Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #170884 Ez jó: "Nico Rosbergnek kettős érzései vannak a FIA ausztriai döntésével kapcsolatban. Egyrészt örül annak, hogy Max Verstappen nem kapott büntetést, és engedték, hogy a versenyzők küzdjenek, másrészt viszont, a szabálykönyvet nézve érzése szerint a holland büntetést érdemel volna ."
- ide kéne még vagy 10 smiley, de nem lesz attól okosabb e írás.
"Verstappen tudta, hogy meg kell löknie"
Az idézetek a M4 Sport portálról vannak.
Hogy-hogy nem, a 'mindenki' az egyeseknél mit is jelent ? Kb. ezt: "mindenki aki úgy gondolkodik mint én" - igen, és pont az ilyenek azok akik követelőznek, parancsolgatnak - mert szerintük - és persze az azt jelenti hogy mindenki, a megtámadotton kívül - LOL - úgy véli. hogy a megtámadott nem viselkedik jól a fórumon. Igen, abszurd amennyire valami abszurd lehet. De nem ritka taktika. Mert az alapjában véve.
Vissza Rosbergre és F1-re : az abszurd szó viszont marad: "engedték hogy küzdjenek" - és hogy akadályozhatták volna meg ?
Max nem csinált semmi szabálytalant addig a kitolásig. Az egyetlen dolog azután a fekete zászló lett volna, ami nem engedi a további küzdelmet. Küzdtek ők azután is, persze nem volt sem idő sem gumi valami támadáshoz Leclerc részéről.
Sajna, a pilóták mostanában leszerepeltek nálam logikából. Vettel, Perez, Ricciardo, Unfairstappen ...
Konkrétan: kell a szabálykönyv, de csak akkor, amikor az nekem kedvez ? Vajon én vagyok az egyetlen, aki szerint ez az igazi probléma a mai F1-ben. Zűrzavar a fejekben. Persze, nem csak pilóta fejekben.