182114
  • Master91
    hol fékezzen mikor a fűről ugrat ki? :D
  • Stockbauer33 #170115
    Durci az 1 ujj ? Hahaha
  • adam46
    Szánalom futam. :D
  • lac coo
    Ott neztek egy telemetriat, lattak esze agaban sem volt fekezni Vettelnek.... Ezen kar is rugozni. Ha ilyen helyuetben megadjak a buntit, az magyon jogosnak lattak....
  • oneal1
    jaja élete legnehezebb versenye
  • Master91
    ha nem a Ferrari a pancser taktikázással, akkor az FIA adja oda a győzelmet hamiltonnak
  • SzocsA
    Toljak hamit rendesen, ha máshogy nem megy hat így. Lenyilatkozza hogy micsoda hősies küzdelemben előzte meg Vettelt. Ja nem mert az fia megbuntette.
  • oneal1
    driver of the day :D vicces. Gyönyörű győzelem ez tőle!

újabb szép győzelem az FIA pirelli Mercedes f1 teamnek! :)
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2019.06.09. 21:43:23
  • gpFan
    Hamilton megérdemli a driver of day címet - támadott, és még most is támad, amikor 5 mp-en belül elég volna neki.
    A pontelőnyével simán bevonatozhatott volna a második helyre.
    Amúgy meg, Vettel mindegy hogy szándékosan vagy nem ment Ham. elé, mert akadályozott egy sima elkerülést.
  • argo001
    Nyilván el kellett volna engednie, természetesen, mindenki ezt tette volna. Jó az a második hely, csak ne legyen büntetés...

tulajdonképpen tényleg nem éri meg nézni ezt a redvás szart, amit autóverseny címén próbálnak eladni.
  • paj01
    Nem kellett volna hibazni csokolom. Vettel csak ezt tudja mostanaban. Nyomas alatt volt megint es belehibazott. Utana meg nyilvan reflexbol mentette amit lehetett.
    Vettel maga is megmondta, tokeletes verseny kell a gyozelemhez. Ha balfasz akkor nem kell csodalkozni hogy elbukjak.
  • Master91
    meg is dobta az autót valami, nem bírt más ívre vissza jönni, levegőbe volt az eleje
  • Master91
    hát én pár percig azt éreztem hogy Vettel is fogja magát és kiáll, és meg is értettem volna

ez erős volt
  • SzocsA
    Hogy a mocskos kurva anyját ennek a feka majomnak, meg a mercis FIAnak. Ennyit er hamilton. Ha nem megy jön a segítség. Mi volt ebben a szabalytalan?
  • argo001
    szép vett vb
  • AnuluWork #170101
    Hamiltont ki fogják fütyülni.
  • AnuluWork #170100
    Ebben a szituban nem kellett volna büntizni, mert ennél KOMOLYABBAKAT nem büntiznek.
  • AnuluWork #170099
    Ez is tény.
  • AnuluWork #170098
    Lauda anno fogta magát, és kiszállt a Brabhamből egy ilyen verseny után ...
  • oneal1
    bazdmeg komolyan nem hiszem el.

Az nem bünti amikor perez úgy előz, hogy két kerékkel kanyar közben meglök valakit és ezzel megy el mellette.
    Vettel úgy csúszott vissza a pályára, semmi kontakt és így döntenek el egy versenyt.

kalap szart nem ér az egész
  • lac coo
    Ezek mit szivtak, Vettel mar javaban gyorsitott mikor leszoritotta, nem odacsuszott....
  • adam46
    Hamilton biztos nem kapott volna semmit, ez 100%.
  • AnuluWork #170094
    Hihetetlen, hogy a 10. kör előtt kiment a boxba. Rossz gumiválasztás. :(

