• b-type
    háát akkor nyilván nem tudják mit csinálnak. kb. a 623. vélemény olvasom nézőktől hogy hogyan kellene megmenteni az F1-t, nagyobbnál nagyobb hülyeségeket, szal én inkább hagynám dolgozni azokat akik látják a teljes képet és értenek is hozzá.
    De, ez csak az én véleményem.
    A Liberty nyilván profitot akar, ez is a dolga, viszont felemeli a visszaosztandó pénzt 68%-ra 47.5%-ról (2013, Bernie), ezt a + pénzt az F1-nek kell kitermelnie, mert a liberty a saját profitjából csak ideiglenesen enged, ezért valszeg 25 futam lesz. Cserébe megvalósulhat az a vízió hogy ~175milla a költségplafon, de a leghátsó legkisebb csapat is 150millát tud kivenni az F1-ből.
    Ez vagy ehhez közeli lenne a végső célja a Liberty-nek.
    Schumacher meg Senna sem volt különb versenyző mint a mostaniak, csak más korokban versenyeztek, a szabályok nem az égből pottyantak ide, jó részük a versenyzők és csapatvezetők kérésére, véleménye miatt formálódott. A néző meg lófax, hol büntetésért kattintgat hol meg azért mert büntettek, attól függ az egész hogy éppen kinek hogy jön jól, szimpatikus vagy sem.