Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabinak van értéke, a kérdés hogy mennyire van ezzel tisztában, és hogy ugye az alapkérdés hogy ezzel mennyire törődik egy tévécsatorna mint intézmény.
Wéber Gabi (esetleges) elvesztése az F1-ből, az valószínűleg nagy lejtőt indítana el, szörnyű alternatívák vannak..a Spíler-s MotoGp közvetítés az egyik legbrutálisabb pofon, és mégis 80%-ra tenném hogy egy olyan valósulna meg.
Éppen valamelyik hétvégén néztem a fiam kíváncsian miközben ment a Magyar közvetítés egy MotoGp versenyről, és sajnos (mert ez nekem kisebb fajta tőrdöfés), semmi..pedig amit én csinálok azt majmolja ő is, és semmi olyat nem láttam rajta amiben kicsit is felfedezhettem volna korábbi önmagam még az Eurosport előtt, még Ryder-k előttről...mert az is jó volt, de Moody-Ryder ugye nem hiába voltak legendásak.
Hangulattalan, monoton közvetítés, bóklászó megjegyzések,..és uniformizált szakértők. Mesze attól amikor Harmati Árpi kiabált hogy: 'ott van a seggébe, már ott van a seggébe' egy WSBK közvetítésen..persze nem a kifejezés a lényeg, hanem hogy ragad az emberre hogy imádja a közvetített sportot. Ez nekem fontos, nekem ezért nem volt jó, többek közt, Palik, mivel ő a sportban saját magát szerette elsősorban, felhasználva az F1-t tetszelgett önmagának.
..és egyébként ezt a sportszeretetet tükrözi Wéber Gabi aprólékos tudásvágya, és egész hozzáállása, de ezt tükrözte nekem Szujó is...mert az látszott rajta hogy szereti, és próbált valamit kezdeni ezzel..még ha sokaknak visszás is volt az egyénien lefordított -gentlemen start your engines- küldése.
...hát mit nem mondjak több emelettel jobb mint a Spíler -két keréken ülve, két keréken élve- qva idegesítően sokszor elnyomott dumája..
Na mindegy, nyilván az elégedetlenkedők a hangosak...mint Szujó esetében is, de én el voltam a közvetítéseivel, kedvelhető figura volt..olyan családapás :))
Részemről sajnálom.