182114
  • PLaci #173095
    A LEGO topicban linkelték:

#173094 úgy tűnik a gém nem jól értelmezte az input -ot, össze-vissza rángatott a kormány, mikor hátrahúzta.
  • RatBaG #173094
    https://clips.twitch.tv/TsundereDiligentCodYouDontSay
  • nearo
    áá, hiányzott ez már... olyan jót aludtam közben
  • AnuluWork #173092
    M4, 14:00 1996, Barcelona
  • molnibalage83
  • AnuluWork #173090
    A régi szép idők! Ja, nem ... :)
  • Fürtös
    Mondjuk ehhez még lesz egy két szavuk a dolgozóknak... Már most megy az anyázás....
  • nearo
    Marbula E (facebook link)
    Meglepően szórakoztató :D
  • Stockbauer33 #173087
  • atiwrc
    Össze kell rakni 3dsmaxban és kiderül :D

Rfactorra volt ilyen anno F1 Ultimate Track
    https://www.youtube.com/watch?v=2wVY3deV2eM
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2020.05.05. 18:01:23
  • PacsutaTibi
    Ez (a magasság) nekem is eszembe jutott :D

Megmondom őszintén én csak a videót néztem pár napja, abból úgy tűnt pl a Mansell előtti egyenes jóval rövidebb, ráadásul az előtte lévő kanyar is lassabb. A Brazilnál meg tuti lassabban érnek oda.... Ott Interlagosban mennek egy csomót előtte padlóig nyomva a gázt. :D
  • nearo
    "Buxton különös műgonddal állt neki saját feladatának, és nem elég, hogy méretarányosan úgy vágta össze az egészet, hogy (apró igazításokkal) tényleg meglegyen a kör, még arra is figyelt, hogy az egyes pályaszakaszok úgy kövessék egymást, hogy mindig a megfelelő fokozatban legyen az autó, mert különben vesztett volna a következő kanyar a most ismert karakterisztikájából."
    Azért igyekezett a tervező úgy összerakni, hogy jó legyen.
    Nekem az jutott inkább eszembe, hogy a szintkülönbségek összege kijön e a végén nulla közelébe.
  • PacsutaTibi
    Volt már ilyen már jó 15 évvel ezelőtt is, versenyzők kedvenc kanyarjaiból összerakott pályák is.

Bár talán ilyen hogy egy évad minden(?) pályáját tartalmazza ilyen még nem volt.

Viszont van egy-két kanyar, ami biztosan nem lenne olyan élvezetes bevenni, mert kisebb sebességgel érnek majd oda:
    Pl. Hungaroring Mansell, PaulRichard, Szingapúr, no meg Braziliában a célegyenes végi Senna S kanyarkombináció.
  • AnuluWork #173082
    Tök jó. Vsz élveznék a versenyzők, leszámítva az 5 perc körüli időt.
  • PLaci #173081
    Will Buxton, a Forma-1 műsorvezetője annyira unatkozott a Forma-1 kényszerszünetében, hogy sort kerített egy régóta halogatott ötletére, és megalkotta a F1 Frankenstein szörnye pályáját, amit a jelenlegi versenynaptár részleteiből ollózott össze.

Magyar nyelvű index.hu mindeközben cikk: link
    Angol nyelvű formula1.com cikk: link
  • IXEMGabeo
    bocsanat nem Sim:) hanem csak egy Codemasters jatek:)
  • IXEMGabeo
    ha buntiket is kaphatott volna akkor is folenyesen nyert a multkor lentebb be is van linkelve par oldallal arrebb

