Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az M4re odakerült. Az, hogy az MTVé lett a F1, ill. hogy az M4 létrejött, ahhoz semmi köze nem volt. Ahogy mondani szokták, "jókor volt jó helyen", de nem úgy, mint Palik esetében, hogy az anyukájához járt be az összes celeb, és ő a seggüket is kinyalta, majd beajánlotta Lacikát az akolba, aki azonnal karriert futott be az Ötödölőt követően. Szujó tudta, hogy bukni fogja a retek a F1et, és ő azonnal jó lóra tett: MTV(A) és szépen helyezkedett az újnál. Nem nagyon voltak embereik. Knézy már nem élt, Dávid Sándor nem vállalta volna, Frankl ..., hehe, nem is minősítem. Zsolti? Nem aludni akartak az emberek du. kettőkor, szóval nem maradt más, mint Szujó. Palik külföldre menekült, nem mennék bele, hogy miért. Erről is vegyesek a hírek. Ők a gyereket említik, maradjunk ennél.
Ezek után kellett valaki, ha már övék (MTV) a licensz. Zollnertől az is falra mászott, az anyja kivételével, aki ismerte. Szóba se jöhetett. Wéber jó választás volt Szujó mellé, de egy idő után Zolika vitte a prímet, és többet szerepelt a képernyőn, mint kellett volna.
Más. Én pl. sose akartam volna ezt élőben csinálni. De ebbe nem mennék bele. Viszont a hanghiba minden élő közvetítéssel járó természetes dolog. Különösen egy szabadedzésen lényegtelen. A stúdióból megoldották. Szújó suttyó volt amikor hazarendelték. Hazarendelés kapcsán tudnék mesélni, de nem ide tartozik. Az MTVA csinált már ilyet sokszor, és Szujó is átesett már ezen párszor, sőt, sokszor szerencsés is volt, mert őt küldték ki, hogy megragadhassa az alkalmat. Ennyi.