonnak ennél nagyobb mákjai voltak mindig, most már ráfér másra is, amúgy most letérdelhet Albon előtt. -
pr3cious #173479 Mi a gond Leclerc-el hozza le még a csillagokat is AZZAL az autóval vagy mi? nem értem az ilyen embereket... -
pr3cious #173478 Jelen Bottasnak viszont nem örülnék ha vb lenne. -
argo001 #173477 Hagyjuk már ezt a 2. helyet, Leclercnek kb megszületni volt nehéz. Hihetetlen, mennyire kezére játszottak a körülmények... -
simonl #173476 Ezúton üzenem az e fórumon engem kioktató fórumtársamnak: milyen érdekes, hogy amikor ugyanazok a szabályok vonatkoznak hamiltonra is, már a dobogó sincs meg.
Az amit meg Albon -al csinált, én az aljas kategóriába sorolnám....
-
SzocsA #173475 Vettel megint hol van? Leclerc 2. Lett -
argo001 #173474 Na wégé már izzítja is a Leclerc fan clubot. -
SzocsA #173473 Jók ezek a pirelli gumik. Hami csak 4. Lett. -
pr3cious #173472 Már csak Bottas motorjának kell leállnia -
argo001 #173471 Ekkora mázlistát. -
argo001 #173470 Hamilton is de amatőr úristen. -
pr3cious #173469 Hamilton bünti. -
Stockbauer33 #173468 motor fék futómű érzékelő gondok.Jólindul az év.Na meg a vettel -
argo001 #173467 A helyében én sem erőltetném meg magam egy ilyen rohadék csapatnál. -
SzocsA #173466 Vetteltől ismét láthattuk az amatőrségét. Nem is értem miért nem küldik el a gecibe binottoval együtt. Szánalmasak. -
#173465 Bugzik a közvetítés.
-
pr3cious #173464 A tesztek legmegbízhatóbb autója is megállt, pedig már kezdtem örülni. gondolom még lesz pár ilyen a mai versenyen. -
SzocsA #173463 Nagyon füstöl a force India. Azért már mi az hogy a mercinek minden fejlesztés szabályos ellenben amit a Ferrari csinál az szabálytalan. Az FIA nyeri a vb címeket a mercinek... -
#173462 Nagyon helyes, jól csinálja a Red Bull, most a Mercedes feldughatja az 1-2-re kidolgozott taktikáját.
Ezt is kell, ott a Ferrari rossz példának, teázgatva nem lehet bajnoki kűzdelmet vívni. -
#173461 Hamilton végül mégis kapott egy 3 rajthelyes büntetést. -
pr3cious #173460 Formula Brazzers: Hamilton 2 órán keresztül húzogatja. -
#173459 Binottónak rövidesen elküldik a selyem ékszíjjat. -
#173458 nem csak a motorral van ott probléma. -
#173457 Tény.