182114
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Master91
    navégre!

• gpFan
    Ah, ez megint Merci pole szagú - ha csak a gumikülönbség nem 0.7 mp .
  • mcmoha
  • RatBaG #170634
  • gpFan
    Ja még valami: hajrá Leclerc !
  • gpFan
    Fárasztó vagy, tényleg - csak azért számoltam, mert olyannal jöttél hogy 1-2 hiba ...
    A témák tartalmát felfogtam. Viszont nem értettem egyet rengeteg állítással és következtetéssel. És nem a gyúrás hiánya miatt, nem mert csak felületesen olvastam. Ja, amúgy, ez most egészen jó volt, kivéve a vesszők elhelyezését

És azért hogy egyáltalán belemásztam abba a posztba, abban benne volt a tényleg szerencsétlen időzítés - pont akkor kellett előjönni azzal a kaviccsal amikor az volt az egyik főszereplő a FP 2-őn.
    Ideje elvinni az unokákat egy kis fagylaltra ...
  • repvez
    Szóval a helyesírási hibákat számolod a posztokban , ahelyett ,hogy a téma értelmét tartalmát próbálnád megérteni felfogni, értem.
    Mert ,hogy neked ez a második fele nem igen megy inkább próbálj arra gyúrni .
    Köszi.
  • gpFan
    Itt vagyok jóval 2017-től korábban. Szóval beképzelt az aki jobban tudja a helyesírást, és még fontosabb, jobban odafigyel mit pötyögtet be ide mielőtt megnyomja a patkányával a KÜLDÉS gombot. Akinek unalmas, szabad országban vagyunk ...

Igen, Verstappen, Bottas, Vettel csak azért mentek le a pályáról abban a célvonal előtti kanyarban, mert pont ott rögtön nem volt kavics ... Ajánlom hogy nézzél több versenyt, esetleg még szabadedzést is mielőtt nekiállsz osztani az észt. Én sem nézem a szabadedzéseket mindig, sőt inkább nem, de ezt éppen néztem. Semmi kiengedés nem volt, mind3 esetben az autó hátulja tört ki.

Ami a nazi-t illeti, a legtöbb fórumon be van tiltva, és törlik. Mert totál félre van használva. Amit én látok, a helyesírás szintje egyenes arányban van az F1-hez értés szintjével. Volt okom belekötni, mert nem, nem 1-2 félreírás volt. Nézzük csak: 13-at számoltam abban az első posztban, de ott van még a satnya fogalmazás is. Vagyis, lécci, ha védekezni akarsz jöjjél valami reálissal.
    Ez az Idiokrácia filmre emlékeztet - ott buzinak hívtak mindenkit, aki nem beszélt primitíven
    De mit is lehet várni, amikor olyan időket élünk, amikor mindenre van magyarázat, kifogás.
    RB - Február - a Mercedes előtt vagyunk. RB - Június - A Mercedes a Pirellit rábírta hogy neki tervezze az idei gumit - valami ilyesmi.
    Most meg a legújabb - "el akarják lopni tőlünk Verstappent".
    Próbáljatok meg méltósaggal veszteni.

Utoljára szerkesztette: gpFan, 2019.06.29. 12:18:02
  • ShaiHulud
    geci unalmas vagy mar ezzel a narcisztikus, bekepzelt stilussal...mindenkinek jobb volt ebben a topicban 2017.05.30. elott.
  • pr3cious
    Mindenki hülye aki szerint a versenyek unalmasak, a sokkal jobb versenyek képe az emlékezetekben csak délibáb. Mindig is ilyen volt a verseny, mindig is 1-2 kivételtől eltekintve rajtolási sorrendbe értek be kiesők nélkül. Szánalmas az összes csapat a Mercedesen kívül és szánalmas az összes csapatvezető is, az ő hibájuk a kialakult helyzet. De igazából nincs is Dominancia sőt a Ferrari az erősebb, az hogy a büntetésekből a Mercedes profitál csak a véletlen műve, a kép a Forma1 drasztikus népszerűség csökkenéséről HAMIS és amúgy is csak statisztika.
    - Kérem kapcsolja ki.
  • repvez
    Ha már ennyire nyelvtan zseni vagy akkor a muszáj meg sima j , és milyen a hosszú á? Mert én csak a sima á-t ismerem ?
    Meg ha nem tűnt volna fel a grammar sem magyar szó, így a nazi is helyes, nem magyarítottam, mert tudod van a neten egy ilyen meme, amit akkor szoktak használni amikor más már nem tud mihez érdemben hozzászólni akkor a helyesírásba köt bele. És igen én is megköszönöm, ha nagyon súlyos és az egész szöveg értelmezésében okoz problémát, de nem szólok be mindenkinek ha kihagy egy betűt, mert lehet véletlen elütés vagy épp technikai probléma. De gondolom, te élőszóban is megszakítod a másikat ha valamit nem úgy mond ahogy az neked tetszik.