Egyébként beragadt a startnál. Nem indul jól közepesekkel. Idén ez a második volt. :(
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.06.09. 21:27:52
  • Master91
    ezt nem hiszem el

végre kis verseny van, esélyes a győzelemre, jó a bajnokságra hogy pontokat hoz

erre +5 sec. hát tényleg elmegy az egész év a francba mercistől meg FIAstól
  • AnuluWork #170092
    Közben bünti. Nos, ez van ... Csodák nincsenek.
  • AnuluWork #170091
    Én nem büntetném Vettelt. Megcsúszott, örült, hogy nem a falban kötött ki. Hamiltonra nem volt ideje.
  • lac coo
    Erre nagy penzt raktam volna, hogy Vettel eldobja...Meg a falba is belemegy szerintem... Amugy meg ez sima bunti.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.09. 21:20:00
  • adam46
    Újabb kiváló taktika Leclerc esetében. Ennek mi értelme volt?
  • Master91
    hihetetlen hogy az autója nincs top 3ba
  • Stockbauer33 #170087
    Hihetetlen hogy beszürkült a jégember.Kb a Kubicával bohockodnak
  • Papa01 #170086
    A kaminos versenyző srác szerintem nem kommentátornak való. Affektál, hadar, és a hangszine is gáz.
  • adam46
    Dehogy. :DDDDD
  • mcmoha
    Hamiltonnak a rajt előtt éppen bütykölik a kocsiját, hidraulika folyás miatt. Lehet, hogy izgalmasabb lesz a futam?
  • adam46
    Lemaradtam az időmérőről, szóltak a Mercinak, hogy húzzák 50%-ra a motort, mert elmennek a nézők?
  • Stockbauer33 #170082
    Hogy megemelte a hangját (olyanszujosan) a kedves Wéber Gábor(akinemrészrehajlomüsorvezető) :DDDDD

Gratula a szoprán rágádzi rágádzi 1 ujjnak Ha nem lesz idén vizes(esős) verseny még esélyes is a VB címre :D
  • gpFan
    Hiába fog esetleg jó előre kerülni Vertappen, ezen a pályán leelőzik mint a sz*t a gyorsabb Ferrarik, Mercedesek. Nem úgy néz ki, hogy itt egy kerékcsere a jó taktika, vsz. még azoknak sem, akik közepesen indulnak.
  • AnuluWork #170080
    Ha tényleg annyira kopnak a lágy gumik, akkor aki médiumon van, annak nagy esélye lehet. A Ferrarik, a Mercik, Verstappen, Perez, Raikkonen. Nekik - jelenlegi helyezéstől függetlenül - van esélyük jó szereplésre, csak a rajtot kell túlélni. A pályából fakad, hogy lesz SC is. A középmezőny 1-3 tizedre van egymástól. A medium gumikon indulóknak bármire van sansza. Aki lágyon indul, az lehet, hogy két kerékcsere ...
  • gpFan
    Talán lesz még valami ebből a szezonbol. Amúgy meg, Stroll autóján az új Merci motor füstölt el. Bottas meg ? Talán északi létére nem bírja a meleget, s azért kezd gyenge lenni a nyár kezdetén
    Persze, várjuk meg a versenyt - Vettelt mint 4-es bajnokot nagyon szereti az a fal
  • ToxiMaxi
    Hogy is van ez akkor? Nagy okosokat kérdezném az 50%-ra letekert merciről meg a 2 mp-es előnyről?
  • AnuluWork #170077
    - Nos, akkor, uraim, halljuk a javaslatokat!
    - A közvélemény Grabovskit követeli ...
    - Martinez?
    - Á, Grabovski kész. Kilépett, meghasonlott. Torót olvas és nyerskoszton él.
    - Ugyan, nála mindig ez van. A King Kong-i eset után azt hirdette magáról, hogy ő Mickey egér 13. reinkarnációja. Akkor állandóan meditált és telefüstölte a lakást.
    - Mindenki röhögött rajta. Viszont azon a nyáron csak őt nem kínozták a szúnyogok.
    - Grabovskinál sosem lehet tudni. Viszont ezt az ügyet csak ő tudja elintézni ...