182114
  • Fürtös
    Jól van már, nem kicsit vagyok jetlagben.

Az egész ott lett elszúrva, hogy senki nem akarta benyelni a veszteséget. Már a verseny előtt ment a huzavona a promoter és az FOM között.
    Az a helyzet, hogy ha a promoter lefújja, akkor 330milla bukó, mert ennyit fizet a rendezés jogáért, ha az FOM fújja le, akkor ő van bukóban, mert vissza kell adnia a befizetett jogdíjat.
    Mindenről volt itt szó csak és kizárólag a csapatok és szurkolók biztonságáról nem.
    A promoter állította, hogy minden okés, Ausztráliában nincs COVID19 járvány, hiszen állt benne a pénze.
    A FOM hezitált, mert az ő értesüléseik szerint meg van járvány, de nem akarták lefújni, mert akkor bukó a jogdíj.
    Pont leszarták a nézőket, úgy voltak vele, ha lesz is valami, akkor arról nem ők tehetnek, bizonyítani meg úgy sem tudja senki.
    Eldöntendő a vitát, rábízták a csapatokra, hogy döntsék el jönnek-e.
    A csapatok pedig rábólintottak, mert ők csak így jutnak a pénzükhöz meg a pontszerzés esetén történő ingyenes légi szállításhoz.
    Persze ment minden este a tájékoztató a csapatvezetésektől, hogy biztonságos meg minden oké és ők amúgy sem küldenének senkit sem oda, ha nem lennének biztosak benne, hogy biztonságos.
    Elviekben igazuk volt, mert a csapatok nem nagyon érintkeznek senkivel a "motorhomeokra" meg kirakták, hogy invitation only.
    Azzal nem számoltak, hogy belsős viszi oda a vírust. Hogy ki szedte össze és hol arról lehetne találgatni de, hagyjuk meg a fantáziának.
    Lényeg a lényeg, a McLarenes gyerek beadta a kulcsot és a vezetőségben kitört a pánik.
    Még rá se zárták a mentőkocsi ajtaját már 2 céges ügyvéd masszírozta a srácot...
    A varázsszó: Kártérítési per.
    Angliában erre külön iparág épült,minden cég rémálma kurva sokba kerül, és nagyon rombolja a presztízst.

(Tudok olyan Alfás kateringes csajról, aki 60ezer font-tal sétált el közös megegyezéssel a HAAS-tól miután az egyik magasabb beosztású emberke elkezdett neki udvarolgatni, aminek ő először örült, de aztán meggondolta magát és besétált a HRes kolleganőkhöz, hogy volna itt egy kis szexuális zaklatás.).

