• b-type
    Ezt nem kell elmagyarázni, csak nem tudom hogy erre miért kell bólogatni. Amíg erre a nézők nem reagálnak addig a büdös életben nem fog megváltozni, hanem elfogadott lesz.
    Számomra ez tök idegen, hogy te pl. arról győzködsz engem hogy ez jól van így. mintha nem látnád hogy mennyivel jobb lenne ha nem így lenne. Mert nyilván izgalmasabb lenne, te meg egy néző vagy...és most vagy neked ez tetszik vagy baz nem tudok mást mondani, mint hogy fontosabb neked engem meggyőzni mint a saját szórakozásod. Különben egy állásponton lennénk, és ha ez nagy számban így lenne, akkor talán változna is. Így viszont soha...majd valaki ás megváltoztatja, vagy majd csoda történik, vagy max. nyomjuk a jól megszokott jajdesz@razF1.
    Jelenleg viszont az van hogy ez van te hülye hát ez soha nem fog megváltozni mert ezt akarják a csapatvezetők...
    Nem vagyok hülye, értem, csak ez így nem fog változni, és mivel te nem hiszel abban hogy bármit is el tudna érni a néző, ezért rombolod még az írmagját is.
    Ez száguldó cirkusz néven híresült el, és ha a nézők elégedetlenek akkor höbörögnek.
    Az engem nem érdekel hogy ez üzlet, mert ha ezt elfogadom, akkor ennyi volt, akkor azt is elfogadom hogy Stroll megveszi az F1-t és megvesz mindenkit aki ahhoz kell hogy a fia világbajnok legyen.
    De én ezt nem akarom, nem tudom kell-e még magyarázni...és a lényeg hogy te sem akarod, csak elfogadó típus vagy.