Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #170410 H.M. B.P.
Kezdi elveszteni a józan eszét ? Ha nem nyernek, akkor jön a nyavalygás - pld. a Renault ellen. A mostani Honda nem néz ki erősebbnek a mostani Renault-tól. De ez a gumiösszeesküvés szöveg és nyílt támadás a Pirelli ellen ? Mit akar elérni vele ? A Pirellit felb*ni, és majd kapnak selejt gumikat, mondjuk. Na meg a Mercedes 7:0 . Nem, a Ferrrari legalább 2 versenyen gyorsabb volt (Bahrein, Kanada). Hogy nem nyertek maguknak köszönhetik, és nem a gumiknak, főleg.
De ez a legjobb: „Sajnos a mi italos flakonjainkat nem gumikkal együtt szállítják” . Ami engem illet, én rátenném nagy betűkkel hogy ártalmas az egészségre, és legjobb bizonyíték rá Helmut Marko mentális állapota
Mi a következő ? "Mi vagyunk a legbecsületesebb csapat, mert semmi közünk az autógyártáshoz. Amazok mind a jobb eladások miatt versenyeznek ám !" . Igen Marko, semmi reklám nincsen abban, hogy 4 autón is ott van a vörös bika
.
Nem fogyasztok semmi ilyen cukrozott. koffeinezett vackot, de tudom hogy az ár nagy része a reklám. Azt mondják, hogy a kozmetika és gyógyszeripar fogyaszt (arányban) a legtöbbet a reklámozásra. De talán van valami, legalább is egy cég, ami azt is felülmúlja. Addig még valaki nem múlja felül őket - és itt nem ezekre az agancsosokra gondolok. Ki tudja mit hoz a közeljövő ? Az F1 megmarad biztos, a RB benne ? Igencsak nem biztos. Elég pld. hogy a Honda kilép - motor nélkül maradnak. Most először, kezdem sajnálni Verstappent