A McLarennél éjszaka megszületett a döntés, hogy nem folytatják, és mindenkit karanténba raknak, hogy elkerüljék a fertőzés terjedését.
    Egy-két embert még ki tudnak tömni pénzzel, de azért az F1-ben dogozó emberkék elég rafkósak és kapzsiak, úgyhogy hamar megszületne egy fasza kis kollektív per és ezt mindenáron el kellett kerülni. A karanténba rakott emberek nélkül meg nem tudnak versenyezni, mert az Op.60 miatt a létszám kötött. Ha nem rakják őket karanténba, akkor kockáztatják, hogy az egész csapat megkapja. A legszebb az volt, amikor lenyilatkozták, hogy a csapatvezető szolidaritásból ott marad a "srácokkal", hogy biztosan a legjobb ellátást kapják. Közben meg úgy őrizte a szobájukat az ügyvédektől meg az újságíróktól, mint kezdő lányos apa kora tavaszi éjszakákon.
    A McLaren ezzel kiesett, és elsődleges céllá lépett elő náluk, hogy a verseny megrendezését megakadályozzák.
    Claire elmondása szerint elég durva éjszakai meetinget hoztak össze ahol rendesen ment az anyázás. A McLaren megpróbálta rábírni az FIA-t a verseny törlésére, mert a fentebb említett okokból sem az FOM sem a promoter sem pedig a csapatok nem akarták törölni, hiszen a két McLaren kiesésével mindenkinek nagyobb esélye van pontot szerezni, ami ugye nem kevés pénzt jelent.
    Szállingóztak hírek arról, hogy volt mindenféle fenyegetőzés a DAS vagy a Ferrari motor megóvásától kezdve egészen addig, hogy a McLaren céges ügyvédei ingyen képviselik egy esetleges munkaügyi perben a többi csapat dolgozóit a munkahelyi veszélyeztetés miatt.
    Felvetésre került, hogy zárt nézőtérrel rendezzék meg a futamot, de ezt leszavazták, mert a vírus már bizonyítottan a paddockban van hisz ekkora a HAAS 8 embere is karanténban volt így ők is kiestek a létszám korlát miatt.
    A végén az FIA megint kijátszotta a jokert és azt mondta, minden csapat maga döntse el reggel 9-re, hogy vállalja-e a futamot ezekkel a feltételekkel.
    Reggel megvolt a megbeszélés ahol a csapatok kihirdették döntésüket.
    A Mercedes, Red Bull, Alpha Tauri, Racing Point folytatná zárt körülmények között a többiek viszont kihátráltak ezzel megpecsételve az Ausztrál GP sorsát.
    Ezt a döntést már a csapatok odautaztatása előtt meg kellett volna hozni, de mind a promoter mind a FOM (Liberty Media) a végsőkig ragaszkodott a pénzéhez.
    A csapatok megtartották a reggeli eligazításokat ahol közölték, hogy:
    A: mivel a csapatvezetésnek a csapattagok biztonsága elsődleges ezért nem indulnak a versenyen és a lehető leghamarabb megpróbálnak mindenkit hazajuttatni és ugyanezen okból Bahrein is törlésre kerül.
    B: a többi csapat kihátrálása miatt a verseny nem kerül megrendezésre és a lehető leghamarabb megpróbálnak mindenkit hazajuttatni és ugyanezen okból Bahrein is törlésre kerül.
    Továbbá néhány csapat utasításba adja, hogy a hazatérő csapattagok 2 hétig semmilyen módon nem mehetnek be a gyárak közelébe.

De a hétvége legnagyobb vesztese szegény Zsoltink volt, akit igen megalázó módon páros lábbal rúgtak ki a Williams vendéglátó egységéből, amikor megpróbált besunnyogni a csapatmeetingre:

Szegény fél órán keresztül kint panaszkodott a csapatfotósnak, aki külsős emberként szintén nem lehetett jelen a gyűlésen és csak a vállát vonogatta Zsoltink sirámait hallva.
    Nagyjából ennyi mind az FIA mind a FOM és a Szervező gyönyörűen leszerepelt.
    Nem szólt ez a töketlenkedés másról, mint a pénzről, mégha azt próbálják is sulykolni, hogy a csapattagok biztonsága miatt aggódva törlik a versenyt.
    Jelenlegi találgatások szerint a legközelebbi verseny Bakuban lesz, amit megpróbálnak előrébb hozni. az addig hátralévő időt pedig kitöltik a nyári szünet előre hozásával, aminek a helyére berakják Kínát és Vietnámot. A bahreini és ausztrál futamot pedig elrakják decemberre.

Sok dolog bizonytalan, még de egy dolog biztos, minden idők legkeményebb szezonja jön a dolgozók részére.
  • Fürtös
    A kedvedért feldobtam egy magyar nyelvi csomagot a wordhoz, az előzőt majd törölje valami admin please mert már nem tudom szerkeszteni.
  • Fürtös
    +Javítom
  • IXEMGabeo
    Ezt a szexualis zaklatos sztorit honnan veszed? Bar manapsag a nok eloszeretettel elnek vissza ezzel...
  • IXEMGabeo
    hmm koszonom az ertekelest es az okokat mi tortenhetett, erdekes dolgok folytak a hatterben, amikrol az egyszeru nezonek halvany fogalma sincs normal esetben...viszont az mindenki szamara nyilvanvalo volt, hogy a Liberty celja a profit maximalizalas volt es ok semmikeppen nem akartak bukni ezen az egeszen...igy egyebkent rosszabbul jartak, mintha elore eltoroltek volna...

figyelj amugy a J es LY-s szavakra van 1-2 szo, ami bantja a szemem, ha meglatom:))
  • IXEMGabeo

ki emlekszik erre?:DDD
  • Fürtös
    Jólvanmá, nem kicsit vagyok jetlagben.

