• repvez
    Köszi a grammar nazi hosszaszólást, mert te sose vétesz elütést vagy bármi egyéb hibát, tiszteletem .
    ÉS az érveid is nagyon meggyőzőék, egy kiragadott ellenpélda egy egész korszakos tendencia ellen bravó.
    Ez kb olyan mint a klímaváltozásos csoportok az egyik bemutatja, hogy egy évszázadra visszamenőleg folyamatos emelkedést mutat a hőmérséklet, a másik ,meg benyögi, hogy hülyeség mert az előző év a leghidegebb volt és nincs itt semmi látnivaló.

ÉS ha értelmeznéd is amit leírtam, akkor nem csak az élmenökről szólt az írásom, hanem úgy általában az egész mezőnyről,mert kevésbé zavaró ha az első 2 után a maradék csapatok között volt történés, nem csak vonatozás minden versenyen.
    most az első 2 kör az érdekes, míg be nem áll a helyére mindenki onnantól a boxból döntik el, ki mikor cserél helyet ,DRS, elévágás, kerékcsere stb..)
    ÉS igen régen a versenyző ha ugy gondolta, hogy ott és akkor megpróbál valamit akkor senki nem szolt bele .

Ne forgasd ki a szavaimat, nem azt mondtam, hogy nem kell leállítani a versenyt ha olyan történik, azt mondtam, hogy amikor kicsúszott valaki , akkor sárga zászlóztak és ment tovább az időmérő a pályamunkások meg tették a dolgukat.
    ÉS most elég messze is volt a fal az aktív ívtől.

És igen nincs kavics ágy ami van az mind a betonozott bukóterek mögött van, oda meg már állatába akkor kerülnek amikor amúgy is menthetetlen a dolog.
    Bottas és Verstappen nem azért nem jött vissza a pályára mert kavicságy volt ott vagy te mit gondoltál ?