FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hahahaha<#banplz>#banplz><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Hamilton az élen az első kanadai edzésen
1 másodperces előnyük van úgy, hogy 50% mennek, időmérőre meglesz a két másodperc is a fejlesztéseknek köszönhetően!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.07. 17:47:45
racingarena.hu | gokartsopron.hu
De beszéljünk inkább az F1-röl. 😊
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.06.05. 10:46:14
\"If in doubt, flat out!\"
Azonban ez inkább tűnik egy Ford filmnek mint egy Ford vs. Ferrarinak
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
mit szóltok hozzá,hogy az m4sport nem adja élőben sem az időmérőt,sem a futamot?ugye kanada -6 óra,mondom megnézem mikorra kell hazaérnem (futóversenyen leszek vasárnap),erre ezt találtam a médiaklikken...
http://keptarhely.eu/view.php?file=20190604v00q4htuu.jpeg
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2019.06.04. 18:44:08
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Eszembe juttattátok azt a gagya Silvester Stallone filmet ... mi is a címe ? Fuck, el kell mennem az IMDB-re ... Driven, 4.6 a 10-ből az értékelése ... Agyatlanság, csak annyira emlékszem hogy valami F1 féle autót elszabadított a város közepén este, és száguldott vele a forgalomban. Persze, el sem indult volna, először is .... Ez kell a szuperhős és Zombie agymosott imádóknak. Minél butább, annál könnyebben manipulálható polgár lesz. És, ez megy Trump iker testvére országában is ....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na de igen, ott a 'zöldfülű' . Volt is abból akadó hiba, abban a szezonban, gondolom, de nemigen néztem egy versenyt sem akkor.
De talán meg kéne nézni azt az utolsó versenyt, fenn van a Net-en ...
Egyszerűen elvesztette a motorerőt, és érdekes módon az vissza jött, pont amikor lemaradt annyira, hogy a VB címről is lemaradjon.
Ami a Ferari VB címeket illeti - igen, a 80-as, 90-es évek nagyon nem mentek neki. Schumacherrel volt a legjobb korszak. Utána meg 1 VB cím, ami szerintem főleg a McLaren kémbotránynak köszönhető. A FIA nem akarta, hogy McLaren pilóta legyen a VB abban az évben. És az a Hamilton lassulás az utolsó versenyen igen furcsa volt - igen, tudom, összeesküvés elmélet, Hamilton imádat, kígyó-béka, minden rosszat mondanak majd rám emiatt ... És én azt a versenyt kb. fél éve láttam először.
A Ferrari közelebb volt a VB címhez Alonsoval 2012-ben, amikor Vettel megpördült mindjárt az elején. De hihetetlen mázlija, és tank kemény Red Bullja volt.
Erős a Ferrari, rengetegszer volt második, de valami szinte mindig hiányzik . Ez a szezon lehet az egyik legpocsékabb az utóbbi 15 évben.
Mi az ami hiányzik ? A következetesség, unalomba menő precizitás ... Meg talán, főleg tavaly - jobb pilóták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem jól csinálják. Leclerc minden áron meg akarja magát mutatni, és nem némítják le. Ezzel és a rossz autóval viszont Vettelt ölik meg, és közben elveszítik Leclercet, plusz még a csapaton belül is klikkeket hoznak létre.
Nem jó ez így. De ők tudják. Ahhoz, hogy valakiből Schumacher legyen, először Schumacherré kell válnia. Alonso, Kimi, Vettel letett már valamit az asztalra. Leclerc nem. Egyelőre még csak klimpírozik, távol áll tőle, hogy a kottára figyeljen. Vettel kotta nélkül játszik. Binotto, mert annyira egy karizmatikus karmester, mint pár ifjú politikai titán. Binottoról is csak a bőrkabát hiányzik, meg az aktatáska a kezéből, hogy a Ferrari legantipatikusabb vezetője legyen. Ezzel kiemelné mennyire fontoskodó elvtárs is ő, mert más tőle eddig nem jött le. A koncepció szar. Alonso alatt megvolt, de akkor nem voltak partiban a polért, és nem nyerhettek VBt. Tavaly és tavalyelőtt viszont valószínűleg technikai részen qurták el. Ami most van, az a tavalyiból fakad. Binotto helyére új arc vagy egy régi kellene. Annyira görcsölnek a sikerért, hogy semmi sem jön nekik össze. Ha leszarnák, csak mennének, nem lenne ekkora elvárás a csapattagok részéről, megszűnne a nyomás. De nem szarják le. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.05.31. 12:26:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Márpedig az F1=Ferrari és nem Mercedes. Ha ők kiszállnak minden és mindenki lehúzhatja a rolót, ennyit erről.