Az egész ott lett elszúrva,hogy senki nem akarta benyelni a veszteséget. Már a verseny előtt ment a huzavona a promoter és az FOM között.
    Az a helyzet, hogy ha a promoter lefújja akkor 330milla bukó, mert ennyit fizet a rendezés jogáért, ha az FOM fújja le akkor ő van bukóban mert vissza kell adnia a befizetett jogdíjat.
    MNindenről volt itt szó csak és kizárólag a csapatok és szurkolók biztonságáról nem.
    A promóter állította ,hogy minden okés, ausztráliában nincs COVID19 járvány hiszen állt benne a pénze.
    A FOM hezitált, mert az ő értesüléseik szerint meg van járvány de nem akarták lefújni mert akkor bukó a jogdíj.
    Pont leszarták a nézőket,úgy voltak vele,ha lesz is valami akkor arról nem ők tehetnek bizonyítani meg úgy sem tudja senki.
    Eldöntendő a vitát, rábízták a csapatokra,hogy döntsék el jönnek-e.
    A csapatok pedig rábólintottak mert ők csak így jutnak a pénzükhöz meg a pontszerzés esetén történő ingyenes légiszállításhoz.
    Persze ment minden este a tájékoztató a csapatvezetésektől, hogy biztonságos meg minden oké és ők amugy sem küldenének senkit sem oda ,ha nem lennének biztosak benne ,hogy biztonságos.
    Elviekben igazuk volt, mert a csapatok nem nagyon érintkeznek senkivel a "motorhomeokra" meg kirakták,hogy invitation only.
    Azzal nem számoltak,hogy belsős viszi oda a vírust. Hogy ki szedte össze és hol arról lehetne találgatni de hagyjuk meg a fantáziának.
    Lényeg a lényeg, a McLarenes gyerek beadta a kulcsot és a vezetőségben kitört a pánik.
    Még rá se zárták a mentőkocsi ajtaját már 2 céges ügyvéd masszirozta a srácot...
    A varázsszó: Kártérítési per.
    Angliában erre külön iparág épült,minden cég rémálma kurva sokba kerül és nagyon rombolja a presztízst.

(Tudok olyan Alfás kateringes csajról aki 60ezer font-tal sétált el közös megegyezéssel miután az egyik magasabb beosztású emberke elkezdett neki udvaroilgatni aminek ő először örült de aztán meggondolta magát és besétált a HRes kolleganőkhöz,hogy volna itt egy kis szexuális zaklatás...).

