182114
  • pr3cious
    Én egyáltalán nem bánom hogy baromkodnak abban a játékban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a játék egy szar. Én több esélyt is adtam neki, csak kínoznám a merevlemezt vele mert mindig 10perc után uninstall lett a vége.
    Faterom kamionsofőr, érdekelne a téma, de ennek a játéknak még a grafikája se jön be, és tonnányi ilyen videót találsz a neten ahol csak ökörködnek benne. Minden álmom hogy egyszer szülessen egy igazán jó kamionos játék de ez nem az.

King of the Road avagy Hard Truck2 tetszett igazán, de az már egy barmi régi játék.
  • RatBaG #172974
    https://clips.twitch.tv/AggressiveBlushingBatteryCharlieBitMe
  • sure
    Tök jó, hogy a két F1 pilóta jól érzi magát, de kívülről/ETS2 multiban arra járva, csak 2 szokásos bannolandó idióta látszódik.
  • pr3cious
  • b-type
    Azt láttuk hogy védelmezte Alonso-t Briatore...ha magából indult ki akkor valóban elég sötét képet festett Alonso-nak.
  • pr3cious
    „A McLarenhez ment, és én nem örültem ennek, mivel ez nem olyan volt, mint amikor Schumi a Ferrarihoz szerződött. Most Fernando ment a McLarenhez, és ez sem Fernando, sem a McLaren számára nem volt sosem egy álomcél. Én megmondtam neki: »Melletted lesz az új fiú, Lewis Hamilton, aki Ron Dennis embere, ugyanúgy, ahogyan te vagy nekem. Garantálhatom, hogy ha harcolni fogsz ezzel a fickóval, akkor Ron Dennis őt fogja védelmezni.«”
    Flavio Briatore
  • pr3cious
    Ezt kerestem, ha ez így igaz ez a Ghosn egy puha p*cs aki éppen ezzel az aggályával nyírta ki az egészet, pedig még példa is volt előtte: Shumacher elvesztése, Benetton hanyatlása. Jó megtudni hogy ki köpött a levesbe.

Már csak annyi kérdésem lenne hozzá: Akkor nem volt drága az F1 amikor utána alig szereztetek győzelmet Alonso nélkül?
  • b-type
    2005végén jelentették be, és ezek voltak a publikus infók, aminél Alonso, és valszeg Dennis is, sokkal többet tudott:
    "
    Alonso részben azért is távozhat, mert a pletykák szerint a Renault 2006 végén eladhatja az istállót. Azt feltételezik, hogy a kemény szanálóként ismert Carlos Ghosn, a Renault új elnöke szakítani kíván a Forma-1-gyel, a versenyág drágasága miatt. Ghosn egyszer azt nyilatkozta, hogy az F1 jó üzlet, de csak akkor, ha ők nyernek. Erre pedig sosincs garancia.

Állítólag Flavio Briatore, Alonso menedzsere az ifjú világbajnok eligazolása miatt nem engedte át Heikki Kovalainent a BMW-nek. Spekulációk alapján az idei Renault-s tesztszezonja után a finn Kovalainen lehet a csapatnál Alonso utóda, 2007-től. Alonso anyagilag szinte biztosan jobban jár a McLarennél, mint most. Becslések szerint jelenleg “mindössze” nyolc millió dollárt (1,7 milliárd forint) kap évente.

Egyelőre nem tudni, ki lesz Alonso csapattársa a McLarennél, de nagy valószínűség szerint nem Kimi Räikkönen. Őt egyre inkább a Ferrarival hozzák kapcsolatba, ahol Michael Schumacher vagy Valentino Rossi lehet a versenyzőtársa.

Alonso sorsa hasonlóan alakul, mint Michael Schumacheré, aki először szintén Briatore csapatban lett világbajnok (Benetton), majd után kezdett csak másik csapatnál (Ferrari).
    "
  • pr3cious
    Ez 2005-ben történt pont úgy nézett ki mint egy leszállóágban levő csapat nem? múltkor még azt írta itt valaki hogy élcsapat volt most akkor hogy a fenébe is van ez? :D szóval a váltás akkor lett bejelentve amikor Alonso megnyerte az első vb-t.
  • b-type
    Nyugodtan hagyhatta volna a Renault-nál akkor,...Alonos nem véletlenül akart eljönni.
  • pr3cious
    Komolyan mondom Alonso szerepeltetése a Mclarennél csak egy taktika húzás volt Ron Dennistől hogy ezzel gyengítse az ellenfelet (ahogy a Renault el csente Ricciardo-t bosszúból), és be is jött. korábban is tett már ilyet:

Montoya tudja, mit érzett Alonso a McLarennél
  • pr3cious
    Alonso - Hamilton párbaj nagyobb volt mint a Prost - Senna, ezért mondom ezt:

"Az lett a vége, hogy az autók mellett ellenőrök álltak, nehogy a csapaton belül kettéosztott tagok egymást hátráltassák."

