Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #170813 Oh, most már tudom ki az admin/moderátor. Itt nem arról van szó, hogy valakinek joga van e elmondani a véleményét - persze hogy van. A személyeskedést most nem hoznám elő, bár volt aki a kurva anyámat emlegette, ami sokkal rosszabb. Nem kértem bánt arra.
Arra utaltam, hogy valaki egyszerűen ellentmondásba kerül saját magával, és nem 1-2 szer, konstans, állandóan. Meg totál ignorálja a tényeket. Gyakorlatilag azt állítja, hogy a Hold kocka alakú. És hiába mondod neki, hogy szemmelláthatóan nem, ő mondja tovább.
Van különbség vélemény és nyilvánvaló marhaság között. És ez nem ovodás viselkedés. Tudok én 60 feletti embereket, akik ezt csinálják, és Internet sem kell hozzá. Alapjában véve éretlen, mert egy intelligens, érett ember - és ez jöhet már akár a 20-as, néha már teenager korban - az képes felfogni, hogy sokkal okosabb és jobb benyomást kelt a környezetben ha azt mondja: 'tévedtem, neked van igazad' . És ebben tanult is valamit. Igen szánalmas ez a nem is tudom mi a legjobb szó - valami szuper alak, James Bond fazon - én vagyok a nagy valaki, nekem van mindig igazam. stb. Miközben még írni sem tud rendesen - és a kettő igen sokszor megy együtt. Amikor az ember fekete fehéren megmutatja neki, hogy baromság - ez a szó igen jó erre, mert ugye - makacs, mint a barom ... - akkor ignorálja az egészet, gondolván, majd mi (a kritizálók) elfelejtjük, ahogy ő szokott felejteni. Igen - ebben benne van az a hiba, hogy általában az emberek magukból indulnak, amikor mások viselkedését próbálják megmagyarázni, érteni.
Szóval, én is hibás vagyok, mert elvárok bizonyos szintet másoktól. De dolgozom rajta ... és annak része, hogy most már ráhagyom.
Köszönöm a hozzászólást adam46 .