mostansag Vettel, Leclerc es Albon is probalkozott a Simmel..multkor pedig Verstappen
  • Sippie
    mármint a játékban elvert? igen, írta is mindenki, hogy most is levágta az összes kanyart, amit a játék enged? :D
  • HTS s3rg1nh00
    Max pl.ezért nem hajlandó játszani azzal a játékkal,mert köze sincs a valósághoz.
  • sure
    Én lehet rosszul értelmezem, de a "szintre vannak hozva" szerintem (és 2 perces guglizás után erre következtetve is) azt jelenti, hogy a F1 2019 multiban minden autónak ugyanaz a fizikai modellje, vagyis egyetlen autó fizikája van az összes alatt, csak a textúrák mások (meg nyilván a setupban mindenki elbabrálhat, neki melyik beállítások fexenek jobban). Hogy az az egy darab modell a Mercié vagy teljesen más, mint a Single Player kocsik közül bármelyik, azt nem tudom, nekem nincs meg a 2019, csak a 2018 :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az is virágbolti változat

Utoljára szerkesztette: sure, 2020.05.04. 19:57:09
  • IXEMGabeo
    az egy dolog, de vezethetosegi szempontbol kenyelmesebb a Merci, mint a tobbi kocsi...mint ahogy pl a 2013-mas jatekban a Red Bull toronymagasan a legjobban vezetheto auto volt

Bereznay Dani, kapott o eselyt par hete el is vert par F1-es sracot
  • Sippie
    Lando nem ilyen árkád szutykokkal tolja... :D De a kocsik amúgy elvileg azonos szintre vannak hozva, nincs Merci előny.
  • greenkawa
    Jól halottam, hogy 1996, Sumi vízen járása jön hétvégén???
  • AnuluWork #173072
    Az amcsik azért ezt is elég show alapokon nyomják:

• AnuluWork #173071
    Ott van a magyar gyerek akit esport versenyzőnek szerződtettek az Alfánál, erre esélyt se kap. :)
  • pr3cious
    ő... csak úgy mondom hogy nem ismerem ezt a sorozatot de a legfapadosabb ligában is egyenlőre vannak hozva a kocsik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    inkább tudd be annak hogy köze sincs a valósághoz a játéknak...

Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.05.04. 10:55:10
  • Stockbauer33 #173069
  • IXEMGabeo

Albon es Leclerc csataja itt lathato..:))

Russell is jol ment

Norris nagy csalodas:) vegul is eloben kell jol menni csak erdekes mennyit sziv ezzel a jatekkal...

Vandoorne polejat be tudom annak, hogy az F12019-ben a Mercedes a legjobban terelheto jargany
  • IXEMGabeo
    Montoya, Button es Liuzzi lett az elso harmas a Sepangi elso futamon...Vettel csak a 12. lett

paras csatak voltak, Button szerintem nyerhetett volna, ha az elejen nem porgetik ki, mert megint 6 es 7. helyrol kuszott fel, Montoya pedig szepen elkerult mindent es nyert
  • IXEMGabeo
    megneztem vmelyik nap, nagy verseny volt bar a brit kozvetites teljesen mas volt, mint anno a magyar...csomo jelenetet nem lehetett latni

Frentzen, ha megnyerte volna akkor 61-60-60 lett volna az allas a ponttablazaton
  • greenkawa
    Sumi nélkül :( Nem is nézem.
    Inkább mégis.....
  • mcmoha
  • AnuluWork #173063
    14:00 '99 Nürburgring, M4
  • RatBaG #173062
    https://wtf1.com/post/the-last-lap-of-indycars-iracing-event-at-indianapolis-was-absolutely-wild
  • RatBaG #173061
    https://wtf1.com/post/sebastian-vettel-made-his-surprise-sim-racing-debut-in-the-legends-trophy
  • IXEMGabeo

Legrosszabb konstrukciok a csapatoknal:)
  • b-type
    Nem hozták nyilvánosságra
  • AnuluWork #173058
    A Williams megengedte volna, hogy Senna kihagyja a halálos imolai futamot
  • AnuluWork #173057
    Räikkönen dühösen veszekedett Dennisszel a 2005-ös USA Nagydíj előtt
  • ToxiMaxi
    Azt lehet tudni, hogy melyik volt ez az 5 csapat?