A McLarennél éjszaka megszületett a döntés ,hogy nem folytatják és mindenkit karanténba raknak, hogy elkerüljék a fertőzés terjedését.
    egy-két embert még ki tudnak tömni pénzzel de azért az F1-ben dogozó emberkék elég rafkósak és kapzsiak úgyhogy hamar megszületne egy fasza kis kollektív per és ezt mindenáron el kellett kerülni. A karanténba rakott emberek nélkül meg nem tudnak versenyezni mert az Op.60 miatt a létszám kötött. Ha nem rakják őket karanténba akkor kockáztatják,hogy az egész csapat megkapja. A legszebb az volt amikor lenyilatkozták,hogy a csapatvezető szolidarításból ott marad a "srácokkal", hogy biztosan a legjobb ellátást kapják. Közben meg úgy őrizte a szobályukat az ügyvédektől meg az ujságíróktól mint kezdő lányos apa kora tavaszi éjszakákon.
    A McLaren ezzel kiesett, és elsődleges céllá lépett elő náluk,hogy a verseny megrendezését megakadájozzák.
    Claire elmondása szerint elég durva éjszakai meetinget hoztak össze ahol rendesen ment az anyázás. A mcLaren megpróbálta rábírni az FIA-t a verseny törlésére mert a fentebb említett okokból sem az FOM sem sem a promoter sem pedig a csapatok nem akarták törölni ,hiszen a két Mclaren kiesésével mindenkinek nagyobb esélye van pontot szerezni ami ugye nem kevés pénzt jelent.
    Szállingóztak hirek arról,hogy volt mindenféle fenyegetőzés a DAS vagy a Ferrari motor megóvásától kezdve egészen addig ,hogy a McLaren céges ügyvédei ingyen képviselik egy esetleges munkaügyi perben a többi csapat dolgozóit a munkahelyi veszélyeztetés miatt.
    Felvetésre került ,hogy zárt nézőtérrel rendezzék meg a futamot de ezt leszavazták mert a virus már bizonyítottan a paddockban van hisz ekkora a HAAS 8 embere is karanténban volt így ők is kiestek a létszám korlát miatt.
    A végén az FIA megint kijátszotta a jokert és azt mondta,minden csapat maga döntse el reggel 9-re, hogy válallja e a futamot ezekkel a feltételekkel.
    Reggel megvolt a megbeszélés ahol a csapatok kihirdették döntésüket.
    A Mercedes, Red Bull, Alpha Tauri, Racing Point folytatná zárt körülmények között a többiek viszont kihátráltak ezzel megpecsételve az Austrál GP sorsát.
    Ezt a döntést már a csapatok odautaztatása előtt meg kellett volna hozni de mind a promoter mind a FOM (Liberty media) a végsőkig ragaszkodott a pénzéhez.
    A csapatok megtartották a reggeli eligazításokat ahol közölték, hogy:
    A: mivel a csapatvezetésnek a csapattagok biztonsága elsődleges ezért nem indulnak a versenyen és a lehető leghamarabb megpróbálnak mindenkit hazajuttatni és ugyanezen okból Bahrein is törlésre kerül.
    B: a többi csapat kihátrálása miatt a verseny nem kerül megrendezésre és a lehető leghamarabb megpróbálnak mindenkit hazajuttatni és ugyanezen okból Bahrein is törlésre kerül.
    Továbbá néhyány csapat utasításba adja, hogy a hazatérő csapattagok 2 hétig semilyen módon nem mehetnek be a gyárak közelébe.

De a hétvége legnagyobb vesztese szegény Zsoltink volt akit igen megalázó módon páros lábbal rugtak ki a Williams vendéglátó egységéből amikor megprobált besunnyogni a csapatmeetingre:

Szegény fél órán keresztül kint panaszkodott a csapatfotósnak aki külsős emberként szintén nem lehetett jelen a gyűlésen és csak a vállát vonogatta Zsoltink sirámait hallva.
    Nagyjából ennyi mind az FIA mind a FOM és a Szervező gyönyörűen leszerepelt.
    Nem szólt ez a töketlenkedés másról mint a pénzről, mégha azt próbálják is sulykolni ,hogy a csapattagok biztonsága miatt aggódva törlik a versenyt.
    Jelenlegi találgatások szerint a legközelebbi verseny Bakuban lesz amit megpróbálnak előrébb hozni. az addig hátralévő időt pedig kitöltik a nyári szünet előre hozásával aminek a helyére berakják Kínát és Vietnámot. A bahreini és ausztrál futamot pedig elrakják decemberre.

Sok dolog bizonytalan még de egy dolog biztos, minden idők legkeményebb szezonja jön a dolgozók részére.

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.03.16. 23:30:40
  • IXEMGabeo
    Newey-val es Hornerrel nincs bajom, de Markot es stilusat ki nem allhatom
  • ToxiMaxi
    Igyekszek visszakanyarodni, ha már a házigazda nyaral...