Hogy témába vágót is írjak, amikor a pálya mellett a rázókő mögött egyből csak kavics volt, akkor meggondolta mindenki, hogy kiengedje e addig a kocsit egyáltalán és akkor a kerékvetők se okoznának annyi gondot. és igen amikor a régmúltban volt kavics felhordás akkor ha nem volt jelentős akkor ment tovább a futam ha nem akkor pár kör SC és addig lesöpörték, nem piros zászló.
  • gpFan
    Hát erre muszály válaszolni ... Lám, a helyesírás sokkal jobb, el kell ismerni. De a humor is: "oda meg már állatába akkor kerülnek" . Talán a kapkodás a probléma ?
    Ha a kavics helyett ott beton lett volna Bottas sokkal jobban tudott volna fékezni.
    Ki beszél itt nem pálya visszajövésről ? Nem is nézted a 2-ik szabadedzést, úgy néz ki. Majd ha a fele verseny holnap a SC mögött megy le, akkor ki/mi lesz a hibás ? Ja, a Mercedes, mert jó autót épített.
    A másik probléma a kaviccsal az, hogy ha valaki visszajön onnan, telehordja vele a pályát (mint Vettel tegnap), ami újabb baleset okozója lehet - vagy az nálad jó ?
    És a legjobb - a grammar nazi - magyarul az hosszú á-s, c-vel. Szóval, az aki jobban tudja a magyart az náci ? LOL . Az én időmben, az emberek megköszönték ha kijavították őket. És azt is tudták hogy a náci az nem az aki megbecsüli a saját nyelvét. Peace bro.
  • repvez
    Köszi a grammar nazi hosszaszólást, mert te sose vétesz elütést vagy bármi egyéb hibát, tiszteletem .
    ÉS az érveid is nagyon meggyőzőék, egy kiragadott ellenpélda egy egész korszakos tendencia ellen bravó.
    Ez kb olyan mint a klímaváltozásos csoportok az egyik bemutatja, hogy egy évszázadra visszamenőleg folyamatos emelkedést mutat a hőmérséklet, a másik ,meg benyögi, hogy hülyeség mert az előző év a leghidegebb volt és nincs itt semmi látnivaló.

ÉS ha értelmeznéd is amit leírtam, akkor nem csak az élmenökről szólt az írásom, hanem úgy általában az egész mezőnyről,mert kevésbé zavaró ha az első 2 után a maradék csapatok között volt történés, nem csak vonatozás minden versenyen.
    most az első 2 kör az érdekes, míg be nem áll a helyére mindenki onnantól a boxból döntik el, ki mikor cserél helyet ,DRS, elévágás, kerékcsere stb..)
    ÉS igen régen a versenyző ha ugy gondolta, hogy ott és akkor megpróbál valamit akkor senki nem szolt bele .

Ne forgasd ki a szavaimat, nem azt mondtam, hogy nem kell leállítani a versenyt ha olyan történik, azt mondtam, hogy amikor kicsúszott valaki , akkor sárga zászlóztak és ment tovább az időmérő a pályamunkások meg tették a dolgukat.
    ÉS most elég messze is volt a fal az aktív ívtől.

És igen nincs kavics ágy ami van az mind a betonozott bukóterek mögött van, oda meg már állatába akkor kerülnek amikor amúgy is menthetetlen a dolog.
    Bottas és Verstappen nem azért nem jött vissza a pályára mert kavicságy volt ott vagy te mit gondoltál ?
  • gpFan
    A megbízhatóságról beszéltem .
  • AnuluWork #170623
    Nem azért nyert 15/16, hanem mert a kor két legjobb versenyzője volt a csapatnál. Senna és Prost végig problémákkal küzdött, de a McLaren és a Honda kettőse az utolsó turbós évben, amikor már mindenki más a szívóra fejlesztett, szépen hozta amiért ők ketten, plusz Senna és Prost odakerültek. Megj. Prostnak több pontja volt, mint Sennának, de a legjobb tízes miatt Senna lett a bajnok.

