Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gpFan #169987 Ha valaki itt utál valakit, csapatot az nem én vagyok, hanem azok akik agyatlan, rasszista motivált, mindenféle előkapott okokkal indokolt támadásokat intéznek a Mercedes és annak pilótái ellen. Vagyis inkább az egyik ellen főleg ("feka", "majom" ...) . Aztán amikor valaki nekik mondja az ő saját szavaikat, hatalmas sértődés (áradat) jön. Szánalmas egy szint 2019-ben.
A hírekben volt, hogy Bottas defektet kapott. És nem látok semmi okot arra, hogy inkább azt higgyem el, mint hogy akkora butaságot csinátak, hogy pár körön belül 2x kiálltak - amivel buktak egy helyet Vettellel szemben. Na mindjárt megnézem a felvételt, mennyi is volt a 2 kiállás között: megvan - Bottas 1 kör után, méghozzá a SC mögött, rögtön kiállt kerékcserére. Na meg Max igencsak neki nyomta a falnak, főleg a jobb első kerék volt ami kapott. Ezek után azt mondani, hogy nem defekt miatt kellett újból kiállnia eléggé elvetemült, szurkolói hozzáállás.
A velvetett Vertappen utálatról: igen, nem szerettem, főleg az elejében, az önkritika hiánya miatt, a piszkos cikázásai miatt. Meg volt az okom rá. De az nem utálat. Csak amit megérdemelt. Viszont, pont egy éve. a tavalyi Monakói blama után tényleg sokkal érettebb lett, és elkezdett a pontokra menni az ellenfelek helyett. Aminek meg is látszott az eredménye.
Azért itt kissé előjött a régi Verstappen, nyilván mert tisztában volt vele, hogy ez az a pálya, ahol a legtöbb esélye van.
És, én nem veszem be a RB szövegét, hogy nem lehet látni jön-e valaki hátulról. Ilyen nincs. Ha úgy volna, itt sokkal több box utcai incidens volna. Látták ők Bottast, de volt egy fél autónyi előny, úgyhogy kiküldték Maxot. Ez nálam nem 5 mp lett volna (bár kapott mellé 2 büntető pontot is) - mert itt nem csak veszélyes kiengedés volt, hanem nekimenés, ellenfél autó megkárosítás.
Amúgy, először én is azt mondtam, hogy rendben volt, ennyi erőszakosság kell, de nem láttam az élőben azt a falnak ütközést.
Aki nem hiszi nézzen utána, itt van lejjebb.