182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
pr3cious #172814 Ja összes, mint pl Minardi, Renault, Ferrari. Ó jaj mégsem. Mielőtt az utóbbival jönnél hogy "dehát a Ferarrinál bla bla" had frissítsem fel az emlékezeted miért lett siker helyett keserű történet: egy,kettő.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.26. 11:29:47 -
#172813 Itt nem csak a honda motorról van szó, ő az összes többi csapatnál is mindig játszmázott... -
pr3cious #172812 A szó elszáll, ez mégis megmarad? -
pr3cious #172811 Akkor én játszom az ördög ügyvédjét: szerintem egyáltalán nem gáz hogy ilyen a stílusa. Nem arról van szó hogy Alonso fordult ki magából hanem a világ lett hiperérzékeny. Nem alkothatsz meg egy normális kritikát valakivel szemben anélkül hogy az be ne sértődne. Pedig az a moror (és nem az amivel Max nyert Ausztriában) tényleg rászolgált mindenféle bírálatra, és még ha arról lenne szó hogy ezt lenyilatkozta volna, nem, miközben sorra hagyták őt le az ellenfelek frusztráltsága miatt elejtett egy ilyet a RÁDIÓBAN amit aztán az ügyes szervezők bevágtak. Aki ilyet mond mint indok és maga is elfogadja ezt az egy hatalmas p*nci, engem nem érdekel a szó a szó nem öl meg senkit, nem a szájával nyomja a gázpedált. Pontosan az ilyen hozzáállás miatt láthatunk most egy kétballábas Grosjeant egy valódi oroszlán helyett, előbbinek semmi keresni valója itt. -
#172810 -
ToxiMaxi #172809 Abban azért van igazság, hogy Alonso tényleg csak magának köszönheti, hogy egyik nagy csapat sem érdeklődik iránta. Pedig a tehetsége ott van, szponzori háttere is lenne, felhajtás is lenne körülötte, tehát marketing szempontból is jó választás lenne és az F1-nek is kellene, viszont ennyi az összes pozitívum, amit mellette fel lehet sorolni (ami ezek szerint a nagy csapatoknak nem elég). Én szeretném ha visszatérne és dobogóért harcolna, de be kell látni, hogy azért nagyon sokat tett, hogy ott legyen ahol.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.26. 08:18:42 -
pr3cious #172808 Mindig meg kell figyelni ki az aki mondja és akkor megtalálható a mögöttes indok is. Legrelevánsabb az lenne ha ezt Toto Wolf mondaná vagy egyenesen maga Hamilton.
Alonso vérlázítóan viselkedett, meg már öreg is
Ez pl szimpla irigység egy noname nyeretlen pilótától. -
IXEMGabeo #172807 es azert Verstappen seggnyalasa is teriteken volt Briatore papanal:) Mindig Hamilton ellen vagyok, de nem ertek egyet ezzel, mert azert volt legalabb 2 vb cime, amikor meg kellett kuzdjon igazan...2008 megha szerencsevel is, es 2014 ahol Rosberg ellenallasa jobb teljesitmenyre kesztette...ezeken kivul a masik 4 cime valoban taxizas volt... -
pr3cious #172806 STEREOSCREEN Presents, Marco Werner in Mónaco onboard (Ferrari 312B3 1974 Season)
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.25. 20:04:19 -
pr3cious #172805 Ezen logika mentén Jos "the boss" Verstappen is igazi nehézfiúk ellen küzdött szóval ki tudja a fia mire lett volna képes abban a mezőnyben, hogy még nehezebb legyen összehasonlítani ott van az az "aprócska" tény is hogy a papának még egy igazi v10-es motorral szerelt valódi F1-es autót kellett vezetnie. -
pr3cious #172804 -
#172803 -
Stockbauer33 #172802 Briatore: Schumacher nehézfiúk ellen küzdött, Hamilton taxizik -
#172801 Élőben adta az M4. Lehalkították az eredeti angol kommentáros hangot, és tolták a magyar kommentárt. -
kjhun #172800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi!
Időközben megnéztem, a saját digizésű felvételemet, tényleg őt parodizálják ki. :D
Hogy, mikor tudom felrakni ezen az éticsiga neten (2/0.19), még a jövő homályába vész. 360/480P-ben, azért jobban mutat.
Hogy, némi ON is legyen:
A #172775-ös komment képét elnézve, volt ez a TV-ben? Pár kommenttel korábbiakban linkelt cikkek, Bahrein-i szimulátoros versenyről regélnek. Fent van ez valahol? -
#172799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen, itt a teljes jelenet, "De hová tűnt Hakkinen?" gondolom arra utal, hogy a jelenetbe tűnt (sajna elég rossz minőség, de amúgy se a legjobban sikerült Gálvölgyi paródia SZVSZ)
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.03.24. 20:33:00 -
kjhun #172798 TV-s OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kit parodizálhattak ki jó 20 éve, a Gálvölgyi Show-ban??
