182114
  • gpFan
    Teljesen reális amit mond. A Ferrari még sokat javulhat. És volt is jobb/gyorsabb Bahrein-ben.
    Ez nem csak a mérnökökön múlik. Na meg nem kell semmit elbaszni, elég ha az ellenfelek ügyesebbek, szerencsésebbek.

Na de most aztán olyasmiket mondtam amit rajtam kívül senki nem tudhatott

És, nem a mostani hétvége lesz az, ahol a Ferrari tarol, szinte biztos.
  • allock #169871
    Az utóbbi időkben masszívan rászokott erre a pszichológiai hadviselésre. Végül is elég jól megy neki, mert kibírja röhögés nélkül a nyilvánvaló ferdítéseit.
  • adam46
    Szánalmas ez az állandó picsogása, mindenhol fél-1 mp-at adnak mindenkinek. Merci mérnökök meg nem annyira balfaszok, hogy innen elbasszák.
  • pr3cious
    Hamilton: Nem csak Bottas a riválisom

Persze.
  • ToxiMaxi
    Igen, egyetértek. Nem lesz most olyan műsorvezető, aki a Szujó féle vonalat képviselné és igazi "1-es számú" lenne.

Akivel Wéber a múlt versenyen beszélgetett a stúdióban a verseny előtt, az ki volt? Egész összeszedettnek tűnt.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.05.22. 11:25:33
  • mcmoha
  • Alexease
    Erre en is kivancsi leszek.

Weber sem igazi kommentator (mint "musorvezeto", aki levezenyel egy teljes adast, a rengeteg kotelezo szoveggel, elemmel, forgatokonyvvel), de a tapasztalata miatt, tuti megoldja.

A ket Norbi profi, ezen nottek fel, aktiv pilotak. Szakmailag ok is tudjak ki kivel van, de valszeg nem annyira kockak mint Weber (neki 100%-ban a munkaja es hobbija). Elfogultsag nelkul, tomoren, kozvetites kozben, nem olyan egyszeru jo idoben, jo mennyiseget, erthetoen mondani. Kiss Norbinak van tapasztalata, de az F1 azert porgosebb, nepszerubb – es ahogy itt a forumban is sokszor olvashato –, a nezok is nagysagrenddel "kritikusabbak":) Raadasul K. Norbi hiresen nem szereti a DRS-t, amit kozvetitesenkent, szinte minden elozesnel meg is emlit:D

K. Norbi kozvetlenebb, baratibb, nem cifrazza tul a dolgokat, tomoren mondja a lenyeget a fan-oknak;)
    M. Norbi kimertebb, probal komolyabb es szakmaibb lenni, beszedben is probalja valasztekosabban, kerekebbe osszefogni a latottakat.
    Kiss Pal Tomi ne legyen, mert tole arcom lekaparom (bocsi:P). Bar a hatter "problemak" miatt valszeg o mar nem is lesz.

Az F1-ben, elesben, kivancsi leszek, mi sul ki belole.
    Ha a kotelezo kozvetitesi "tartalmak" utan/mellett, eltolnak a stilust a "nagykozonsegnek" (azok kotelezo kiszolgalasa, akik ritkan vagy korabban soha nem neztek F1-et) szant koritestol a rendszeres nezok es fan-ok fele, talan meg jo is lehetne.
    Bar az F1-kozvetites eddig is lazabb volt, mint egy nagyatlag sport kozvetites, de talan meg lehetne rajta lazitani (NEM Palik-bohoc iranyba).
  • ToxiMaxi
    Michelisz nem való kommentátornak, ő csak arra jó, hogy néhány dolgot a studióba elmondjon de nagyon visszafogott és lagymatag, olyan színtelen, szagtalan, persze a szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen.

Kiss talán jobb, de ő általában csillogó szemmel szokott ömlengeni, nem tudom mennyire való ez neki.
    Ha Wéber nem lenne ott egy fabatkát se érne ez az egész.
  • pr3cious
    Mondjuk így lesz a legjobb, marad a szakmai rész olyan lesz ott aki ért hozzá.
  • RatBaG #169863
    Nem a jelenlegi helyzetről volt szó, hanem ha majd jövőre lejárnak a közvetítési jogok.
  • AnuluWork #169862
    Mondtam, hogy nem lesz Palik ...
  • Alexease
    Wéber Gábor lesz a F1 kommentátora az M4-en
  • pr3cious

A játék életszerűsége érdekében a Codemasters leigazolta Fernando Alonsót, aki tanácsadóként segített a játék kifejlesztésében, és fel is tűnik a játékban. Felvehetjük a kesztyűt a spanyol nevével fémjelzett csapatok ellen, hogy aztán a végén magával Alonsóval is megküzdhessünk.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.21. 18:36:07
  • gpFan
    Hát igen, ez annyira amatőrnek tünik. Kb. az idei Willams F1 szinten. És azért is furcsa, mert az F1-es McLaren most javult. Alonso valahogy nem tud jó helyre/csapatba kerülni. Még mindig a 2007-es kémbotránybeli marhasága levét issza ?
  • RatBaG #169858
  • pr3cious
  • RatBaG #169856
  • ToxiMaxi
    Engem ez nem érdekel. Nem akarom ezt olvasni az F-1 helyett. Ha nem vagy képes ezt belátni, hogy ez probléma és abbahagyni, akkor nincs itt helyed és nem érdekel, hogy a másik mit csinál, ez nem egy óvodai homokozó.
    Részemről ezzel a téma lezárva!
  • pr3cious
    Jogos.
  • b-type
    Sztem hagyni kéne Palikot meg ezt az egész hülyeséget, annyira lófax az egész mikor meghalt Lauda.
  • pr3cious
    Konkrétan a szemétbennturkálással szembesítettem őket, fáj hogy rámutattam hogy mennyire patkány tulajdonság ez, ezért most más támadási felületet kell keresni pl a privát amihez senkinek semmi köze itt. És ha nem a topikot akarod rombolni akkor vergődik tovább meg üzenget hátha ki tud provokálni egy bant. Mérhetetlenül szánalmas mind a 2.

