• gpFan
    #170451
    Szeretem ezt a végletek tipusú eszmefuttatásokat. Vagy kimúlik az F1, vagy lesz 25 verseny évente ...
    Nézők számára izgalmas ... Mit láttam én abból, amikor kinn voltam a Hungaroringen ? Senna kiállt, mert elment a gázpedálja - ezt mondta a hangoskodó. Prost eltűnt valami 4 körre, da már azelőtt sem volt jó helyen - műszaki problémák, amit nem látni a nézők számára fenntartott területekről. Ahol én voltam, előzést nemigen lehetett látni. De voltak érdekes dolgok, főleg technikai, és a hang, az messze jobb volt mint a TV-en. Na nem azért mert hangosak voltak.
    Ferrari - visító hang, nagyon más mint a többié - 12 henger.
    Williams - leggyorsabb sebességváltás - és azt lehetett szépen hallani. Nyertek csak azzal legalább 5 tizedet körönként.
    Guminyikorgás, Günther Steiner káromkodás ... Asszony, kapcsold már ki azt Netflixet !
    Prost volt az egyetlen, aki nem váltott fel a célvonal előtti patkó előtt a 4-ikbe, hanem egy pillanatra igen felhúzta - megint nyert legalább 1 tizedet ezzel, főleg a kvalin csinálta.
    Amúgy, a patkó előtti dupla jobbra kanyar volt a kedvencem, nagyon nehéz tökéletesen bevenni, volt is sok kipördülés ottan, Addig, hogy átépítették a marhájai ... Senna is megpördült ott a szabadedzésen, leállt a motorja, úgy hogy csinált egy 10 perces napozást a pálya mellett Igen, lehet hogy ma nem engednék meg az ilyet, még ha nyilván a kanyar belső oldalában volt.
    Micsoda idők voltak ! Több volt a szabadság, de nem mondanám hogy a versenyek izgalmasabbak voltak. A Williams tarolt abban az évben is.