FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.19. 19:27:31
DE állandóan csak a süket duma megy meg 80%-ban csak a gumikezelés.
Pedig ha a többi részre is ennyi energiát fordítanának, talán a nézők is jobban tisztába lennének a hybridekkel kapcsolatban vagy, hogy miért akarnak változtatni a karosszérián mi a probléma a mostanival miért nehéz előzni stb...
Ha látnátok,hogy egy Karun Chandrok,vagy bármelyik riporter mit megy egy nap, hogy naprakész legyen, és a lehető legtöbb információt ássa elő a nézőinek\hallgatoinak\olvasóinak akkor ti is értenétek.
De ez csak az én véleményem.
A Béna.
A különbség az, hogy én közel 40 évesen is hajlandó vagyok beülni az iskolapadba ,hogy valamennyire csökkentsem azoknak a dolgoknak a mennyiségét amit nem tudok.
Azért hidd el,hogy egy F1 autó sokkal bonyolultabb annál mint a hütők elhelyezkedése meg az ERS hűtése.
Minél mélyebben látsz bele annál inkább bonyolultabb.
Először én is csak a vezérlőegységet láttam, aztán szép lassan megtanultam, hogy mit, hogyan, mikor, programozunk fel.
Aztán mikor ez már ment akkor hozzám vágtak,egy dokumentációt ,hogy mit tud még ezeken kívül a dolog.
Na az ilyen pillanatokban jössz rá, hogy mennyire kevés az a nagyon nagyra értékelt tudásod.
Az akkori System engineerem mondjuk egy matematika professzor volt, mondott néha olyanokat, hogy csak néztem ki a fejemből,hogy ezt így fejből ledarálta.
Iszonyat munka megy ott a háttérben (például) csak azért ,hogy egy váltás egy ezred másodperccel gyorsabban történjen meg.
Mindig van aki jobban ért hozzá ezért jobb ha szerény az ember 😉
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2019.07.19. 18:22:01
A Béna.
De te is nagyvonalúan elkerülted a kérdésemre a választ. Szeretnéd ha egy olyan szájsebész rakna implantot a szádba, aki azt mondja magáról, hogy 20 év munka után sem ért hozzá és csak a felszínt kapargatja (egyáltalán mi ez, hogy a felszínt kapargatja)? Itt nem arról van szó, hogy ne tudna fejlődni, hanem arról, hogy saját bevallása szerint nem ért hozzá, ilyen a világban nincs és ha tetszik ha nem, ez álszerénység.
De ezek szerint te az egészségügyben a legmélyebb részekig tisztában vagy mindennek a szakmádban és teljes nyugalommal kijelented, hogy mindent tudsz ?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.19. 17:51:34
Van aki mestere a szakmájának, de nem kiálltja ki magát királynak és van aki rajzol egy pálcikaembert és már azt hiszi világhírű festő.
De még most sem mondanám azt ,hogy értek hozzá,max kezdem sejteni a felszínét a dolgoknak <#confused>#confused>
A Béna.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Szak - értelem, jól olvassa a versenyeket ez nem elég? Az előzményekhez most nagyon magasan van a színvonal sosem voltam ennyire elégedett.
Hozzáteszem ő most nem szakkommentátor pozícióban van hanem kommentátor állásban és ahhoz a (szak)képességei untig elég sőt magasan kvalifikált.
Ennél jobbat?
Nem vagyok sztár honlapkészítésben de elég bonyolult dolgokat megcsináltam már hogy egy google-val boldoguljak, erre céloztam lejjebb is.
Felőlem...
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 14:24:39
Igazán releváns információhoz nem férnek hozzá."
Kicsit ellentmondásos ez a két mondat.
Akkor ezek szerint az Autosport.com sem fér hozzá releváns információkhoz?
Honnan jönnek a releváns információk, tulajdonképpen te sem konkrétumokról beszélsz, csak bemondasz dolgokat
és igazából az internet homályából, mindenki azt mond, gondol, hisz, amit csak akar. Ha mondanál konkrétumokat,
akkor hitelesebb lenne.
"Itt is 2 órát beszél olyan dolgokról, hogy egy laikus könnyen azt hiszi szakértő."
Szintén felmerül a kérdés, hogyha valaki csak laikusoknak tud új információval szolgálni, akkor miért hívják el előadást tartani a BME Áramlástan Tanszék, Szélcsatorna Laboratóriumába?
De tényleg semmi offense csak mondj már konkrétumokat. Mivel te véleményt mondasz rá gondolom alapozod valamire, amire én személy szerint kíváncsi lennék. Mindenféle személyeskedés nélkül meg lehet kérdezni, hogy mivel foglalkozol?
Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy szerinted egy szakkommentátornak honnan kellene az információit szerezni? Azt már tudom, hogy nem az autosport.com-ról mert az irreleváns.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.19. 14:20:32
Ezt kifejtenéd bővebben?
Van rá esély,hogy találkozunk jövő héten?
A Béna.
Az a baj,hogy a TV nézőknek nem nehéz előadni ,hogy mennyire vagy szakértő.
Itt is 2 órát beszél olyan dolgokról, hogy egy laikus könnyen azt hiszi szakértő.
Az egész tudományuk abból áll,hogy előfizettek az Autosport.com-ra és onnan copy pastéznak.
Igazán releváns információhoz nem férnek hozzá.
Én azért nem szeretem őket, mert előadják a népnek,hogy mekkora szakértők de igazából nulla energiát fektetnek bele,hogy jobbak legyenek, tanuljanak vagy kicsit komolyabban utánamenjenek.
Mondjuk ő sem szeret engem, mert párszor bekérdezett akkora hülyeséget,hogy nem birtam ki röhögés nélkül (nem csak én, volt még ott pár magyar) aztán besértődött.
Ajánlottam nekik,hogy csináljunk egy videos túrát vele meg Szujóval ha tényleg érdekli őket de nem tartottak rá igényt mert betegesen félnek attól, hogy felbukkan valaki akinek tényleg van fogalma erről.
Annyira féltik a felépített képet ,hogy még akkor sem beszéltek az itt dolgozó magyarokról amikor már a blikk is megírta a cikket róluk <#banplz>#banplz>
Csak csendben javaslom,hogy kicsit vegyél vissza mert magadból csinálsz hülyét (mint lejjeb amikor azzal kérkedsz ,hogy mekkora sztár vagy honlapkészítésben).
A Béna.
'sztán ja, Hamilton gyorsabb volt, gyorsabb volt Monaco-ig, ezt ugye azért emeltem ki mivel itt egyértelműen Alonso-nak kedvezett a csapat, de ugy fszán gyorsabb volt 9 futamon keresztül. ..kategóriaújoncként.
..hát ennyi.
Ahogy írtam ezt nem szabad megengednie egy világbajnoknak, mert akkor bizony bajba kerülhet...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Horner mutatja hogy a bal oldalán mekkora Cyril Abiteboul feje amikor bejelentették a váltást. Azért sajnálom a Renault mert most feladták nekik a leckét de ők még csak a tartalomjegyzéket olvassák. Idén elvileg nagyobb pénztámogatást kapnak de egy vezéregyéniséggel jobb lenne. Azt nem tudom hogy ezzel a szemöldökkel hogy rabolta el Ricciardot. Itt mind a két fél köpött egymás levesébe.
Claire Williams: Stabil a hely a rajtrácson p20. 😄 Egy női főnöknél csak egy akaratos női főnök lehet rosszabb, de legalább most.
Ocon visszatérése: Amikor néztem a Drive to Survive-ot akkor realizáltam hogy sajnos már nem a mezőny része, és akkor lettem mérges amikor megtudtam miért: pénz.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 13:01:00
Nocsak, nocsak. Ha nem lenne szűk pálya, még talán jó is lenne, de hátha ez a főpróbája a sóderágy reneszánszának.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 12:41:09
Kedves Grosjean, csak foglalod a helyet.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 12:38:10
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 12:21:11
lehet hogy végigmegy így? <#hehe>#hehe>
Ez az autó 3 keréken is tökéletesen működik
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 12:25:52
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 12:09:50
Seatos lúzer kocka mit okosodik ott annak a csapatóvódásnak he? by fürtös
#171105 és mivan ha pusztán amiatt nem kell senkinek mert nincs hely? Lando és Sainz helye tuti. Még sokminden lehet de amugy én se hiszek a visszatérésben.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 12:09:54
... Szóval (nem fogok) de jó tudni ha egyszer W.G. magaslatokba szállnék te ott vagy és még mindig lenézel, hiszen ahogy írtad WG szakmai tudása "megkérdőjelezhető".
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 11:50:24
Újságírók cikkei alapján meg semmit ne gondoljatok, külön tréning van rá,hogy hogyan beszélnek az ujságírókkal.
Soha senki nem fogja az igazságot elmondani egy ujságírónak.
A Béna.
mégha akad is olyan aki szívesen versenyezne vele, még ha akad is olyan aki visszavárná. Te eldöntötted hogy ő fehér-fekete és az úgy van meg egy paraszt, pont. pff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
notepadban írsz weboldalt??? aham okey++
Én meg rákeresek hogyan kell c# programnyelven külső programot írni steam-hez angolul de hülye vagyok a google használatához, te ezt komolyan gondolod??? Ennyit akartam kihozni az egészből nem többet te F*sz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 11:21:30
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 11:07:25
Alonso nem volt elég gyors, és Hamilton meg le se szállt a dobogóról..
