182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#172094 Ugrottak a Renault pontjai Japánra.. -
#172093 -
#172092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172091 -
#172090 -
#172089 Kizárják a Renault-t az F1-ből, ha a vád bebizonyosodik. -
#172088 Regi "szep" idok?:)
Mar az is sokat szamit, hogy a Schumi utani idoktol kikoptak az ABS, TC, automata valto (amit a palya mellol erzekelokkel es egyebekkel kapcsolgattak), a garazsbol piszkalas az autokban, es mindenfele "okos" felfuggesztes. Ez mind-mind "trukkforras". Bar latszik, hogy leegyszerusodott (bar ez a hybrid-rendszer sem egyszeru) rendszerrel is lehet 4-5 evnyi komoly elonyt szerezni.
Bar most a Ferrari jo, es talan az elozo 1-2-ben is ott lehettek volna, lehet csak a benazas volt. -
#172087 -
F1rajongo #172086 Igazán én sem értem ezt a dolgot, hogy miért hozták ki Hamiltont. De gondolkodtam a dolgon, hogy vajon mi lehet az oka. Nem tudok más logikát találni, csak azt, hogy így akarták bebiztosítani a Merci világbajnoki címét. Ha Lec nem tud feljebb kerülni min. az 5. helyre, ill. Vettel nem tud első lenni, akkor elég Hamiltonnak 3-nak lenni ahhoz, hogy meg legyen a VB. Ha kint hagyták volna Hamiltont, akkor benne van a pakliban, hogy a kopott kerekekkel kicsúszik, vagy defektet kap, amire szerintem nagyon kicsi lett volna az esély, de nem lehetetlen. Arra viszont, hogy Vettel megelőzze Bottast, még kisebb az esély, vagy arra, hogy Sainz-t meg tudja előzni Lec. És akkor még nem lehetett tudni, hogy Lec kap e büntit, vagy sem. És még ráadásul kapott is. Így volt bebiztosítva a VB cím a Mercinek, hogy Hamit kihozták. Más logikára én sem tudok gondolni, hogy Hamit miért hozták ki, de az is lehet, hogy egészen más oka volt ennek. -
#172085 https://www.facebook.com/Formula1/videos/560183224521574/ -
#172084 -
#172083 Kapott érte 5 secet, Max ausztriáért semmit. -
argo001 #172082 Ha Vettel lett volna, gondolom kizárják. -
#172081 Elrontott rajt, majd a szokásos bunkóskodás. Legutóbb Maxnál Spaban, most Leclerc.
Egyik se ért büntit a bírók szerint. -
#172080 Főleg úgy, hogy Leclerc inkább csak lecsúszott az ívről mint szándékosan csinálta. Nem volt aszfaltozott bukótér és most fáj Maxnek, mert ugye nem lehetett sehova menekülni. Ezért kéne sóder mindenhova. -
simonl #172079 Mindenesetre az kicsit komikus amikor a kicsi Max azért sipákol amit ő bármikor, bárkivel megcsinált már a múltban....
Lehet ő is öregszik... -
#172078 Úgy látszik divat lett eldobni a biztos 2. helyeket mostanaban.
Nem értem, hogy jutottak arra ma Merciék, hogy ez így jó lesz. Nyílván mindenki úgy taktikázik a gumikkal, hogy a végére fogyjon el. Vettelnek semmi esélye nem lett volna Hamiltonnal szemben mivel az ő gumijai is teljesen elfogytak volna a végére, hiába volt piroson. Egyszerűen nem értem. Nyílván Bottasnak vissza akarták adni az 1. helyet, de ezt a pályán is lehetett volna. Az, hogy beálltak csak emiatt Vettel mögé...mindegy.
Hamiltonban azért bíztam nem jön ki, de hát már ő sem annyira éhes mint régen. Meg jövőre lehet nagyobb szüksége lesz Bottasra mint eddig bármikor és nem akart most kakaskodni.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.10.13. 08:53:53 -
#172077 Vannak a kékek, vannak világoskékek, és vannak a piros fehérek ... -
Stockbauer33 #172076 Hááát hajrá Ferka -
#172075 https://www.instagram.com/p/B3ex-3QpqM_/ -
#172074 -
#172073 https://www.facebook.com/Formula1/videos/934366513607785/ -
#172072 szombati program törölve,időmérő vasárnap hajnal 3-tól,verseny 7:10-től. -
-
#172070 F1 2019: Szupertájfun csaphat le a mezőnyre Suzukában -
#172069 -
#172068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172067 -
mfn #172066
Honda News : Megérkezett az új üzemanyag Suzukába.Ez még hiányzott a Spec 4 motorhoz. -
#172065 17 órás műtéttel küzdöttek az F2-balesetet túlélő pilóta lábáért. -
Stockbauer33 #172064 -
#172063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172062 -
#172061 /litvaniaban_van_egy_autoverseny_ahol_egy_autopalya_benzinkutjan_tankoljak_a_versenygepeket/ -
#172060 Utólag a teljes rádió forgalom publikus úgy tudom, szóval ha volt ilyen akkor arról hallani fogunk. F1TV előfizetőknek meg talán élő is. Kiválasztatsz pilótát akit folyamatosan belső nézetben követhetsz a rádiózással együtt. -
#172059 https://streamable.com/a7enm
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.09.29. 23:07:13 -
#172058 Nyilván.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.09.29. 21:00:42 -
#172057 Vettel megelőzte volna! - vagy mit szoktatok ilyenkor mondani Leclerc kapcsán? :D -
#172056 Ez a nagyon ment dolog ezer sebbol verzik, koca nezonek tutinez jon le meg a vettel szemuveges fanoknak.
Adott a ket auto egyik meg akarja mutatni hogy ki a fasza gyerek teljesen felcsavarja a motort, a gumikat egyszeruen tulhasznalja, a masiknak mondjak hogy nem kell gyilkolnod mert vissza fogod kapni.. Most akkor huhat ment vagy nem? Hat nem.. O a nagy csapat jatekos... Ha vele egyezek abba hogy a masik szelarnyekod ad es megelozhetem, utanna nem mondom azt hogy de en megeloztem pffff es interjuban vigyorog.. Egy vicc a csavo szamomra. -
#172055 Nem is lehet alátámasztani, de nekem ugyan ezt adta ki, a jó ideje tartó Vettel forma, a médianyomás Leclerc miatt, Vettel habitusa amikor felcsesződik (Charley elküldése rádión, mérlegelő berendezés szétcsapása, táblapakolás..), és ez az idióta helyzet amit itt kreáltak,..ez hogy az legyen a legfontosabb hogy cseréljenek mikor Hamilton még ott van 3 másodpercre.. hogy nem volt annyi Binotto-ban hogy beleszól hogy nem ez most a legfontosabb haver, hanem tempó-tempó
Szal ez a nyűglődés, és a végén a kerékcsere elnyújtása.... nem kerek.
Sztem is fogta azt leállította az MGU-K-t, vagy valamelyik védelmi rendszert..és csinált egy Alonso-t.
Mert a szitu nekem is ezt adja ki, ...és most valszeg arról beszélnek hogy hogy szállhat ki a szerződéséből.
De ezt nem lehet vitatni, mivel ez csak egy megérzés, de ahogy írtam, nekem is ezt adta ki a szitu. Vettel-nek teliszaladt a töke, aztán csinált egy látszat kifakadást a rádióba a V12-re (40 futammal ezelőtt kellett futamot feladnia műszaki problémával a hibriddel.)
Nem jó helyzet ez már Vettel-nek, négyszeres bajnokként pláne.