FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Jó gyorsan jönnek fel a ferrarik.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tegnap nagyobb eső volt az Árpád hídon b+ és az asszony vezetett....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
In relation to the final corner, he added: “A car will be deemed to have exceeded the Track Limits at the exit of Turn 17 if any part of the car passes to the left of the blue and white exit kerb.”
Ezt letisztázzák minden versenypályán, ha van ilyen kényesebb pályarész. Régebben a DTM autók messze elhagyták a pályát, mert az volt megengedett.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.07.27. 18:57:07
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.07.27. 18:53:58
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azon belül kell maradni, ha jól tudom legalább két kerékkel.
A rázókő nem tartozik a pálya részéhez.
Egyébként nem tudom, miért kell oda két sor rázókő??? Lenne ott 1 sor aztán az a zöld műfű, ami nem is csúszik annyira már... De akkor talán nem szélesítenék ki ennyire.
Ezért olyan jók a brit pályák, meg akármelyik brit bajnokság, mert ott pici hiba és a füvön már csúszik is az autó. A 7 fős TCR UK mezőny jobb csatákat produkált idén, mint a WTCR futamok nagy része....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Arrivabene volt az aki idehozta a most folyton hibázó Vettelt.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.27. 17:47:29
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.07.27. 12:30:45
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon nembírom ezt az Újvárit
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
22 éve
szerk.: nezd mar es tenyleg nyert elso evben is abu-dzabiban.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.07.25. 21:11:20