érdekes egybeesés hogy mind2 pont a Mclarennél történt.
  • repvez
    2007 kémbotrány
  • pr3cious
  • b-type
    sztem sem bukott el, nem lett eredményes, vagy eredményesebb pláne a saját maga álítot mércéhez képest.
    De olyat mutatott amit kevesen tudnak manapság, nem tudom mi a jó szó rá, mindenképpen egy olyan jelenség, ami magában hordoz sokat egy elmúlt időszak hangulatából, egy olyan központi jelenlét hogy döng. Sok versenyző felcímkézte már, én talán Montoya-val értek egyet, bár mind igaz volt. Montoya azt mondta: target. ..és igen, a Scumacher egy időtlen target.
  • pr3cious
    Szerintem jól tette hogy visszajött, ez egy jutalomjáték volt a nézőknek, és tökéletesen szét tudom választani a két korszakot.

Ebben az időszakban mindenki még a 70éves nagymama is tudta hogy ki az a Schumacher még akkor is ha életében egy versenyt sem látott :)
  • AnuluWork #172959
    Ezért bukott el a Mercinél Schumacher?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.17. 18:27:45
  • Stockbauer33 #172958
  • ToxiMaxi
    Olyan nagy különbség nincs Vettel és Leclerc kormánya között.
  • pr3cious
    Senna kormánya

Leclerc kormánya

nem olyan biztos az :)

• b-type
    Sztem meg az újak megennék a régi arcokat...egyszerűen így a logikus. célirányosan edzenek, csak a megfelelő izmokat, és célirányosan isznak-esznek, régebben tényleg behánytak meg beszaladt ez az...amikor bejött a biztonsági öv, az autóban égés mellett a gyomorbajok voltak ami miatt ágáltak a versenyzők. Piquet mondta hogy sokszor elég dicstelen pillantokat élt meg az autóban, és hogy mennyire befolyásolta a koncentrációt, leszíjjazva zötyögtek másfél órán keresztül miközben figyelni kellett volna a turbólyukra (amikor még volt), meg hogy jól váltsanak...nincs rá statisztika hányszor baxták el a váltást, vagy a vezetést mert éppen qvára nem tudtak figyelni.
    A legtöbben egyáltalán nem edzettek, ettek-ittak, dohányoztak, élték az életet....csak éppen ez a versenypályán az autóban, keményen lekötve nem igazán fizetett.
    Sztem is egy qva jó időszak volt, de azok a nehézségek tanulhatók, míg az olyan versenyzők a mai korszakból aki gyerekkora óta a saját teljesítményét analizálja, és tökéletesíti, akik már rejtett súlyokkal a sisakjukban gokartoznak hogy majd ne zavarja őket a nyakukra ható erő, akiknek szakember írja elő a bevitt táplálékot, innivalót,..és az edzést.
    Ezek a srácok is elfáradnak,...de(!) még akkor is tizeden belül hozzák a köridőket amikor azt mondják neki hogy a cél az 1:21.5.
    Igen van benne sterilség, meg patikamérleg...és nulla romantika, meg hősi izék...ha a régi mércével méred. De sokkal jobbak, nem ugyanolyan jók, hanem sokkal jobbak mert erre mutat a logika. Az edzést, az állandó nagyon magas koncentrációtűrést, és a test reakcióit nem lehet megúszni.
    Asszem Schumacher volt az aki már elkezdett 'tudományosan' készülni a futamokra.
    Az hogy kézzel kellett váltani, meg hogy kellett kezelni egy turbólyukat az elsajátítható, nem kerül még egy hónapba sem, márpedig akkoriban rengeteget tesztelhettek.
    Senna amugy kőgazdag srác volt, amennyire tudom gyára meg böszme birtoka volt az apjának. ..és aztán a Honda révén elég komoly támogatója is.

A politika is nagyon korán bent volt már, ugye nemrég volt a film a Ford meg a Ferrari harcáról,..de nem is egyszer kellett az autódat vagy a futamgyőzelmet is átadni a másiknak. ..és már a 70-s években!

Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.04.14. 13:40:23
  • repvez
    Megnéztem a netflixes sorozat 2 évadát és a Senna filmet is a hétvégén. azt kell mondanom, hogy a mostani versenyzők a közelébe se lesznek az akkori versenyzőknek.Nem akarom elvenni az érdemet töluk, de a régi időkben egy más szint volt mint most.
    Mikor láttunk ugy kiszálni egy versenyzőt, hogy nem tud lábraállni a verseny leintését követöen?
    És ahogy a Senna filmben is volt amikor a politika és a pénz bejött a képbe minden megváltozik , már nem arról szól, hogy ki a gyorsabb és kie a jobb autó.
    Ezt hatványozottan látjuk napjainkba. nem az a pilóta kapja az üléseket aki a tehetségesebb hanem akinél a pénz vagy a befolyás van.
    A pilóták nem a határokat feszegetik hanem csak managgelik a versenyt a mérnökök és a számitogépes algoritmus alapján amit már a futam elött elöre kiszámolnak.
    Sokszor meg se tudjuk mi lett volna ha végigmegy sérült kocsival ,mert megállitják öket óvni a technikát.
    Senna idejében ilyen nem volt, ott addig mentek nyélgázon amig ment a kocsi.
  • b-type
    :)) azt már hiába.
    ..amúgy sejtem melyiket. :)

on:
    Nagyon arról szólnak a hírek hogy A1Ring-n indulni fog a szezon, nagyon minimális személyzettel, semmi palota motorhome meg egyéb csinnadratta, legszűkebb hétvége, azaz két nap.
  • adam46
    Ja, én is kaptam már ott úgy büntit, hogy a modi barátja kezdett el személyeskedni, én meg sajnos válaszoltam neki. Én kaptam pihenőt, ő semmit. :D
  • __Jacek__
    Hiányzol az F1 topicból öccse :D Pedig direkt raktam be Hami hajas videót :D
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én sem, a moderátor úgy gondolta hogy abban a témában ne beszélgessünk tovább, mert érdektelennek tartotta, de mivel ontopik volt, és nem volt személyeskedés hát tovább beszélgettünk, erre kaptam 12órát. Erre én meg megvontam a lehetőséget hogy ezt többet megtehessék és töröltem a regisztrációm.
    16 év alatt remek arcokat ismertem meg, jókat dumáltunk. Persze ezt sajnálom, de ez olyan mint a pofon amit nem adsz vissza, tüske lesz belőle ha nem azt teszed amit kell. 72 órám volt gondolkodni, és egyszer sem éreztem hogy másként tudnék dönteni.
  • adam46
    Mi történt veled PH-n? Miért lettél kibannolva? Nem nagyon láttam, hogy csúnya dolgokat tettél volna.
  • IXEMGabeo
    Villeneuve 6. lett a legendak egyik futaman egy kontrollerrel:DDD igaz az elso korben akkora baleset volt, hogy kb normal esetben ott maradt volna 10 auto:D

Button pedig utso helyrol 5. lett az elozo versenyt behuzta szoval itt latszik ki a klasszis...

Norris a meglepetes mennyire nem megy neki vagy csak szorakozik es nem veszi komolyan
  • mcmoha
  • b-type
    :(
    Azért nagy túlélő volt akár csak Jackie Stewart
    egy remek dokuentumfilm az emlékére.
  • IXEMGabeo
    RIP. Nagy versenyző lehetett. Egyik legjobb volt, aki nem nyert vb-t
  • AnuluWork #172944
    Szomorú.
  • RatBaG #172943
    https://www.autosport.com/f1/news/148991/racing-legend-sir-stirling-moss-has-died
  • ToxiMaxi
    Revolut?
  • atiwrc
    Ingyenes a bankkártya adataidért cserébe.....
  • repvez
    A hivatalos F1es oldal ingyen hozzáférést enged az összes F1es verseny felvételéhez egy hónapig
  • mcmoha
  • mcmoha
    Bejelentették a Kanadai GP törlését is.
  • ToxiMaxi
    Jelenleg azt olvasni, hogy a szezon áthúzódhat a jövő évre. Nekem ezzel semmi gondom, legalább lesz mit nézni télen.
  • AnuluWork #172936
    Zárt kapus F1 lesz. Minimum versenyszámmal. Mi pont benne leszünk. Elképzelhető, hogy nálunk fog kezdődni. Ha nem lesz zárt kapus, akkor csak hazai nézőkkel.