paj01#168284
Kacagni szokás az összeesküvés elméleteken de nem furcsa, hogy pl. Bottas a szezon elején még pariban volt Hamiltonnal aztán eltűnt? Vagy, hogy Ricciardo bejelentette, hogy lelép és azóta sehol nincs Maxhoz képest? Vagy hogy Kimi Alonso és Vettel mellett soha nem rúghatott labdába? Nem tudom elhinni, hogy nincs valami machinálás és hogy a nagy csapatok nem intézik el a csapat sorrendet fű alatt a szezon előrehaladtával. Ezek az autók olyan érzékenyek, annyi beállítás van, hogy biztos lehet némi hendikeppet intézni a B versenyzőnek. Néha a masodhegedűsök is persze szerepelhetnek jobban ha kifognak egy jó napot a pályájukon amit szeretnek míg a másik betlizik. Egy csapatnak nem jó a belső rivalizálás ez már sokszor kiderült, plusz szerintem az első számú versenyzőnek ad egyfajta lelki pluszt, ha úgy érzi, hogy gyorsabb a társánál bármit is csinál. Ide lehet venni még a marketinget is pl. az RB nek most már nagyon nem érdeke, hogy a távozó Ricciardo esetleg elverje a házi kiskedvencet akire az egész csapattot építeni fogják.
Mellesleg mióta kiderült, hogy anno Briatore falba küldte a B pilótáját, hogy Alonsoval versenyt nyeressen én már nem merném kijelenteni, hogy nincs ügyeskedés színfalak mögött.