Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #170421 Ahogy már zilliószor el lett mondva, az egyik fő hiba az, hogy egyetlen egy okkal próbálnak meg az emberek megmagyarázni hogy miért is van valami úgy, ahogy van. Ez persze normális eset a hétköznapi emberek között - pardon, jó szó az hogy 'normális' valamire ami nem helyes ?
Korrekció: általános. elterjedt eset ... Igen, itt (e fórum) sem jobb semmivel.
De, itt van a nyilván jó nagy fizut kapó Mattia Binotto, aki jön igen sánta magyarázatokkal, amik szerintem csak kifogások, magyarázkodás.
"Mattia Binotto nem zárja ki, hogy a csapatnak a szezon előtti felkészülés során mutatott jó formája önmagukat is megtéveszthette. Annyira leköti őket a felzárkózási kísérlet, hogy alig érzik a figyelem és a győzelmi kényszer súlyát."
Ez tényleg már kimeríti bőven a tragikomédia fogalmát. Mert mi is a felzárkozási kisérlet ? Amikor második vagy akkor nyilván pont a győzelmi kényszer
Igen, nem beszélek zagyvaságokat, mert a Ferrari mindenáron meg akarja támadni a 9 nappal előtti Vettel 5 mp-es büntetést. Győzelmi kínyszer - az az ami hiányzik nekik, meg persze a velejáró pontok.
Kedves Mattia, én, mint egy egyszerű F1 TV néző (bár nem fotelből) csak annyit tudok mondani: elég volt az önellentmondásból. Elég volt a nyilván tapasztalatlanabb, de a szezon eleje óta gyorsabb Leclerc gáncsolásából. Ez már kimeríti a 'maga alatt vágta az ágat' fogalmat. mennyi pontot vesztett a Ferrari Leclerc rossz kezelése miatt ?
És ebben benne van szegény önbizalom vesztése is.
Lehet hogy szubjektív vagyok, mert nekem Leclerc jobban bejön mint a mostani Vettel. De ez így van az F1 követők 90%-ával, ez szinte biztos (na jó, Deutschlandon kívül) . Vagyis, mi volna ha a reklámértéket is figyelembe tetszene venni, kedves csapatfőnök úr ?