Most viszont alig van motor v. egyéb probléma, sőt, az aszfaltozott bukóterek miatt vezetői hibából történő kiesés is ritka.
  • gpFan
    Igen "frustráló" amikor valaki, aki igen gyenge a helyesírással, logikával, de még a memóriája is hmmm .... jön elő a már az unalomig rágott "milyen szar is a mai F1", "mert a qrva Mercedes", "nagy különbségek", blah, blah ....

Szóval a pont az 1 évvel ezelőtti versenyen síma Merci 1-2 volt, mert hát a Merci nem romlik ?
    Soha régebben nem volt rajt-cél győzelem, neeeeeem, ez csak 2014 óta van.
    A megbízhatatlan érában a McLaren (akkor még nem Mercedes motorral) 15 versenyt nyert a 16-ból - biztos mert annyira romlottak a McLarenek ...

És a csúcs: nem kell nekünk piros zászló, valaki neki megy a falnak, körözzenek tovább max-on mindnyájan, ha a vörös zászlót nem is tudták, látták, valami más vöröset mindenki látott már .
    Igen, a szabadedzést semmi áron sem kell megállítani !

De egy dolog szerintem biztos - ilyen idióta rázőkövek nem voltak régebben.

"a rajttól a befutóig merci fölény, a kocsik már ritkán hibásodnak meg hála a sporolásnak és a tartós alkatrészeknek.
    Nincs elözés max kikerülés hála a drs nek, nincs kavics ágy , nincs olyan nagy gond ha lemegy a pályáról valaki."
    Miért is nem voltak tartós alkatrészek régebben ? 3 motor versenyhétvégére. Azt cseréltél amit akartál, bármikor. Sokkal több hiba van most, az az igazság - Norris mesélhetne róla. Csak ma az egész tele van szenzorokkal, és előre tudják látni - Norris 30 évvel kiesett volna, mert a hidraulika teljesen kinyiffant volna, így sikerült életben tartani a kíméléssel. De kinek lett volna jobb a verseny, ha Norris kiesik ? Igen, hihetetlen mikkel jönnek egyesek .
    Nincs kavics ágy ? Mondd ezt Bottasnak, Verstappennek
    Utoljára szerkesztette: gpFan, 2019.06.29. 08:09:14
  • RatBaG #170621
  • repvez
    csak az nem mindegy , hogy a dominenciát, hogyan alakitotta ki versenyenként.
    Mert a ferrari dominencia, idején, legalább a verseny egész ideje alatt voltak izgalmak csaták elözések, balesetek meghibásodások.Ami igy kevésbé volt frustráló, mert versenyről versenyre mindig megvolt a lehetősége, hogy most majd talán más lesz a gyöztes, mert elomlik a ferka, kimegy a kavicságyba és nem tud visszajönni, kisebbek voltak a különbségek.
    Most a merci érába mi van, a rajttól a befutóig merci fölény, a kocsik már ritkán hibásodnak meg hála a sporolásnak és a tartós alkatrészeknek.
    Nincs elözés max kikerülés hála a drs nek, nincs kavics ágy , nincs olyan nagy gond ha lemegy a pályáról valaki.

A mostani futamhoz meg annyit, hogy a régi időkbe azt se tudta az ember, hogy mit jelent a piros zászló olyan ritka volt, most meg minden kis szarért lengetik. ezek miatt a kicsuszások miatt miért kellett ? sárga zászló és kész mehet a mentés ahogy régen is, elég messze volt a pályátol.
  • ShaiHulud
    azert eleg csunya lenne ha Magyarorszagon egy jelentektelen fp2-t adnanak egy pont eloben meno magyar erdekeltsegu sport esemeny helyett...aki nem igy erzi azzal baj van.
  • gpFan
    Rázókő vagy szárnyromboló ? Verseny vagy roncsderby ? Verseny vagy SC követés lesz ?
    Egyáltalán, hogy nem tudják összehangolni a rázőköveket az új szárnyakkal ?
    Biztonságosabb ez mint a betonfal a pálya mellett ?
  • Master91
    igen és van akit jobban érdekel az Fp2 mint egy pingpong főleg ha P2 van a műsor újságba
  • FrezeR
    Addig is akit érdekel a Boxutca Face oldalán közvetítenek Gáborék félig-meddig élőben.

