FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egyrészt Perez belül van és ő az aki támad. Ha túl mélyet fékez benne van hogy beleszáll Vettelbe. Ezzel szemben Bottas külső íven ment be úgy, hogy akkor még egy kamion is befért volna mivel Max előbb a belső ívet kezdte levédeni. Ha mélyet fékez Max akkor megy a bukótérbe és kész. Semmi oka nem volt, hogy visszavegyen. Számára nem volt nagy kockázat a manőverben.
Videó csak hogy ez is meglegyen
https://www.reddit.com/r/formula1/comments/9cccuy/lap_43_bottas_and_verstappen_touch_wheels_into/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A DRS meg nem segít az izgalmas sportszerű csatákban. Mert pont attól izgalmas egy csata, hogy meg kell találni a pontot ahol előzni lehet. De hát a nép előzést akar látni nem küzdelmet. DRS-el meg nem lesz valódi küzdelem csak ilyen kerülgetős baromság. Vagy paraszt módon blokkolod a másikat vagy hagyod, hogy kikerüljön.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Per Aspera Ad Inferi.
"Előzés", lol. Megnyomja a gombot és körbeautózza az előtte lévőt. Much verseny, such wow, de tényleg. Persze Verstappen meg nem olyan, hogy csak úgy hagyja magát, ami meg nem kompatibilis a jelenlegi töketlen F1-es filozófiával. Mégis hogyan lehet védekezni a DRS ellen, ha nem úgy, hogy nem hagysz helyet az előzni kívánónak? Abban, amit most Verstappen csinált, semmi leszorítás nem volt, Bottas jött hátulról, ráadásul a DRS-nek hála iszonyatos előnnyel, neki kell helyet találnia, nem Verstappennek helyet biztosítania. 2017 Hamilton vs Alonso, Alonso mit csinált másképp, mint most Verstappen? A sokkal gyengébb autóval + DRS ellen tette amit lehetett, ő sem hagyott helyet Hamiltonnak. Fordítva ültök a lovon, itt nem Verstappen-féléknek kell felnőnie az F1-hez, hanem az F1-nek kell felnőnie az igazi versenyhez, amiben nem ilyen mű szar DRS-el emulálják az előzéséket és büntetik a versenyezni akarókat.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.09.02. 17:47:24
Alonso megint kiesett hamar. Szerintem jobb volna már most elmenne, mert a McLaren át is vette az utolsó helyet a Williamstól - a versenyképességben. Na meg amit Magnussennel művelt tegnap az is mutatja hogy már nem is érdekli igazán hova fog helyezkedni.
Vsz. itt már csak a rakás pénz az ami miatt még kihúzza ezt a szezont. A kommentjei elég szánalmasak, nem hiszem hogy jót fog tenni magának ha így folytatja.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
amúgy Verstappen a kedvencem, de ez semmilyen autóversenyen nem szabályos ...
Amellett, röhejes a kommented. 3 esélyes az idei szezon is, a RB-nek megvannak a pályájai ahol esélyes. Ha nem lesz Hamilton és Vettel lesz majd Leclerc és Ocon vagy ki tudja ki, és szegény Vosstappen + RB ugyanott lesz mint most. Mert nem látom hogy tanulnának a saját hibáikból.
Ez amit írtál + pár másik "komment" itten messze esik a szurkolás kategóriától. Na meg a realitástól is.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.09.02. 17:04:07
Meg egyre inkabb ugy latszik nem fog felnoni az F1-hez....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.09.02. 16:52:37
Vettel is eloadja majd magat , tuti.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De a lenyeg, ha a gumihasznalat karara talalt ekkora tempot a ferka,.akkor bajban vannak...Eselyuk nem volt ma...
Ilyet kommunikálni......a legalja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
a Merci jol taktikazott nincs mit tenni, beijesztettek a Ferrarit ez miatt Raikkonen gumija elhasznalodtak es most Hamilton megfogta
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megígérem,hogy sose veszek utcai autójukat se 😊
Ott kivulrol igy beesni...