Fürtöstől meg várjuk a beszámolót.
  • pr3cious
    Legutolsó hsz F1-el foglalkozó téma akkor tippelj...
  • repvez
    Tessék mondani ez az F1es topic???
  • pr3cious
    visszafogottak voltak még DC - Klien idején... sikerek mennyire megváltoztatnak..
  • ToxiMaxi
    Én ennyire nem utálom őket, de egy jó kis versengés mindig jól jön a sportnak.
  • ShaiHulud
    ennek ellenere full igaza volt.
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor megláttam, hogy elkezdett ide is irogatni, szokásos stilusában, sejtettem, hogy minimum flame war lesz a vége. Ugye mindenkinek megvan a "Vadász, vadász, te sz*pni jársz ide" csattanójú vicc - aki berohant a fütyierdőbe tátott szájjal, az biza ő volt a "nem is nézem az F1-et és nem is érdekel" felütéssel...
  • pr3cious
    Átugrottam a sort
  • pr3cious
    Ki a fenének gondolják ezek maguk? Lehetne több a tisztelet.

Remélem megérzik majd.
  • IXEMGabeo
    csori Daniel amikor 2014-ben is dobogos lett es majdnem nyert elvettek a 2. helyet...nem remlik mar mi volt a Red Bullal talan az uzemanyagnyomassal jatszottak, de sajnaltam akkor...
  • IXEMGabeo
    "Szavak nincsenek arra, hogy mennyire belerohantál a faszerdőbe tátott szájjal..."

ez miatt?
  • IXEMGabeo
    amugy miert tiltottak ki, amikor kulturaltan valaszolt es semmi karomkodas nem hagyta el a kezeit?
  • pr3cious
    Most hogy mondod ezért is szeretném annyira azt a sikert az RB egy visszataszító sikerorientált hálátlan banda de azt olyan szinten hogy semmi sem szent a cél érdekében és ez mérhetetlenül visszataszító hogy nem kímélnek sem pilótát/ sem motort aminek 4vb!!! címet köszönhettek. Megérdemelnék azt hogy jól árbócra húzzák őket.
  • ToxiMaxi
    Otthon ő ritkán jó. De mekkora verseny lenne már, ha valahogyan a Renault feltornázná magát a RB szintjére, ha csak néhány versenyre is, mert ez a két csapat nagyon nem szereti egymást, legalábbis a DTS-ből ez jött le. Ric vs Ver, Horner vs Abiteboul, Honda vs Renault. Lehetne dörzsölni a tenyereket, de aztán lehet csak túlgondolom.
  • pr3cious
    Idén egy csonka szezonban akár a Renault is világbajnok lehet, 1 ha tényleg annyira rossz a merci megbízhatósága 2 ha év közben nem sikerül rájönni a problémára. Bakker hogy ilyenkor jön a korona Daniel a visszavágót szervezte és szerintem kinézett volna a dobogós helyezés :(

jav: a visszavágót a tavalyi szárnyleválás miatt.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.16. 14:58:26
  • ToxiMaxi
    Egyszer csak megtanul személyeskedés nélkül írni, ha meg nem akkor repüljön, nekem nem fog hiányozni.
  • pr3cious
    Szerintem az égadta világon senki sem halt volna bele ha lemegy az Ausztrál nagydíj (zárt ajtók mögött). Az átmeneti kitiltásod viszont nem tartom fairnek.
  • ToxiMaxi
    Hogy legyen egy kis szó F1-ről is. Ki mit gondol arról, hogy kinek jön jól a halasztás, ki nyerhet vele és ki veszíthet?

Egyfelől azt gondolom, hogy a Ferrari most egy kis levegőhöz jutott, másfelől a Merci fejlesztési potenciálja év közben elég jó a teszteken viszont elég erősnek tűntek így ők lehet nem örülnek annyira, de most több megbízhatósági probléma is adódott, aminek kijavítására jó lehet a szünet. A RB, a tesztek alapján lehet, hogy közelebb kerülhet hozzájuk és átlépi a Ferrarit, év közben ők is nagyon jól fejlesztenek de jól jött volna nekik ha nincs halasztás, mert elég erősek voltak.

