gpFan#170035
Istenem ! ha a Ferrari most vezetne vagy 50 ponttal, tized annyi szöveg se lenne róla Valahogy úgy, mint amikor valaki simán vezeti a versenyt, alig mutatják a közvetítésben.
Ami a Ferari VB címeket illeti - igen, a 80-as, 90-es évek nagyon nem mentek neki. Schumacherrel volt a legjobb korszak. Utána meg 1 VB cím, ami szerintem főleg a McLaren kémbotránynak köszönhető. A FIA nem akarta, hogy McLaren pilóta legyen a VB abban az évben. És az a Hamilton lassulás az utolsó versenyen igen furcsa volt - igen, tudom, összeesküvés elmélet, Hamilton imádat, kígyó-béka, minden rosszat mondanak majd rám emiatt ... És én azt a versenyt kb. fél éve láttam először.
A Ferrari közelebb volt a VB címhez Alonsoval 2012-ben, amikor Vettel megpördült mindjárt az elején. De hihetetlen mázlija, és tank kemény Red Bullja volt.
Erős a Ferrari, rengetegszer volt második, de valami szinte mindig hiányzik . Ez a szezon lehet az egyik legpocsékabb az utóbbi 15 évben.
Mi az ami hiányzik ? A következetesség, unalomba menő precizitás ... Meg talán, főleg tavaly - jobb pilóták.