Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #170630 Itt vagyok jóval 2017-től korábban. Szóval beképzelt az aki jobban tudja a helyesírást, és még fontosabb, jobban odafigyel mit pötyögtet be ide mielőtt megnyomja a patkányával a KÜLDÉS gombot. Akinek unalmas, szabad országban vagyunk ...
Igen, Verstappen, Bottas, Vettel csak azért mentek le a pályáról abban a célvonal előtti kanyarban, mert pont ott rögtön nem volt kavics ... Ajánlom hogy nézzél több versenyt, esetleg még szabadedzést is mielőtt nekiállsz osztani az észt. Én sem nézem a szabadedzéseket mindig, sőt inkább nem, de ezt éppen néztem. Semmi kiengedés nem volt, mind3 esetben az autó hátulja tört ki.
Ami a nazi-t illeti, a legtöbb fórumon be van tiltva, és törlik. Mert totál félre van használva. Amit én látok, a helyesírás szintje egyenes arányban van az F1-hez értés szintjével. Volt okom belekötni, mert nem, nem 1-2 félreírás volt. Nézzük csak: 13-at számoltam abban az első posztban, de ott van még a satnya fogalmazás is. Vagyis, lécci, ha védekezni akarsz jöjjél valami reálissal.
Ez az Idiokrácia filmre emlékeztet - ott buzinak hívtak mindenkit, aki nem beszélt primitíven
De mit is lehet várni, amikor olyan időket élünk, amikor mindenre van magyarázat, kifogás.
RB - Február - a Mercedes előtt vagyunk. RB - Június - A Mercedes a Pirellit rábírta hogy neki tervezze az idei gumit - valami ilyesmi.
Most meg a legújabb - "el akarják lopni tőlünk Verstappent".
Próbáljatok meg méltósaggal veszteni.
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2019.06.29. 12:18:02