Mclaren korábban jó volt az év közbeni fejlesztésekben, talán nekik is lehet keresnivalójuk

A RP lehet a nagy vesztes tavalyi merci köntösben nekik jól jött volna, ha nincs halasztás

Renault-ról azt lehetett olvasni, hogy ez a kocsi egész jól sikerült és akár fel is léphetnek a dobogó 3. fokára de ettől függetlenül ők a visszatérésük óta nem tudtak nagyot gurítani. Nekik akár még jól is jöhet a plusz idő.

Haas-nak tutira nem jött jól a halasztás ők általában év elején voltak jók és utána visszaestek. Ráadásul Gene Haas még nem döntött 2021 felől és kár lenne ezért a csapatért, ha ez az év se sikerül nekik.

Az Alfa elég gyengén muzsikált a teszteken és ha jól tudom azok között a csapatok között volt, akik semmiképpen sem akarták indulni az Ausztrál nagydíjon.

Az AT nekem mindig egy szürke folt, nehéz őket megítélni, hogy miért nem tudnak előrébb lépni, minden évben a középmezőny közepében vannak. Fejlesztési potenciáljuk fogja eldönteni, hogy jól jön-e nekik ez a kis extra idő. Mindenesetre ugyanazt a motort használják, mint RB és a Honda elég erősnek tűnt, tehát ebből a szemszögből nem biztos, hogy nyernek ezzel. Középmezőnyben minden pont számít, márpedig ha az elején sikerül egy kis előnyt összeszedni az jól jöhet a végelszámolásnál.

Williams-nek is jót tehet a plusz idő, remélem képesek lesznek vele élni, jó lenne legalább a középmezőnyben csatázni látni őket.

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.16. 14:56:11
  • pr3cious
    Nem próbáltam még de alapvetően az a problémám vele mint gyakorlatilag az összes Codemasters játéban: kikapcsolt segítség mellett is még mindig érzel valami assist-et amitől a hajam az égnek áll Nincs is rosszabb mint kanyar közepén azon gondolkodni hogy most én voltam ennyire jó vagy a játék? hát a játék b+! Dirt szériában a murvás aszfalt miatt a legkevésbé észrevehető aszfalton viszont azonnal érezni.

Próbálj meg csőgázon elindulni az F1 2002 challengbe-ben és meglátod mi történik... na az ilyen dolgok hiányoznak. Egyáltalán azzal meg kellett küzdeni hogy pályán tartsd az autót mégis negyed akkora káosz volt multiban mint itt.
  • molnibalage83
    Nagy szavak.

Arra bezzeg nem emlékszel, hogy merő kedvességből úgy négy embernek vettem meg a WG:RD-t, hogy ne szakadjon szét a közösség a WG: RD megjelenése után.Tudom, mert visszanéztem a levelezésemet, el van téve a vétel. Név szerint tudom, hogy milyen Steam nicknek vettem meg. Tehát 2014-ben saját zsebből úgy 120 EUR költöttem rá hogy a teljes akkori ismerősi kör együtt WG :RD-hezessen és nem 3-6 hónap múlva, mert egyeseknek nem telt rá. Mert nekem fontos volt akkor, hogy egyben maradjon az a kör akkor.

Majd írtam a játékró la HTKA-ra egy elég részletes bemutatót, hogy jöjjön még ember.
    Itt.

Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam tenni a közösségért...

Két repszimfejlesztő csapat belsős és külsős tagja voltam. Ma ott tartok, hogy ha felteszek egy kérdést - mert skiljeim elkoptak évek alatt - van, akkor önként jönnek emberek együttműködni velem. Kérés nélkül. Épp tegnap toltam ki a MOD beta változatát, segítséggel.

Az összes HTKA-s írásom kooperációban készült. Ott vannak a lektorok nevei mindnél.

Majd pont te fogod megmondani, hogy ki való közösségbe, amikor itt kb. kettő darab kommenttel leírtad magad az F1-et szeretők közössége előtt. Úgy, hogy kb. nekik szóltál be.