Képz: https://ibb.co/GvG5QYm
Én, Mika Hakkinen-re tippelek, így ránézésre, a színész arcát látva.. -
#172797 -
#172796 Azért ez egyel komolyabb, a mezőny is :)
https://www.youtube.com/watch?v=9jgyvMrZD2E -
#172795 Na, akkor azért a virtuális versenyeknek is megvannak a maga "izgalmai" !
Igyexem majd a következőt már nézni. -
Stockbauer33 #172794 -
ShaiHulud #172793 jaja norris leesett a felvezeto korben a jatekbol, epp neztem a twitch streamjet. Miutan kiesett a jatekbol a qualify alatt, utana mokas volt felhivta carlos sainzot, jaarvot, george russellt, zak brownt, hogy adjanak neki tippeket az utolso helyrol valo rajtolashoz, foleg russellnel volt mokas mert o kb mindig onnan szokott. Zak Browntol azt a tippet kapta poenbol hogy "I would try to take the lead in the first turn" vagyis hogy megprobalnek az elre ugrani mar az elso kanyarban :)
Aztan ugye emiatt kirakta magat a fokepernyore a streamelesnel es miutan mar tolta a felvezeto kort akkor szolt neki a tiwtch chat hogy nem latszodik a jatek kepernyoje, ekkor be akarta rakni fullscreenbe a twitchen hogy latszodjon es megint kifagyott neki a jatek :D ott orditott hogy "Noooooooo" vagy 5-10 masodpercen keresztul :D aztan a vegen rajott hogy vissza tud joinolni, szoval utolso 2-3 korben mar o vezete az autot, de addig AI ment helyette, azert volt o atlatszo auto (ghost car) a kozvetitesben. -
#172792 1988 Round 03: Monaco. -
pr3cious #172791 Én értem sőt Gábor is elmondta hogy nem pont az látszik közvetítésben ami a szerveren történik, sajnos ezek a gondok egy versenyautós játékban nem tudom mennyire megoldhatók, talán iRacing-ben kevesebb az ilyen?
A Forma-1 jelenlegi éllovasa is a CS:GO-val üti el a szabadidejét ha már ennyire sok az off :) -
#172790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem látod a körvonalát az ellenfélnek, csak nézőként... Taktikai játék, ha nem mélyültél bele nem nagyon érted. Sajnos a csalók és a smurfok tönkretették, így én pl. már nem játszom vele. -
#172789 a csúszkálások azért vannak,mert az egész bolygóról mindenhonnan játszottak,és ilyenkor 1-2 mp csúszás is lehet a szerver-kliens kapcsolatokban,Bereznay Dani mondta,hogyha összejönnének akár csak Európán belülre,ez szinte teljesen megszűnne.
szellemautó pedig akkor van,ha valaki lecsatlakozik valamiért a szerverről,nem egyszerűen kiesik hanem a gép átveszi a helyét amíg vissza nem tud térni online. -
ToxiMaxi #172788 OFFra válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A körvonalak csak a közvetítésben látszanak. A játékos nem lát semmit.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.23. 11:25:22 -
pr3cious #172787 Azért mert 1-2 meccs nagyon durván izgalmas és a játékosoknak komoly nyomás alatt kell teljesíteniük néha egészen elképesztő dolgokat produkálva. Amikor falon keresztül szedik ki egymást az puszta véletlen és megérzés, nyugi a játékosok nem látják egymást az xray csak a nézőknek szól hot defuse, elképesztő nyomás, vissza adott győzelem egy trükk kihasználása után (amit azóta nem lehet megcsinálni)
sorry az off-ért. -
atiwrc #172786 Én is csak a régi szimes sztorik miatt néztem főleg.
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom megérteni mi a jó abban a CSGO-ban, sajnos más kérte, hogy rakjam fel a gépére, kipróbáltam hátha megváltoztatja a véleményem róla, mert addig csak néha bele bele futottam 1-1 esport videóba vagy közvetítésbe(spílertv-n vagy valahol már közvetítettek élőbe valamit). De nem értem mit tudnak ezen ennyire élvezni.
Mikor még a körvonalát is lehet látni az ellenfeleknek????
https://qpic.ws/images/2020/03/23/MowAH.jpg
Nálam a homefront1 online multija jött be a legjobban azok közül az FPS gamek közül amit online is ki tudtam próbálni. Ott csak akkor látszódtál a térképen(és nem a monitor közepén), ha rád lőttek, vagy te lőttél nem tompított hangú fegyverrel.
