Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem tudom mi látszik belőle, de tök mindegy. Mindenki szempontjából tök mindegy, Hamilton-t mennyire érdekli hogy kik rajonganak érte?..vagy Kimi-t? Nyilván ha felhasználói adatokat lehet kinyerni akkor reklám szempontjából már nem mindegy,..de ez nem az ismert szereplő dolga.
Hamilton alapból egy megosztó figura, jól látszik hogy nem mindenkinek szimpatikus :D Ezzel nincs semmi baj, amíg valaki nem lép túl a szerepén.
A média meg rázza a kolompot ezerrel, pl:
- kérdés: Lewis, elképzelhetőnek tartod hogy a tempóddal belehajszoltad a hibába Vettel-t?
- válasz:
„Tudnom kéne, miről beszéltek a rádión. Ha folyamatosan közölték vele a különbség alakulását, akkor így lehetett. De nem tudom, hogy így volt-e, ezért nem lenne fair ítélkezni. De akkor mindannyian nagy nyomás alatt voltunk”
válasz nekünk tálalva:
Lewis Hamilton inkább csak szerette volna azt hinni, hogy ő hajszolta bele a hibába Vettelt, ám kijelenteni ezt nem merte. „Tudnom kéne, miről beszéltek a rádión. Ha folyamatosan közölték vele a különbség alakulását, akkor így lehetett. De nem tudom, hogy így volt-e, ezért nem lenne fair ítélkezni. De akkor mindannyian nagy nyomás alatt voltunk” – jegyezte meg, talán arra is utalva, hogy ez nem lehet mentség ellenfele számára.
Mert ez a jó mindenkinek, végső soron Hamilton-nak is.