Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igen, sajnos Bottas szerintem sem az a világbajnok típus, az a fajta tűz hiányzik belőle, ami Raikkönenben meg Hakkinenben megvolt/megvan (? remélem...), hiába nevezték/nevezik őket Jégembernek. Neki pont az a szerep állt volna jól, hogy egy középcsapatban első számú pilótának lenni.
Vettelt sajnálom, de csak magának köszönheti, hogy ott tart, ahol; onnantól, hogy a Ferrarihoz jött, nem úgy vezetett, viselkedett és nyilatkozott, ahogy egy négyszeres világbajnoknak illene. Amikor domináns kocsiban van, akkor is el tud gurulni a gyógyszere (a Red Bullos időszakában rendszeresen szóltak a rádión, hogy kíméld a kocsit, aztán csak gyártotta a leggyorsabb köröket), vert helyzetben meg leszáll a lila köd, ahogy 2017 Bakuban. Tudom, mindig ezzel jövök, de nekem ott esett a szememben hatalmasat, és bizony nem lepődöm meg és nem tartom unfairnek, hogy azóta őt fokozottan kritikus szemmel nézik a versenybírók, főleg, ha Hamiltonnal csatázik. Tudja ő is, hogy Kanadában a hibájával elbukta a győzelmet, hiszen ha meghagyja azt a mennyiségű helyet, amiért nem járt volna bünti, akkor az kapásból vagy 2,5 másodperc előny Hamiltonnak. A helyében én azt a következtetést vonnám le, hogy a Merci igenis verhető, és Leclerc-kel inkább össze kéne hogy dolgozzanak, semmint hogy olyan idióta kommenteket tegyen rá nyilvánosan a rádióban, mint a szombati időmérőn ("Don't worry, I'm not gonna kill him" vagy ilyesmi, mikor rászóltak levezető körön, hogy Leclerc meg gyors körön van mögötte)