182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#172774 m4 sport ma 21:00-kor virtuális bahrein futam :) -
pr3cious #172773 Gratulálok! ezt melyik szövegkörnyezet alapján sikerült ideböfögni? pont hogy senki nem mondott ilyet és pont hogy nem így működik. Az én állításom annyi hogy nem mehetsz úgy vizsgára hogy azon merengsz hogy úgysem fog sikerülni. Nem mehetsz át egy nem létező hídon de alkothatsz helyette másikat. Elképesztő dolgokra képes az emberi elme akár egy baleset bevonzására is, ebbe semmi humbug sincs.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 16:02:17 -
ShaiHulud #172772 olyan lehetsz mint a csodabogar a kelly hoseibol!? :D
-
pr3cious #172771
Hát még aztán ő mekkora drogos lehet mert mindent amit nem látok nem is lehet igaz, csak idejövök beköpök egy ilyet hogy "jó a drogod" és örülök a fejemnek mint egy óvódás. Tudtam hogyha beírom ezt a két szót ez lesz de ez van. -
ShaiHulud #172770 jó a drogod -
pr3cious #172769 Humbug lenne? Aligha, ahhoz hogy két elem összeérjen és baleset következzen be mindig kell egy egyén akinek a fejében nincs rendben valami. -
pr3cious #172768 Igen. Bár nem egészen úgy működik ahogy az enyhén fanatsy jellegü "a titok" című filmben de igenis létezik. "Pont az következik be amitől félsz".
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 11:29:00 -
#172767 bevonzás törvénye -
pr3cious #172766 Egyszerűen túl sokat foglalkozott a balesetekkel és érvényesült a bevonzás törvénye. Kezdve attól hogy a pénteki baleset után bemászott Barrichello-hoz az orvosi központba, aztán hogy Osztrák zászlót rakott a kocsijába Ratzenberger emlékére. Ironikus módon pont az ő halálával lett biztonságosabb az F1.
Damon Hill: Senna maga volt felelős a haláláért
Azt viszont nem hiszem hogy maga lett volna a felelős, ha leért a kocsi alja már pedig minden jel erre mutat akkor egyszerűen elment a tapadás és emiatt csúszott ki. Szerintem lett volna felelős de az egészet eltusolták, a fekete doboz csatlakozóit kalapáccsal szétverték. -
#172765 Senna 60 -
pr3cious #172764
- Nincs üzemanyagJa (Dávid Sándor)
Ezt a faszit a mai internetes világban ízekre szednék
-----------------------------------------------------------------------------
Verstappen soha nem játszik az F1 2019-cel, így nem vesz részt a bajnokságban
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.21. 14:57:48 -
Stockbauer33 #172763 Meglepetésssel kedveskedik az F1 a versenyre éhező nézőknek -
#172762 A Fangios néztétek már Netflixen? -
Stockbauer33 #172761 -
#172760 Nekem inkább tűnik úgy, mintha eltolná magától a kormányt, kábé egy másodpercig - ha mondjuk az egérkurzort az ember a kormány középvonalán hagyja a videó közben, a harmadik-negyedik másodpercnél, de télleg inkább optikai csalódás lehet. Ubiszezon van, na, kellenek az ilyen konteók :) -
ShaiHulud #172759 nem! esocseppek... -
#172758 Hamilton a DAS-sal nyert időmérőt a Hungaroringen? -
ShaiHulud #172757 hat meg a 2021es szabaly valtozasok is mennek at 2022 -re -
Stockbauer33 #172756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.03.19. 20:44:40 -
ToxiMaxi #172755 Ezért nehéz egy ilyen lista. Mondjuk szerintem majd mindenkinél Prost befér a legjobb 5 be. Azért ő is igazán nagy nevek ellen harcolt az F1 aranykorában. -
IXEMGabeo #172754 az alapjan, hogy ki hany csapatnal volt sikeres az alapjan Fangio a valaha volt legnagyobb versenyzo...Moss regi ismerose nyilvan azert emlitette, de a vb cimek hianya miatt nem lehet emliteni a tobbiekkel, akik vilagbajnokok hiaba volt o is minden csapatnal sikeres gyakorlatilag...
Prost valoban nagy zseni volt a technikai tudasa miatt is, de Jackie Stewart, Niki Lauda, Jack Brabham mind mind rendkivul osszetett versenyzok voltak azok kozul akik nem lettek megemlitve -
ToxiMaxi #172753 Szerintem teljesen rendben van, amit mondott. Nyilván szubjektív, de Prost képességeit mindenki elismeri. Hamiltonnal kapcsolatban is szerintem korrekt volt, amit mondott. Tényleg neki van a legjobb gépe és csapata és jól is teljesít. -
#172752 Ecclestone megnevezte minden idők legjobb Forma-1-es pilótáját. Nem, nem Schumacher és nem Hamilton vagy Senna! -
#172751 és az mi, hogy az időmérőn a 8. helyről diszkvalifikálta a program, mert megállt a boxutca bejáratánál, hogy gyakorolja a rajtot?
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2020.03.17. 21:24:31 -
#172750 Norris :) -
ToxiMaxi #172749 Jogos! Akkor marad az év vége. -
ShaiHulud #172748 na tessek :) -
ShaiHulud #172747 itt alapozta meg hamilton hogy tiszta szivbol utaljam... -
#172746 mondjuk a nyári szünetre?
Ausztráliában akkor van a tél közepe.... -
pr3cious #172745 Egy majdnem 2021-es autó... és azt kell mondjam tetszik (kifejezetten ellene voltam a 18colos keréknek esztétikai szempontból) de ez bejön.
