182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#172935 Nem megyünk bele. Nyugi, jövőre ha visszajön ez a szar, akkor Holland Nagydíj lesz, magyar nem. -
pr3cious #172934 Szerintem meg nem lesz idén F1 jelen állás mellett :/ 10futamos szezon, vagy a kövszezon elején is lesz???
Ha arról van szó hogy ez a szezon belefolyna a következőbe akkor inkább azon vagyok hogy töröljék az egész évet, ez van én nem szeretek kavarni. 2003-óta ha ránézek egy kocsira tudom melyik évben volt, erre a szezonra majd úgy emlékszem hogy nem volt F1. -
#172933 -
Fürtös #172932 Ingyenes a Autósport és Formula magazin áprilisi száma:
Autosport és Formula magazin.
Egyébként a magyar piacon ők az egyetlenek akiknek minden versenyre van delegált ujságírójuk Mészáros Sándor személyében.
Hatalmas figura az ember, mindenki ismeri és szereti a paddockban, hobbiból mindenkinek tanítgatja a magyar nyelv szépségeit ezért ha bármelyik versenyen integető japánokat látsz akik azt üvöltözik mosolyogva, hogy :Nagyfalkúúúú!!! Akkor tuti ,hogy Sándorunk a közelben van valahol!
-
Fürtös #172931 Ma adtak ki közleményt, miszerint május végéig hazaküldik a dolgozókat a csapatok 80%os fizetéssel.
Esélyes, hogy itthoni szenzonkezdés lesz. Bár hallottam olyat, hogy a hollandok bejelentkeztek, hogy dátumot cseréljenek a Hungaroringgel arra hivatkozva, hogy nekik új belépőként mindenképp meg kell rendezniük ha jövőre is akarnak ott versenyt.. Persze hülyék lennének itthon ha belemennének ebbe :D
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.04.06. 18:13:23 -
ShaiHulud #172930 #172666 -
ToxiMaxi #172929 Pont ma beszélgettem egyet egy nálam sokkal tájékozottabb emberrel, ne legyen igaza, de ő szeptembert mondott, de akár még tovább is elhúzódhat. Mármint itthon szeptemberig. Szóval egyre valószínűbbnek tartom, hogy ha valami csoda nem történik, akkor őszi-téli szezon lesz. -
#172928 A nejem akarta megnézni. -
pr3cious #172927 Mikor indul az F1-es szezon? -
pr3cious #172926 -
greenkawa #172925 Miért akartad rögzíteni? Hozzá lehet jutni az eredeti felvételekhez.
Nekem is megvan az összes VHS-en, 1990 óta, na meg digitalizálva is. -
pr3cious #172924 Még olyan is akad hogy első és egyetlen kicsúszó volt esős időben, de nem fogom megkeresni ennyire nem foglalkoztat a téma, most is lett kifogásod mintha Alonso tehetne erről :/ -
IXEMGabeo #172923 mivel az o korszakaban a technika is mas volt, illetve engedtek az esos versenyeket...Alonso 2001-2018-ig versenyzett es korulbelul Bianchi balesete ota nem igazan engedtek oket esoben versenyezni, ha igen az telis tele volt SC-os periodussal es piros zaszloval...
ha ilyen elszant vagy mutasd azt a statisztikat:D -
#172922 jaja, semmi.
Egy jó futam az hűha, ..de ez nem volt az -
#172921 Senna - Hill kivételével - az egész mezőnynek ad minimum 1 kört? A boxutcában futja a leggyorsabb körét? A full Williamset, ami az előző években dominált, simán lealázza? A Ferrarinak 3 futam után 1 pontja van? Minimális hűha érzés se volt? :) El se tudom képzelni mi a hűha!? :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.05. 17:26:55 -
#172920 De így nem volt érdekes. Dávidék marha jók voltak. Jogdíj miatt nem mehetett le? Csak mert az összes megvan az archívumnak amit az MTV(A) közvetített. A Retekesek nem, erre nem is gondoltam korábban.