ON
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2020.03.23. 09:20:24 -
pr3cious #172785 Korrekt.
Belenéztem tegnap ebbe a virtuális versenybe, sajnos inkább játszanának csgo-t van hova fejlődnie a szoftvernek, teljes káosz, random eltünő, átlátszóvá váló autók, nézhetetlen. Gábor szimulátoros élményei milliószor érdekesebb mint ami a képernyőn történik. -
#172784 Amiről beszélsz az olyasmi mint amikor bringával nézel egy követ hogy majd kikerülöd, és szinte biztos hogy rámész, ez egy létező dolog.
Senna, és minden autóversenyző viszont amikor beül az autójába már egy olyan koncentráltsági fokon kell legyen ahol ez nem fér be. Amennyiben igen, azaz nem volt meg a szükséges koncentráció akkor már mindegy hogy mire gondolt abbban a pillanatban, a halálos balesetre, vagy egy nagy mellű nőre, a koncentráltság hiánya okozható a balesetért.
Ami persze még mindig bőven lehet technikai jellegű, az autója nem volt elég jó, már nem volt benne a a csoda felfüggesztés, és Senna túlvezette, ..amikor egy autóval full határon kell menni hogy te legyél a legjobb akkor ott totálisan ott kell lenni fejben.
Amit mondasz az már ezen túl van gondolva, és igazából mindegy hogy a bevonzásra mondod, vagy arra hogy megérezte a halálát, ezek egy polcon vannak.
Amennyiben Senna-n múlt a baleset, az koncentrációhiány volt elsődlegesen,...és hogy az miért következett be, az már találgatás és mint ilyen nem vitaképes. -
pr3cious #172783 Neked hoztam.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 23:16:36 -
pr3cious #172782 Szövegértelmezéssel hogy állsz? Mert mostmár minden hozzászólásba le lett írva hogy semmi ilyesmi, nem hajlítod meg a kanalat, nem mész át nem létező hídon, nem hozod közelebb a holdat. Idegesítő hogy nem vagy képes felfogni.
de azért ha lehet ne nagyon gondolj arra mondjuk minden nap hogy elveszted a lábad, lökheted ezt a trollstílust ha senki sem beszélt ilyenről. -
pr3cious #172781 Egyszerűen belekormányozta az autóját abba a nyomtávba ahol leért az alja és elfogyott a tapadás amitől kicsúszott.
Az is annyira "véletlen" hogy valaki nem tartotta rendbe a liftet te meg beszálltál és még a gombokat is megnyomtad. Nagyon jó példa arra hogy miért nem tartom Sennát teljesen hibásnak mégis az esemény okozójának. Azt nem tudom hogy milyen érzelmi állapot kell hogy a szabadságod korlátozó dolgot vonzzál be az életbe, de ha másik lifttel mész vagy a lépcsőn nem történik meg.
Nem egyszerű téma én se értem teljesen hogy működik különben már milliárdos lennék de abban egészen biztos vagyok hogy Senna állapota a verseny előtt és a baleset összefügg. Láttam a dokumentum filmet de már nem emlékszem hogy miért aggódtak a pálya biztonsága miatt annyian, majd újra előveszem.
-
ShaiHulud #172780 -
ShaiHulud #172779 komolyabb gondok vannak nalad mint gondoltam... -
#172778 Azt nem értem, hogy bevonzásról beszéltél, aztán pár sorral lejjebb te magad írod, hogy nem Sennán múlt az egész... hogy tud valaki csak a gondolataival bevonzani valamit, ami nem is rajta múlik?
Az, hogy vizsgára full stresszelve úgy mész be, hogy úgysem fog sikerülni, aztán a vizsgadrukk miatt tényleg el is baszod még azt is amit egyébként tudnál, az egy létező dolog... az meg hogy attól parázol, hogy beszorulsz a liftbe, aztán egyszer tényleg megtörténik, az meg szerencsétlen véletlen. -
pr3cious #172777 Lehetnek gondok ha ennyire elbeszélünk egymás mellett, te még mindig nem érted, elég a józan paraszti ész hogy megértsd van alapja a gondolatok erejének. Ezt sem fogod felfogni szóval ezt a témát itt most le is zártam veled. A böfögést pedig #172770 kommentre értettem amikor beszólsz mint egy de nincs folytatás. -
ShaiHulud #172776 abbol hogy az egesz (be)vonzas torvenye elmelet a pozitiv es negativ energiaju gondolatokon alapszik...ami amugy minden tudomanyos tenyt melloz.
https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_attraction_(New_Thought)
bofogessel meg szerintem te sem tudsz irni, bar lehet TE meg arra is kepes vagy. -
pr3cious #172775
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 17:56:53