Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha már ennyire nyelvtan zseni vagy akkor a muszáj meg sima j , és milyen a hosszú á? Mert én csak a sima á-t ismerem ?
Meg ha nem tűnt volna fel a grammar sem magyar szó, így a nazi is helyes, nem magyarítottam, mert tudod van a neten egy ilyen meme, amit akkor szoktak használni amikor más már nem tud mihez érdemben hozzászólni akkor a helyesírásba köt bele. És igen én is megköszönöm, ha nagyon súlyos és az egész szöveg értelmezésében okoz problémát, de nem szólok be mindenkinek ha kihagy egy betűt, mert lehet véletlen elütés vagy épp technikai probléma. De gondolom, te élőszóban is megszakítod a másikat ha valamit nem úgy mond ahogy az neked tetszik.
Hogy témába vágót is írjak, amikor a pálya mellett a rázókő mögött egyből csak kavics volt, akkor meggondolta mindenki, hogy kiengedje e addig a kocsit egyáltalán és akkor a kerékvetők se okoznának annyi gondot. és igen amikor a régmúltban volt kavics felhordás akkor ha nem volt jelentős akkor ment tovább a futam ha nem akkor pár kör SC és addig lesöpörték, nem piros zászló.