• AnuluWork #170727
    Kár ezért a versenyért. Max lent és fent volt, és a végén, pedig még volt két kör, szerintem szimulátoros berögződésből csinált egy plusz mozdulatot, amikor csóringer Leclerc már mindenképpen a kerékvetőn átmenve kellett volna, hogy kigyorsítson.

Ha a szabályokat nézzük, bünti. De amit már Kanadában is mondtam, hogy túltolták a kib.szott kocsmát, és saját maguk foglyai lettek.

Max felnőtt. Áthidalta a korlátait, és most azért szenved vsz majd végül vereséget, mert ismét Max volt, a gyerek, a szimulátor előtt ...

Ahogy mindig is mondtam, hagyni kell a versenyzést, de akkor végig a szezon során. Ha az kemény, akkor a keményet, ha az langyos, akkor a langyosat, de hagyni kell, mert minden több, mint az egymás mögött autókázás.

Elképzelni tudom csak, hogy mennyire sima RB győzelem a vége, ha nincs a startnál a hiba, és elképzelni sem tudom, hogy Vettel hol végez, ha a Ferrari nem ennyire hátulról indul, és nem hozzák a szokásos formájukat.

Több ilyen pálya kell, mint a RBR, inkább, mint a Tilke elqurások amit Hanoiba is tervez a gyökér.