Boxutca live
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.06.28. 15:32:07
  • Magnum PI
    Ezzel én is egyetértek. Ez egy sport csatorna nem autóverseny csatorna. Egy gyakorló edzés szerintem egyik éles sporteseményt sem kellene hogy kiszorítson.
  • ShaiHulud
    amig nem a futam helyett addig szerintem nincs baj. biztos van akit meg a pingpong erdekel es bankodna ha nem adnak egy sima szabadedzes miatt, nemde?

edit: latom kiirva f1 lenne, noda magyar erdekeltseg van a pingpongban szoval szerintem jo hogy inkabb azt adjak.
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.06.28. 15:14:44
  • Master91
    M4 sporton F1 2. szabadedzés helyett női ping-pongot vetítenek.
  • mcmoha
  • ToxiMaxi
    Merci dominancia durva, de azért azt is számoljuk bele, hogy míg a Ferrarinál csakis 1 ember nyerhetett, addig a Mercinél ez korántsem volt így. Ebből a szempontból én nem tartom annyira nyomasztónak, mint a Ferrari dominanciát.
  • RatBaG #170610
  • RatBaG #170609
  • AnuluWork #170608
    Bernie :D
  • Stockbauer33 #170607
    Pár másodpercel győz futamonként.Felkell kötni a gatyát és legyőzni Schumiéknál köröket kaptak a végére.Vmiért nyavajogni kell mindig
  • gpFan
    Ha már a betűknél vagyunk:
    A: Charlie Chaplin fel fog kelni a sírjából, hogy megtapsolja e igencsak inventív humorodat.
    B: H betű - hogy-hogy happened Hamilton hooked hopeless hugely - M betű - most making major S - betű - success - Mercedes T betű team.
    Igen, a 'hopeless' az ami itt a legfontosabb - mert a Ferrari, Red Bull-nak halvány fogalma sincs hogyan eléjük kerekedni.

Igen, ez nem jó az F1-nek. De vajon a győztes csapat az ami a hibás a helyzetért ? Nyilván nem. A változást meg nyilván az ilyen meg olyan nyafogó alakok hozzák majd meg - magyarul: halvány fogalmad sincs arról mi is a verseny.
  • ToxiMaxi
    Nyilván nem gondoltam, hogy világmegváltó lesz, de jelenleg akkora a lemaradása a csapattársához képest, amekkora Schuminak sohasem volt Rosberggel szemben. Mondjuk az is igaz, hogy ez Williams nem pedig Merci.
  • HTS s3rg1nh00
    azért azt se felejtsük el,hogy Kubica csapattársa egy olyan újonc,aki Formula 2-ben elverte a most Mclarennel vitézkedő Lando Norrist.
    az ő visszatérése marketing szempontból érthető,de ne felejtsük el hogy MSC mit szenvedett a Mercis kalanddal fele ennyi kihagyott idővel és több rutinnal/tehetséggel,az alapján aki mást várt mint a jelenlegi szituáció,az túlzottan optimista típus.
  • ToxiMaxi
    Nem tudom mit szívsz, de nekem is kell belőle.
    Viccet félretéve, Grosjean jobb napjain verte Kimit a Lotusban. Stroll ugyan kikap Pereztől rendszeresen, de Zsoltitól még ő is fényévekre van. Egyetlen pilóta szintjét tudná hozni a mai mezőnyben az, pedig Kubica. Én többet vártam tőle, de még a csapattársát se tudja igazán megszorítani, aki egy újonc.
  • maffioso
    Dehogy hozná.
  • sure
    Oké, Baumgartner Zsolt is szerzett pontot a Minardiban…ha ő most 15 évvel fiatalabb lenne és ebben a Haasban ülne, Grosjean szintjét tuti hozná. Vagy mondjuk Strollét.

Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.26. 22:02:58
  • sure
    Szerencsére nem ez a logikám, egy Leclercet nem kéne a Haasnál elvesztegetni, de
    -Magnussen egy tajparaszt, úgy nyilatkozataiban, mint a vezetési stílusában
    -Grosjean meg mindig magyaráz, hogy mások a hibásak, vagy a körülmények, meg a csillagok állása, közben meg ő bénázik folyton