Szvsz, ameddig nincs új program, a legesélyesebb kihívójuk a Honda. Csak utána a Ferrari. A RBnél jó helyen van minden, lassan-lassan beérnek. A Ferrarinál pedig max. akkor lehetnek közel, ha minden szereplő a megfelelő helyre kerül. Hívjuk azt Binottonak, Leclercnek vagy droidnak a gyárban aki a kávét hozza a mérnököknek.
"a Red Bull dominálta az F1-et, évente két-három szabályváltozás is jött, hogy megtörjék őket, ma azonban senkinek sem érdeke megállítani a Mercedest."
Red Bull: Nem érdeke az F1-nek megtörni a Mercedest
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.30. 14:53:05

Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.30. 10:40:30
Meg az a táblázat teljesen felesleges volt. Nem a kiengedés itt a probléma, hanem a nekimenés.
Ennyit. Szégyen ez a fórum, semmi moderáció. Van kb- 5-6 értelmes tag, a többség még a 19-ik században van.
Okosnak lenni nem azt jelenti, hogy a többségnek tetsző szöveget nyomod. Bár itt mellesleg egyáltalán nincs semmi többség abban hogy Verstappen nem érdemelt büntetést - mégegyszer - nem csak 5 mp, még 2 büntetőpontot is kapott. Van 2-3 ember aki magát 'mindenkinek', 99% százaléknak nevezi. Tényleg semmi értelme többet mondani. Ha nektek így a jó az a te bajotok. Sajnállak benneteket.
Ilyen veszélyes kiengedés van elég sűrűn, szinte mindegyik 2-3-ik versenyen. De az, hogy a másikat a falra tolják - nem emlékszem rá. Persze, benne van az is hogy itt még szűkebb mint máshol. Nem tudom biztosan megítélni hogy Max láthatta e vagy nem a nagyon közeli Valtterit, de valahogy nem hiszem hogy az a tükör annyira szűk szöget fog csak be, na meg minek van ottan - mert ilyen helyzet, pont mint a képen van, van rengeteg verseny közben. Ha a tükör nem jó ilyen helyzetre, szabályt kell hozni hogy legyen az, minden autón.
És újból a szokásos, mellesleg igen sértegető szöveg: "hisztizni kell ha nincs meg a Mercedes 1-2" . Nem hisztizett itt senki, kivéve pár fanatikus Verstappen szurkolót (ami túl szép szó az ilyenekre) . Nem érdekel engem ki győz. Győzzön a legjobb, de fair versenyzéssel. És mi a csoda, az lehetséges is. Nem kell neki menni a másiknak, cikázni a pályán jobbra balra amikor valaki előzni készül ...
A 20 mp reális lett volna, mert annyit hátráltatta azt. akinek neki ment. Bár a végén lényegtelen, alighanem ott végzett volna akkor is a 4-en.
A nagy bölcs Marko Verstappenofíliájának köszönhetik hogy Ricciardo otthagyta a Red Bullt és most szenved az igen gyenge Renaultban ( 4-ik erőként vártam őket idén) . Na meg amit csinálnak a versenyzők cseréjeivel - kapkodás, gyors kirugás, hogy valaki más jöjjön, akit aztán kirúg 10-15 verseny után ...
A RB annak köszönheti a 4 VB címet hogy: rájöttek mennyire fontos az autó. Inkább a tervezőnek adták a sok lóvét mint a pilótának, Azért van náluk a legsikeresebb F1-es tervező - Newey. De ő sem fiatal már. Aztán ott volt az igen erős és megbízható Renault motor - 2013 végéig (9 győzelem zsinórban a szezon végén) .
És most mi van ? Arrogancia, Renault blamálás ... A másik oldalon meg a gyári csapatok, komplett csomag dominancia. Kivéve a Renaultot, ahol nem a motor a fő baj - a McLaren idén egész jó.
Ami várható: Max is elhagyja a Red Bullt ha pár éven belül nem lesz komoly VB cím esélyes (autója) .A RB nem fog kapni motort a Ferraritól vagy a Mercedesztől. A Honda meg kérdés. Lehet hogy ők is a Mercedes útjára lépnek ...
(2018 büntetések)
De egyébként tényleg szokott hülyeséget beszélni viszont ezúttal szerintem igaza volt. És akkor nem egy parasztlelkű emberről beszélünk hanem egy volt versenyzőről akit nyilván zavar ha verseny van a pályán és azt büntetik. 20mp büntetés???? Ezért???? A pilótát büntetnéd!!!! gratulálok az objektív látásodhoz! ez teljesen nonszensz, lerúgtam volna a monitort a helyééről. Végre van valami akció de hisztizni kell ha nincs meg a Mercedes 1-2, hihetetlen.