FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert meg ne magyarazzatok mar nekem hogy egy ilyen hiba utan ugyeshet vissza a palyara valaki ahogy akar. Elbaszta, fogadja el vagy ha megprobalja szabalytalanul vallalja fel a buntetes kockazat.
Mellesleg, Ricciardo sem kapott büntit, valamikor 15-ben, pont Monakóban, amikor túl optimistán vetődött be hátulról, olyan Ocon szílusban, és ki is ütötte az ellenfelet.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
En sem vitatom Merci pilotakkal szembem van egy kis elfogultsag de ma pont nem erzem hogy ez lett volna a gond
De mit okoskodunk itt annyit. Majd Jacques Villeneuve mindent elmond, megmagyaráz 1-2 nap múlva <#nevetes2>#nevetes2>
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.09. 22:23:05
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezzel a buntivel viszont ugy adtak oda Haminak a poziciot hogy mar vedenie sem kellet. Eleg volt eleg kozel maradnia.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.06.09. 22:15:13
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
eszméletlen
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.09. 21:59:35
A Ferrari is hibás benne, mert jobb lett volna egy 3-as csata Leclerccel. De valahogy mindig hátra kerül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
versenyző aki teljesen jogosan kivan akadva az egészre
versenyző mert " nem fékezett le Hamilton előtt"
emberek nemár..
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.06.09. 21:49:55
újabb szép győzelem az FIA pirelli Mercedes f1 teamnek! 😊
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2019.06.09. 21:43:23
!Forza Ferrari!
A pontelőnyével simán bevonatozhatott volna a második helyre.
Amúgy meg, Vettel mindegy hogy szándékosan vagy nem ment Ham. elé, mert akadályozott egy sima elkerülést.