• gpFan
    #170363
    Huhahahaha . A kommentelők többsége ott jogosnak tartja, Vettel által végzett leszorításról beszélnek .
    Na meg ez a szint: "Második kormány mozdulat. Milyen Mercedes fórumról olvastad? Vagy magadtól találtad ki, vagy ennyire önálló?"
    Azért szánalmas hogy egyáltalán ilyesmiről kell vitatkozni, mert az annyire szemmelláthatő. Esetleg az okairól lehet vitatkozni.

    De, mivel itten "MINDENKI, embereg ! zillió százalékban MINDENGI ! " károsnak tartja a büntetést, korrigálom magamat:
    Vettel nem tartotta fel Hamiltont, nem kényszerítette lassulássra. Nem, Hamilton agya az, ami lassú. Tőle lassabb csak a bírák agya.
    Nem volt második kormánymozdulat, azt a Mercedes világuralomra törő banda CGI-zte bele a TV felvételekbe - vagyis a TV közvetítés számítógépeire, tárolóira. A derék anti Mercedeses..... Ahh - bocs. meg kell szakítanom, mert pont most hallom Gábort mondani hogy nem volt második mozdulat. "Egyetlenegy folyamatos mozdulat van" . De 2 mondattal később ellentmondásba keveredik magával. és további mozdulatokról beszél, És miket beszéltek Wéber és Kis Norbi a verseny alatt ? Nem fogom idézni. Nézze meg aki akarja .
    Bocsánat e kitérésért, de egy 3 ágú pisztolyos, pardon csillagos kényszerített rá. És nekem élni kell még, az igazságot terjeszteni, ami pedig: Vettel esze ágában sem volt blokkolni Hamiltont. Nem. ő valójában balra akart menni egy kicsit, hogy hagyjon helyet Hamiltonnak, csak hogy szegény ugye nem volt katona - ilyen balfék idők vannak, a férfiak már nem is férfiak, da ami itt fontos, nem tudják már annyira biztosan mi a jobb és mi a rossz, pardon bal. Szóval, ő a jobb megoldást szerette volna, de hát egy ilyen kritikus lecsúszás után érthető hogy megzavarodott, és a jobb helyett - ami balra kormányzást jelentett a helyzetben jobbra kormányzott. A rasszista jobb-bal kéz neveket meg kell változtatni ! A balkezesekre nagyon sértő !
    És akkor a bírák. Igen, jött a telefonhívás, és a 6 számjegyű, három ágú kínálat. Ami 9, nem mondhatták hogy 'nekem 8'. Meg hát, drága az élet nyugaton. És így halt ki az F1, kedves unokáim.
    Utoljára szerkesztette: gpFan, 2019.06.13. 08:23:30