• b-type
    Sztem egyértelműen jó csere.... el lehetett volna még lubickolni a langyosvízben, de ez volt a jobb döntés. Tavaly még én is azt mondtam hogy ráértek volna még egy évet, mert a tavalyi évet bár együtt bukták el, de ha hasonlót kapnak akkor már okosabban talán behúzzák az évet.
    De Leclerc-n látszik hogy totál más anyagból van gyúrva mint Kimi. Ahogy Bahrain-ben mikor mondták hogy várjon két kört....nem, most van ott a szitu, most kell megcsinálni. ..és igaza van. Nem várok engedelmesen és baxom el a lehetőséget, és nem is rádiózok feleslegesen..megcsinálom azt kész.
    Most beleállt a falba...na, várható volt hogy hibázni fog mert amikor valaki meg akarja ragadni a lehetőséget akkor benne van hogy hibázik. Verstappen qva sokat hibázott, de kitartottak mellette és jó döntés volt. Talán Leclerc is fog még hibázni..ki tudja, de van benne lehetőség.
    Kimi-ben már nem volt semmi. Rengeteg lehetőséget kapott, jó autókat, jó versenyzőket verhetett volna el...de őt verték el. Járt neki egy VB a sorstól, meg is kapta, aztán ennyi.
    Leclerc meg rárúgta az ajtót Vettel-re rendesen. ..ezt csinálta Hamilton is annak idején, és ezt is kell, nem más céljáért van itt hanem a sajátjáért. ..ez, ha meg is tudja csinálni persze, akkor olyan csapatot állít maga mellé akik hajtanak neki, és nem csak muszájból.
    De ezt meg is kell csinálnia,...aztán lehet hogy csak annyi haszna lesz hogy Vettel magára talál de úgy igazán. Mert azt amit Hamilton is megcsinált, amit Leclerc is próbál az nagyon nem egyszerű..mert nem kutyaütő van a másik oldalon, ..lehet hogy Vettel most meg van billenve kicsit, meg elhagyta az igazi versenyzői önbizalom. De azért ott van benne.
    De a lényeg hogy szerintem a csere jó volt.