FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amikor ezt a képet láttam, azt hittem valami szép fehér alapú lesz, rajta ezüst és petronas-zöldeskék cirkákkal.

racingarena.hu | gokartsopron.hu
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.25. 13:25:47
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.25. 12:54:59
Itt pedig Alonso az idei csapatánál:
Itt pedig a jövő évi:
"Ugyanmár! Még hogy készséges! Aljas hazugság! Mindenki gyűlölt vele dolgozni és összeférhetetlen volt - már vagy ezerszer megírta mindenki, aki nem dolgozott vele soha!. Punktum."
Newey szerint Alonso és Vettel olyanok lehettek volna, mint Senna és Prost
Pár kedvenc hozzászólást is kiemeltem zárójelben, nem célom újra generálni a vitát csak szembe jött a cikk 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Mercedes különleges, fehér festéssel készül a Német Nagydíjra
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.25. 10:12:10
Reméljük a pályát nem ugyanaz a cég készíti, mint a látványterveket, mert akkor lesznek bajok.
A mail a felmondás után volt, elméletileg.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mivel a kozteve allami cucc es divatosan utalni kell es valszeg gonosz; igy a ket oldal elmondasaibol 60:40 aranyban talan Szujo jon ki jobban😊 Vagy nem😄 Mivel a TV-nel is mindenki maganceg(ekk)el es szamlakkal tolja, vagyis minden kozvetlenul zsebre megy, barmilyen valtozasra erzekenyebben (meggondolatlanul) reagalhatnak, benne van a balhe.
De igazabol mar tokmindegy. Valszeg mar sose kerul vissza, mindegy miert "ment" el, es szerencsere nem lett rossz a kozvetites, sot, talanh mag jobb is lett, mert bar a "kozvetitos, meselos" resze kevesebb, de a szakmai resze tobb lett.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
GECI NAGY LOL! meg akkor is a ferrari trukkozik biztosan, amikor egy okadek fos a kocsijuk...okkkkkeee...bezzeg a merci mi?😄
Per Aspera Ad Inferi.
talán még megnyerhetik így is, számolgatják a másodperceket.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha maradnak ezek a felallasok, akkor szerintem mindket Norbi belejon, es megtalaljak az egyensulyt.
Sztem a legjobb Michelisz Norbival, mert jól kiegészítik egymást, Kiss Noirbi is jó lenne (talán mert mindenben nem lehet jó), de két hadaró figura sok egy közvetítésbe 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.20. 16:52:26
(csak azért mert épkézláb indokot még mindig nem hallottunk)
ha mar Alonso votl a tema 😄