Na most akkor belemegyek. A Red Bull akármennyire is gazdag csapat, szándékosan a saját pilótája alól kocsit egészen biztosan nem szed ki áltechnikai hibával. Ez összeesküvéselmélet, ráadásul a durvábbik fajtából. A másik felét meg nem is értem annak, amit írsz. Én arra utaltam, hogy te a féktávon irányváltás szabályát keverted a rövid ideig bevezetett "Verstappen" szabállyal. Előbbi azóta van alkalmazva amióta világ a világ kábé, utóbbi meg egy gagyi hülyeség volt, amire az FiA is hamar rájött. A százalékos számítás nem tudom mire utal, vagy melyik téma lehet, de egészen biztosan nincs köze ahhoz amit eddig írtam :D A személyeskedéstől pedig teljes mértékben elzárkózom, ezért nem is írok ilyesmit. Szerintem akkor megy át egy üzenet, ha azt kellően normálisan megfogalmazza valaki és GPFan, szerintem ha a dühkitöréseiddel várnál egy 10 percet, mielőtt írsz is, sokkal normálisabban válaszolnának a többiek is neked :) Szerintem nem írsz hülyeségeket, csak a stílus... hát az hagy némi kívánnivalót maga után :D Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.10. 14:47:20