Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát ez alapján a kép alapján az lett vona, ha nincs a gloria, hogy hulk szépen kimászik mint mikor alonsó bukott ennéél sokkal nagyobbat és a fal mellett állt meg.
Mert ahogy elöttem is irták a motorbeomlő is ugyan olyan szilárdságú mint a monocock igy biztos, hogy nem szakad be , de gloria nélkül lett volna helye oldalt, hogy kimásszon.
Es whiting érvelésést sem értem, hogy azért nem kapkodtak a mentéssel, mert jól volt a pilota, ezt ott aban a helyzetben miből állapitotta meg, abbol, hogy azt mondta , hogy jol van? mert attól még lehet neki olyan sérülése ami nem fáj vagy az adrenalin miatt nem érzi.
érdekes modon senki nem hozta fel a gp3as csaj balesetét aki háttal kapta el a fototribünt, nem volt gloria, mégsem az miatt sérült meg .
én még mindig azon vagyok , hogy azért mert 5+6 évente van egy olyan esemény aminél hasznos lenne a gloria még nem ok arra, hogy állandoan ott legyen.
föleg ugy nem érzem jogosnak ezt az eszközt, hogy annyira le vannak szabályozva a versenyzők, hogy ha már egy kicsit is összeérnek már büntetik öket ezért inkább meg sem próbálkoznak vele és a boxban taktikázzák ki az előzéseket.
régen mikor nem volt sem gloria ,sem spórolgatás akkor is voltak ennél nagyobb balesetek és mindenki kiszállt épségben , de akkor voltak csaták és volt , hogy csak 10 kocsi fejezte be a futamot, mert összetörték , sóderágyba ment vagy csak széthajtották. most meg már az a furcsa , ha nem ér be a teljes mezöny a végére.
szóval ahelyett, hogy azzal töltik az idejuket, hogy megvizsgálják kell e a gloria, inkább azzal foglalkozzanak, hogy hogyan ne kelljen sporolni se az uzemanyaggal sem a gumival sem a motorral és akkor talán látunk eröböl is elözéseket és csatákat.