Igen?? WTF???????? Akkor bakker mi tényleg valami mást néztünk úgy emlékszem Bahrain kivételével mindig ő végzett előbb Kanadáig.
Zéró nyomással és a csapat hátszelével 109-109 "elverte" 😊
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 10:49:05
Nem kértem kielemzést, ez is olyan hogy én tisztában vagyok minden problémájával amivel viszont te nem vagy tisztában és úgy szórod az áldást, energiámtól függ hogy le lesz cserélve vagy sem.
Egyébként az ilyen jött ment Palmer figurákat így kell helyre lehet tenni 2 szóval.
2007-ben Hamilton kategóriaújoncként elverte Alonso-t...és Monaco-ig biztos hogy Alonso volt az első számú kiemelt, joggal. Ott viszont Hamilton-nal nem futatták meg a lehetséges stratégiát, és ezért ő megkergette Alonso-t az utolsó körökig.
Viszont Monaco-ig Hamilton vezette a tabellát. ...és ezt Alonso-nak nem lett volna szabad hagynia, ..mert Hamilton onnan már nem akart második számú lenni. Valahol itt kezdődtek a problémák.
Alonso nem volt elég gyors, és Hamilton meg le se szállt a dobogóról..és eredményesebb volt mint Alonso. ..és ez bizony baj. Egy ilyen helyzetet nem lett volna szabad engednie ALonso-nak, úgy kellett volna verni ahogy tette Vandoorne-l, vagy legalább meggyőzően.
De nem tudta, sőt ...és amikor Hamilton-nak már több pontja volt mint Alonso-nak akkor már ezt nem lehet elengedni...vagy megszerzed magadnak a lehetőséget vagy nem, a csapattárs nem fogja odaadni.
...ezért lett az az év olyan amilyen,..és aztán végkép elrontotta az hogy Alonso megzsarolta Dennis-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szóval nagyon jól megmondja mindenki hogy mi a helyzet aki ott se volt, nem is volt vele egycsapatban. Nem Alonso tervezte félre a tavalyi autót csak nagyon későn vették észre hogy mi a hiba, ezért már nem is vettek be B fejlesztésű autót.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 09:44:49
„Az egész Ron Dennis hibája. Ő provokálta ki a problémát 2007-ben a McLarennél. Ez manapság is ott csüng Fernandón, végigkíséri. Semmi köze sem volt anno a Mercedeshez”
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 09:22:39
Azt hittem valakiről a Mclarentől beszélsz nem egy noname fickó véleményéről.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.19. 09:17:00
„Lewis az F1 legnagyobb sztárja, de ez dilemmát eredményez. Nem akarok semmit sem elvenni Valtteritől, aki sokat tanult az előző szezonjából, és erősen tért vissza idén, nagyszerű teljesítményt nyújtva. Ő is lehet világbajnok. De ha Valtteri Bottas lesz a világbajnok, az Finnországban biztosan nagy hír lesz, és talán nagy hír lesz a Forma–1-nek is, mégsem fogja megmozgatni a globális piacokat. Lewisnak ezzel szemben híre van Amerikában, a divatvilágban a Tommy Hilfigerrel, és egy csomó dolgot csinál, amivel a Forma–1 felé irányít új közönségeket. Ez persze nem ok arra, hogy odaadjuk neki a bajnokságot, de ez sokkal többről szól annál, ki nyer a végén. És úgy fest, ő ül a vezető ülésben” – fejtegette Coulthard.
Tessék így működik a világ... lesz ő még 10x vb is.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.19. 09:10:32
"Rengeteg ember megszólalt azóta és mind azt mondta, hogy óriási hiba volt Alonso döntéseire hagyatkozni és a hangulat 180 fokos fordulatot vett azonnal"
Átnyálaztam vagy 200 Alonsos cikket de hol van az a rengeteg? még mindig nem találtam egy ilyet sem, sőt! a múlt heti cikk tartalma: Amikor a Motorsport.com munkatársa erről kérdezte Brownt, a szakember így felelt: „Fernando nagykövete marad a McLarennek.”
Nagyon jó hogy felidézed 2007-et amikor Leégetni vették fel a Mclaren-hez, ahol éppen nem más mint Lewis kezdte a toxikus viselkedést, ahol egyébként is a Hamiltonnal akartak sikereket elérni. Én is berágtam volna azon hogy még csak pár verseny ment le de a csapatnál a Britet favorizálják jobban...