Itt először simán csak baromságot írtál. Mert az influenzát korlátlanul hagyjuk terjedni, kórházban van csak látogatási tilalom és annyi. A mostani vírus ott tart, hogy olaszban az országos halálozási ráta lassan 200%-a a napinak. Úgy, hogy lelőtték a hétköznapi életet. Képzeld el mi lenne, ha nem.

(A bukókeretnél csak róluk szól a történet, a vírusnál meg nem, de oda se neki.)

Majd aztán egy ilyen kirekesztő és bőszítő beszólással, lényegében leköpve mindenkit, aki nem ér veled egyet, mert lelövik az F1-et. Látszik, hogy más is szereti, csak nem azon az áron, hogy akár tízezrek halhatnak bele, ha megy tovább (az erősen környezetszennyező) száguldó cirkusz.

Bocs, mentem röhögni...
    Szavak nincsenek arra, hogy mennyire belerohantál a faszerdőbe tátott szájjal...

És a legszomorúbb az, hogy észre sem veszed. Még azt sem, hogy te magad osztod azt észt, hogy ki való közösségbe, amikor a téma kapcsán mindenkit elküldtél melegebb éghajlatra, aki nem ért veled egyet egy közösségben.

LOL, LOL, LOL

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.16. 14:33:10
  • molnibalage83
    RGR

Tegnap egyébként leszedtem az F1 2019-et. Valami 2002-es F1 játékkal játszottam anno próbaképpen, hog hogyan megy. Joystickkal csak pont annyira voltam béna, mint úgy 14 éve, de érdekes volt újra az ausztrál pályán pont úgy bénázni, mint régen.

A konzolos menünk mire átrágtam magam, az maga volt a pokol. A joystick konfigurálhatósága is vicces volt. Egy linearity és annyi. A kormánynál is muris lehet ez alapján az érzékenységet definiálni. Az alapbeállítással kb. egyenesben tartani nem lehetett a kocsit.

A grafikához nem nyúltam ,de az én szememnek szép volt amit automata kihozott és szélvész gyors volt a játék. Mondjuk akkora szerverterhelés volt ,hogy csak szólóban lehetett tolni.
  • ToxiMaxi
    Ismerik őt mindenhol... nem véletlenül volt már nem 1x bannolva, de a csendes pihi sem hozta meg a hatását. Ilyen stílusú embernek egyszerűen nincs helye egy közösségben.
  • Fürtös
    Molni vazze olvasd már el mégegyszer.
    Azt a részt ,hogy egyébként jó gyerek komolyan gondoltam!
    A mai napig megvannak a PDF-jeid a gépen amikbőlazért lerí,hogy konyítasz a haditechnikához.
    De tény,hogy szereted úgy ekézni a DCS-t ,hogy nem repülsz vele. (tudom Falcon, de azzal se repülsz).
    Most meg itt kezded ugyanezt:
    Úgy fikázol valamit hogy saját bevallásod szerint nem is éredekel
    Egyiket sem. Csak az F1 nem túlságosan érdekel. Az utolsó célzottan nézett nagydíj 2014-ben volt. Azon is bealudtam...
    Mivel itt nem ismernek gondoltam szólók,hogy alavetően jó srác vagy mielőtt nyakadba kapod a flame tengert
    Béke van
  • molnibalage83
    1. Nem minden nap. Tehát simán hazudsz. Értem én, hogy nem vagyok szimpi neked, de azért ennyire nem kéne túltolni.

2. Attól, hogy nem repülök vele, attól miért ne mondhatnék véleményt róla? Sőt, nekem nem is kell. Elég csak Leonsilver (vagy más) kommentjét olvasni. 5-10+ éves dolgokat nem javítanak benne. Fejlesztés címszó alatt rendszeresen szétcsesznek működő dolgokat. Ja, hogy neki nem volt arcod beszólni, mert flémelésért sanszosan kivágna?

Ahol 30+ perces videó van arról, hogy mekkora kupleráj az egész. Objektíven. Akkor szerintem kisebb arc kéne, hogy mit gondolok a DCS pozitív (van az is) és negatív oldaláról.