-
pr3cious #172744 Ez egy ciki hiba Hamilton-tól de az emberek többsége pontosan ugyanígy követte volna el ezt hibát , egyszerűen nem számítasz rá.
Én is hoztam valamit:
Halo hívőknek pedig ezt. -
ToxiMaxi #172743 Az miért nem volt opció, hogy átszervezik a nagydíjat egy későbbi időpontra, mondjuk a nyári szünetre? Értem, hogy akkor még nem volt vészes a helyzet, de mivel a csapattagok EU-ból jönnek, ahol meg már járvány van, ezért ez is egy reális elképzelés lett volna. Kommunikáció rossz volt és nagyon lassan mozog a döntéshozatal a sokfelé húzó csapatok miatt. Persze utólag nagyon okos az ember, de én még bízom benne, hogy lesz ebben az évben F1. Ha összejön izgalmas év lesz. -
#172742 Csak képzeld el mi lett volna ha az FOM lemondja, az egész világ hülyézte volna őket, mivel Victoria állam meg akarta rendezni a futamot.. Kimaradt volna ez a cirkusz, az egészet az FOM vitte volna el, indok nem volt lemondani, mivel csak péntek reggel minősítették világjárványnak. A csapatok menni akartak, Melbourne meg akarta rendezni, az FOM meg lemondja (min. 2 héttel az esemény előtt, tehát nem a mostani helyzetből kell kiindulni)
ez a nyilatkozat hétfőn:
"fölmerült a kérdés, van-e esély arra, hogy a március 15-ei Ausztrál Nagydíj szervezői is meggondolják magukat, és ők is zártkapussá tegyék az eseményüket, ám a promóter vezetője, Andrew Westacott kizárta ennek lehetőségét.
„Esély sincs rá!” – mondta e felvetésre az ausztrál SEN rádió hétfői adásában, példaként említve a múlt vasárnapi női krikett-világkupa döntőjét, amely Melbourne-ben rekordszámú néző előtt zajlott le. „Nézzük csak meg az MCG-t (Melbourne-i Krikett Stadion, a döntő helyszíne – a szerk.), ahol a múlt este nyolcvanhatezer néző volt! Észszerűen kell kezelnünk a helyzetet, és élnünk kell tovább az életünket, miközben kellőképpen elővigyázatosak vagyunk.”
..
Az ausztrál kormány tisztifőorvosa, Brendan Murphy eközben megállapította, továbbra sem látja egészségügyi veszélyét a Forma–1-es melbourne-i futam megrendezésének. „Nincs jele annak, hogy Victoria államban terjedne a járvány a közösségben. Nem érzem úgy, hogy a tömeges rendezvények vagy a Victoria utcáin való séta aggodalomra kéne okot adjon, szóval nem hiszem, hogy van kockázata a nagydíjnak” – jelentette ki hétfőn.
tehát ez volt hétfőn, nem két héttel azelőtt, hanem a versenyhét hétfőjén. Aztán 4 napra rá, totálisan megváltozott a helyzet, a WHO kimondta a világjárványt, és uezen az emberek már zárt kapus futamról beszéltek.
4nap.
..nem két hét. ..ha az FOM lemondja az események előtt két héttel, akkor szétszedik. Valszeg még én is.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.17. 11:11:43 -
Fürtös #172741 Egyik sem ;)
-
Fürtös #172740 A haasnál volt onnan ment az alfához.
Már nincs a csapatban, állítólag összejött egy gyerek valamelyik fejestől -
Fürtös #172739 Kicsit kusza a fogalmazás. Hidd el a látogatók senkit nem érdekelnek.
Mint minden nagy sport bizniszben itt is a jegyeladások jelentik a bevétel legkissebb hányadát.
Nem kellett volna odamenni, de mivel a FOM és a promoter nem tudott dűlőre jutni így menni kellett.
Senki nem merte bevállalni, hogy nélküle menjen le a verseny ezért mindenki odament.
Pedig volt tiltakozás bőven.
-
#172738 Azt nem gondolnám hogy lesz@rták a nézőket, de egyértelműen szerepet játszott a pénz is. Sok pénz és a csapatok pénze is az FOM részéről.
Amennyiben nem utaztak volna Ausziba, akkor nagyjából könnyű elképzelni mennyire le lennének hülyézve, mivel a helyiek végsőkig tolták hogy részükről minden oké. Ők hangoztatták hogy elöző hét vasárnapján még 80ezres tömeg volt a krikettmeccsükön. Amennyiben az FOM lemondja nyilván kártalanít mindenkit saját zsebből, ami a csabatok tervezett bevétele is. ÉS még most is, ..meg még hetekig hülyézve lennének a csalódott tévénézők által, hiszen Melbourne-ben futhattak volna.
Egyszerűen oda kellett menni, utólag már könnyű okosnak lenni, de akkora médiakaszát kaptak volna ha nem mennek oda mint állat, a média nem neveli a nézőt, hanem eteti. -
IXEMGabeo #172737 nem az Alfatol? Vagy a Haasnal dolgozott mikor a szexualis zaklatas tortent?
Ujsagiro vagy tudosito vagy? -
Fürtös #172736 A szöszi az középen.
A Haastól jött el peren kívűli megegyezéssel.
Egy jóbarátom nagyon rá volt állva a leányzóra(élőben nagyon finom kis husi) de diszkréten szóltak neki, hogy nem ajánlott a hölggyel kikezdeni mert már adódtak belőle problémák az előző csapatánál. -
IXEMGabeo #172735 ja nem kellett volna ezert:)