Ez így nem eredeti hanggal ... nem volt kóser. Tudom, Dávid Sándorék nem voltak mindig toppon, de ahogy a Szomszédokban se nézzük, hogy Ábel Anitából mi lett, úgy Dávidékkal se lett volna gond. Ezt neten bármikor megtalálom eredeti nyelven hasonló minőségben. Sőt, régen le is szedtem valahonnan. De az eredeti magyar, ezerszer többet ad.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.05. 17:21:45 -
#172919 hááát, nem mondom hogy nme volt érdekes, de nagyon közel áll hozzá. Egyszerűen ehhez szerintem azt az időszakot kell megélni, minimális hűha élmény sem volt a futam okán, azt élveztem hogy látom az autókat meg az embereket, ezért érdekes volt. De nem nézném meg újra mondjuk.
-
#172918 Mondjuk azt, hogy jó minőségű a felvétel, azt nem bánom. -
#172917 B+, ez nem az eredeti. Megvették a jó minőségűt ...
Wéber nyomja. Autentikus lesz ...
Mint amikor újraszinkronizálják a klasszikus filmeket. Fel akartam venni, de felesleges.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.05. 14:11:53 -
#172916 Én még Knézyt is hallgattam anno. Tök jól nyomta. -
pr3cious #172915 Nem tudom mindig is jól ment esőben nem hiszem hogy gondja lett volna ezzel, amugy is tökmindegy ha bármit linkelek és lesz rá valami nevetséges kifogásod :) "Esőmenő Schumacher" statisztikájában viszont több az esőben való kicsúszás na erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.04.04. 23:42:44 -
#172914 Gyönyörű stílusod van. És csodálkozol a konfrontáción? -
IXEMGabeo #172913 Nem relevans mivel a 2007-es Europa nagydijon az ossze "kemkedett" Mclarennel sikerult az elre tornie egy kevesbe esomeno Massa elleneben:)) Az akkori Mclaren vilagvero auto volt (sajnos)...
szoval nem valaszoltal a kerdesemre -
pr3cious #172912 Dávid Sándor, azt józanul nem ajánlom -
ShaiHulud #172911 sir a faszod, csupan veled ellentetben megertem placi velemenyet is. ismet mondom en leszarom mert nem neznem igy se ugy se, kurvara leszarom a regi futamokat is meg a focit is. -
#172910 Ráadásul semmi Palik! Dávid Sándor volt, és ha jól emlékszem Frankl András is. Ja, és nem tudom milyen lesz a minőség, de ne számítsatok csodára. Zuhogott az eső. Grasshoppers-Fradi szint lesz így utólag a minősége a közvetítésnek.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.04. 19:34:41 -
#172909 Én meg 1 éves voltam 93-ban és mégis tudom. Nem 12 egy tucat verseny volt. Aki szereti a forma1-et az ismeri. Aki meg nem. az ne hisztizzen hogy publikus az eredménye. Az m4-nél is sírsz, hogy a 70es évek foci meccseinek tudod az eredményét? -
#172908 Hány futam volt Doningtonban? Kinek volt ott talán élete legnagyobb győzelme? Ennyi. Qurva nehéz észben tartani ... -
#172907 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A jég megcsúszik Chuck Norrison!
(csak spoilerbe, mer hátha vannak, akik nem tudják, ki az a Chuck Norris és hogy szupererővel rendelkezik)
-
#172905 Isten nem, 2 Chuck Norris.
ez olyan mint mint a vízes fű, vagy a jég, vagy mázlid van vagy nem. -
pr3cious #172904 Ha viszont egyszer felúszik az autó lehetsz akár Isten is nem fogod meg -
#172903 Szerintem ezeket nem könnyű kibogarászni, van ami működik van ami nem és nüanszok képesek dönteni. Rosberg nem annyival rosszabb esőmenő mint Hamilton mikor Monaco-ban másfél másodpercel volt rosszabb esőben, egyszerűen kiesett a gumihővel az ablakból, és nagy szenvedés onnan visszakapaszkodni. A nemrég ingyenesen megnézhető 2016-ban Interlagos-ban Verstappen esőben elkezdett irgalmatlan széleset fordulni a 3. kanyar kigyorsán...és működött, lerádiózták Ricciardo-nak is és neki is működött, mert a kanyar belsejében megállt a víz.
