Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #170658 ITT
Szerintem, ha ennek a fórumnak van egyáltalán admin-je, és őt egyáltalán érdekli a fórum szintje - itt valamit kellene tenni, tényleg.
Mert ez már messze túl ment a butaság, gagyaság szinten.
Pld: "Tudod már többen utálják hamiltont, mint ahányan szimpatizálnak vele. " - még ha igaz is lenne (és nem tudom, lehet hogy egy olyan országban, ahol a lakosság nagy része még a 19-ik században van sok szempontból) - de mivel nem lett meghatározva milyen szélességben érti azt a "legtöbben"-t - arra vagyok hajló, hogy a saját kedvenc kocsmájáról beszél. Hozzá kell tenni - semmi nem utal arra hogy e bolygón többen utálják Hamiltont (bocs hogy nagybetűvel írtam, must be nigger lover) mint amennyien kedvelik - rossz szó - mint amennyien nem utálják. Voltaképpen, már ez ez egy részlet - büszkének lenni hogy utálok valakit elég indok a ban-ra .
Én nem utálom Vettelt. Rendes ember az esetek 99%-ában. Amit én látok - frusztrált. Ahogy frusztrált Ricciardo, Perez, Alonso volt. Stb.
Az igazi baj ott van, hogy az emberek nagy része kezd elveszni ebben az egész PC (public correctness - nyilvános korrektség) marhaságban. Azon lepődtem meg, és tényleg, ez a mostani hétvége egyetlen meglepetése számomra - hogy SzocsA nem mutatott semmi sértődést a "barom" szó miatt. Persze, nem is lett volna rendjén az ő általa használt "köcsög" után. De ez nem tipikus.
Szánalmas ez az egész "Hogy került Norris elé?" - talán mert jobb autóban van ? Voltaképpen, annyira buták, hogy nem veszik észre a nyilvánvalót - héj, persze hogy nem - ha a TV közvetítésben sem látják azt, miért látnák a saját viselkedésük, írásuk abszurditását