3. Semmi köze a DCS Worldnek ahhoz, hogy nem kéne természettudományos marhaságokat terjeszteni és nem sírni ríni, hogy milliók életének védelmében most nem lesz egy ideig F1.

Nekem meg nincs röplabda, nem tudom úszni, pedig kéne a rehabhoz egy vállprobléma miatt. IJ. Csak én képes vagyok ezt elfogadni pedig a vállamnak szükség lenne rá. Toxi meg azon rugózik, hogy F1-et akar. Mert mintha az valami alkotmányos alapjog lenne. Aztán annyi esze volt, hogy a katonai repülés érdeklődés miatt olyan személyeskedő balfasz kommentet tolt be, mint te.

Vastaps.
    SG.hu, én így szeretlek.
  • molnibalage83
    Semmi köze ahhoz, hogy a WG-ben mi volt annak, amit mondasz. A stílus meg túlértékelt. Tudományellenes beszólásokra kb. egy válasz a toleranciám. Utána elküldöm a hülyéket a fenébe.

Elegem van abból, hogy ma divat természettudományos analfabétának lenni és közben kurva nagy arrcal osztani az észt. Ha nem értesz hozzá, akkor tedd meg azt a szívességet, hogy kussolsz.
    Pont.

Olaszországban a napi halálozási arány már majdnem duplája a normálisnak te meg nem értett zseni. Képzeld el mi lenne, ha nem lenne korlátozás. Ezt akarod? Hogy ez a szennyező cirkusz folytatódjon?

Elment az eszed?
  • Fura Alak

Azoknak akik unatkoznak, nincs még meg nekik az F1 2019 játék, és esetleg érdekelné őket: A Humble Choice keretein belül most (ebben a hónapban) olcsóbb, még a Steam akciónál is!

Pontosabb infó spoilerben, mert azért mégis csak offtopic.

Most (ebben a hónapban) már 14 euróért* megszerezhető (többek között!) az F1 2019 Anniversary Edition a Humble Choice keretein belül!
    Jelen pillanatban a játék (csomag) akciós ára steam -en: 16,49€ Az akciós ajánlat vége: március 19.
    A játék (csomag) teljes ára steam -en: 54,99€
    Extra nevetséges, hogy a Steam -en a DLC nélkül 10 Euróval (így akcióban 3 Euróval) drágább a játék, mint azzal együtt.

* = A választható játékok közül 14 euróért Basic (alap) csomagban 3 játék, 18 euróért Premium csomagban 9 játék választható.

Vigyázat! A Humble Choice havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak: My Subscription ("az én előfizetésem") > Manage your subscription ("az előfizetés beállításai") > Cancel my plan (előfizetés lemondása).
  • ToxiMaxi
    Jöhet a mehet!
  • __Jacek__
    Sim?:D
    De alapvetően mindennel lehet versenyezni pl. mario kartal is , abban is nehéz a legjobbnak lenni.
    Másik versenyen(rFactor2) ahol több nagyobb név indult termeszetesen a sim versenyzők taroltak, Max 10 vagy 11 lett de persze volt rajtbalhéja:D
  • Fürtös
    Mondjuk ez nem éppen így volt...
    De csak akkor írom le az én verzióm ha érdekel valakit.
    Ne legyen az,hogy már megint a Wébert támadom :D
  • Fürtös
    Molnit nem kell komolyan venni, több topicban is ugyanezt nyomja. Saját bevallása szerint 5 éve nem repül a DCS-vel mégis minden nap oda jár ekézni a fórumra. Ő így érzi jól magát, egyébként jó gyerek ;)
  • IXEMGabeo
    ne is mond engem amugy idegesit a csavo...csak azert emlitem meg, mert magyarkent akkor is orulok a sikereinek kar, hogy egy pocsfej stilusra es fenyezi magat...sok brit szerintem igy van Hamiltonnal is
  • Fürtös
    Nem a vírustól vannak beszarva. A kártérítési perektől vannak beszarva