Nyilván számít az is hogy mennyit áldoztak a beállításból. Igazából az egész csak kívülről ilyen egyszerű, bent általában akkor ha egy hibából adódóan szélesre fut és hirtelen rájön hogy működik. ..A versenyző belülről látja és csak a saját futamát, mi tévénézők láttuk hogy Alonso teljesen hülye íveken megy és ez mennyire működik, de Schumacher nem látta. Ilyenkor qva magas koncentrációban futja a saját versenyét.
Scumaher is nagyon jó volt esőben, és Alonso is, az a futam kiadta Alonso-nak szépen. -
pr3cious #172902 Ép a Hungaroringen xD és nem NEM a gumi miatt volt mert akkor úgy ment volna Fisichella is (nem ment úgy sőt kicsúszott) se a többi x valahány aki szintén Michelin-el versenyzett. Annyira de annyira szánalmas hogy meg akarod magyarázni :) Még adásban is látszott és el is mondták hogy egészen más íveket választ.
De szintén ugyan ezen a pályán adott kört Schuminak és akkor nem is esett :D különös mód akkor is csak az ő kocsijára hatottak a kedvezményező dolgok:DDDD
A kérdésedre is válaszolok: 2007 europa nagydíj. <----PONT (ko) -
IXEMGabeo #172901 Nehogy azt mond nekem, hogy nem latod be, hogy abban az evben a Ferrari es a Renault toronymagasan a tobbiek elott voltak ev vegen...1-2 futamtol eltekintve ahol a Mclaren az ev elejen, illetve az ev vege fele a Honda is produkalt eros versenyt, tempoban csakis Renault es Ferrari, akik szamara vb esely termett...belinkeltel 1 Alonsos esos momentumot, amikor Schumi elott versenyzett, (aminek, mint emlitettem oka volt), egyebkent a mesterhez koze nem volt esoben...epp lestem vmelyik nap az 1996-os spanyol nagydijat, ahol a mester szo szerint alazott egy korulbelul Benettonnal azonos szinten levo autoval...Alonsotol mikor lattal te ilyet? -
ShaiHulud #172900 mi a faszert nem lehet felfogni hogy valaki nem latta a futamot, es szerette volna vegig izgulni? te minden egyes futamra emlekszel hogy ki nyerte meg amiota van forma 1, vagy esetleg ezt is, mielott ide beirtad kikerested neten? (en amugy nem vagyok erintett mert amugysem neztem volna) -
#172899 Ne tanulj történelmet, mert a végén még rájössz, hogy már megbukott a Római Birodalom is! -
#172898 Abiteboul a Racing Pointról: „nagyon jó fotósaik vannak"
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.03. 15:22:59 -
pr3cious #172897 Lol " élcsapat" nem tudom eldönteni hogy ezeket komolyan írod vagy most trollkodsz velem de jó legyen a gumija sokkal jobb, legyen élcsapat, álljon a haja másképp csak hogy megtud magyarázni a lelkednek azokat az előzéseket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valójában a Renault mindig is jól ment a rövid/kanyargós pályákon, Alonso egészen más íveken ment mint a többiek. -
#172896 Mondhatnám, hogy ha nem érted, akkor a te bajod, de sajnos ez nekem és mindenki másnak a baja, aki a végeredmény tudata nélkül szerette volna megnézni a vasárnap leadott futamot.