Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én spec pont ezért szeretném ha Stoddart elvesztené az istállót, és végre eladná.
Véleményem szerint lehet egy csapat legendás, ha sz@r a vezetés. Akkor az a legjobb ha elbukik, mint lassú szégyenteljes haldoklásba kezd mint most a Minardi. Nem fog tudni fentmaradni ezt tudja ő is, és el fogja adni végre, és a Minardi csak akkor fog felfelé haladni.
Nekem már az sem tetszett, hogy amikor a GPWC (BMW, Fiatot, Daimler-Chrysler, Renault) azt mondta hogy külön sorozat lesz Bernie miatt (a bankos botrány után), és Bernie bezizgett, és felajánlott 500 millió-t a Concorde egyezmény lejártáíg, akkor Stoddart rögtön behajolt.
Mindig oda fújja a szél ahonnan a több pénzt kapja.....és azt a relatív több pénzből csak annyit költ a csapatra amennyit nagyon muszáj.
Én sztem ez az oka alapvetően annak hogy itt tart a csapat, én Stoddart un. üzleti érzékét okolom.
Ha a GPWC létrejött volna, akkor lehet hogy vége a Minardi-nak, de látni kell, hogy mit miért áldozunk. Látni kell hogy mivé lesz egy csapat. Ez nem versenyzés már sztem, hanem vergődés sajnos. :(