• gpFan
    És még mindig volt valami új, az esettel kapcsolatban.
    Az M4 Sport mobil portál/APP-on van egy cikk, ahol az egyik versenybíró magyarázta a döntést.
    Amiben a legfontosabb, hogy Verstappen a 68-ik körben megcsinálta kb. ugyanazt, de nem került eléggé előre. Aztán a 69-ikben később fékezett, és nagyobb előnyben volt, vagyis joga volt elfoglalni az egész pályát ....
    Na nézzük meg azt a 68-ik kört megint ...
    Oltári baromság - mert abban Verstappen éppen előrébb jött Leclerchez képest, ugyanabban a kanyarban.
    Vagyis - menjenek a büdös korrupt .... ba . Még arra sem vigyáznak, hogy valami értelmesnek tünő indokkal jöjjenek elő.

Mindenképpen az egyetlen értelmes magyarázat - és képzeld el, egy, még nem szenilis VB, volt F1 versenyző is pont azt mondja mint én - Nico Rosberg. Hogy Verstappennek a kiszorítás volt az egyetlem esélye.
    Részemről befejeztem. Ez annyira világos eset. Csak hát, kevés olyan ember van mint én, akit ez annyira érdekel, aki törődik annyira a részletekkel, a fairplay-el.
    Sajna, ez nem néz ki jól. Nem tudom, Whiting még élne, ez ugyanígy lett volna ? A szar ítélkezések nagy kárt tudnak okozni.
    A versenyzők, a nézők el vannak veszve ebben. Mindenki arról beszél hogy jobb versenyek kellenek, de a többség azt sem tudja mi a jó verseny igazából. Vagy mi a verseny, és mi a piszkos módon szerzett előny.
    Persze, az egyik fő ok a nehéz előzés. De mikor volt könnyű ?
    Amúgy, azok akik a DRS ellen vannak - ugyanúgy tudta volna Max követni Leclercet DRS nélkül is ? Mert azzal nem tudta leelőzni a gyorsabb Ferrarit. De jól jött, hogy rajta legyen körökön át. Tényleg leelőzte Leclercet ? Ja, én is tudok így előzni, hoki gyorsaságin is ki lehet lökni az ellenfelet - de valahogy nem láttam olyat hogy nem büntették meg - főleg nem idióta kifogással - héj, verseny van !
    Kapják be ... a krokodilok őket
    És ami biztos, nincs egyszerű megoldás, bármit változtatnak, annak lehetnek váratlan mellékhatásai.