Konkrétan annyira ignorál hogy még mindig küldi a privát hülyeségeit.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.21. 12:51:56
  • ToxiMaxi
    Nagyon durva. Fene se gondolta volna, hogy egy ilyen nagy múltú csapat ennyire amatőr tud lenni. Mi az már, hogy nem volt kormány...... Alonso nem kicsit lehetett ideges, hogy ebben az amatőr projektben ő részt vett.
  • ToxiMaxi
    Nem lehetne, hogy ezt privátban intézitek el?

Vagy a HG nem tudna valamit tenni és kitakarítani ezt innen? Mert ez most már minden csak nem F1.
  • Fura Alak
    Szedd be a bogyóidat, mielőtt tényleg bannoltatod magad.
    Ajánlom figyelmedbe a gumiszobát, ott talán találsz beszélgetőpartnereket a saját alacsony szinteden.

Vigyázat, pr3cious privát üzeneteire példa:

Legegyszerűbb, ha ignoráljuk. Én pl. kinevetem. Off off.

RIP Lauda.
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.05.21. 12:28:13
  • pr3cious
    Köszi hogy megmondtad hogy én mit miért teszek. Az egyetlen dolog amit a fogyatékos agyad reagálni tudott erre mert az összes többi súlyosan betalált.
  • Fura Alak
    Azért írogatsz privátban, mert csak ott tudsz nagy embernek tűnni (max. a saját szemedben), és mert ha ugyanezt a stílust a topicban tolnád, akkor lecsapna rád a banhammer.
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.05.21. 11:48:26
  • pr3cious
    Ne etessétek, csak trollkodik.
    -Aham, ok.

Vagy egyszerüen meg akarja védeni imádott placiját.
    -Igen megszeretném, remélem nem zavar bakker hogy engem zavar ha valaki fullba nyomatja az egyoldalú kamulejárató kampányát. Ugye nem? köszi.

Csak provokál hogy aztán privátba válogatott szidalmakat írjon.
    -Bocs ha téged provokál ha egy noname formozó, összeollozótt, szarságát nem tartom hitelesnek. Tényleg ne haragudj már. És az is el lett mondva már hogy azért kaptál privátot hogy ne szülessen ilyen OFF hosszálszólások mint ez. EL LETT MONDVA NEKED.

És saját bevallása szerint is nem és az elsődleges és egyetlen profilja.
    - Na itt megint félreolvastál valamit mert ilyet sehol nem fogsz találni sem itt a fórumon sem privátban. Lehet veled vitatkozni ha még olvasni SEM tudsz.

Normális ember aki tud viselkedni nem használ más profilt.
    -Nincsen nyugodj meg, félreolvastál valamit.

Nekem, semmi kétségem nincs afelől amit Fürtös írt. Ismerem és tisztelem.
    -Mélyen hiteles ember lehet, ahogy te is. Fogadok hogy nagyon sikerek emberek lehettek ha van idő Palik László segglukával foglalkozni

Bocs mindenkitől az OFF-t

• pr3cious
    Az hogy rosszmájú fürtöske lejárató kampányát te készpénznek veszed, utánajárás, az érintett megkérdezése nélkül az csak téged jellemez. Nem tudom hogy miért olyan nehéz szöveget értelmezni de én csak annyit írtam hogy 100% hogy ez nem így történt meg. Ez tuti. Ez egy összeollózott szar. Egy kamu.

Meg még ha igaz is Ki a franc kíváncsi erre? Leírtátok az egyik oldalt egy emberről - bravó.
  • pr3cious
    Ez az elsődleges, te miről beszélsz?
  • mcmoha
    Gábor Wéber
    6 mins ·

Tanulságos történet a McLaren Indy 500 fiaskója, egyfajta kutyakomédia. Hogy egy klasszikust idézzek “ilyen nincs és mégis van”.

Röviden a lényeg:
    - az első teszt előtti héten döbbentek rá, hogy nincs kormánykerék az autóhoz, Zak Brown intézett egyet a Coswort-tól kölcsönbe, de így is kimaradt a tesztnap délelőttje,
    - az autók a Carlintól jöttek, de nem a megfelelő papaya-narancs színben, ezért visszaküldték azokat újrafestésre
    - az elsőszámú kasztni el is készült, azonban a tartalék egy hónappal később is a festőműhelyben volt, amikor Alonso balesete után szükség lett volna rá a pályán, amivel majdnem két teljes nap veszett oda,
    - a Carlin eredetileg két autóval indult volna a McLaren támogatása mellett, ám amikor ez háromra bővült nem maradt elég erőforrás Alonso autójára, ráadásul a Carlin három autójából csak egy jutott a mezőnybe, tehát a britek know-howja is inkább don’t know how volt,
    - Brown saját maga szerint is későn bízta meg Gil de Ferrant a projekt vezénylésével,
    - visszatérő elektromos problémák és rossz specifikációjú guminyomás szenzor, ami miatt nem vették észre Alonso defektjét az első időmérőn,
    - a Bump Day-re teljesen átalakított beállítások a többi csapattól kapott/vett információk birtokában, azonban az angolszász mértékegységről metrikusra való átváltást valahol elrontották, így Alonso autója a földet súrolva szikrázott bemelegítés helyett, majd jött az eső, így az egyetlen megmaradt kvalifikációs lehetőségének egy ismeretlen setuppal vágott neki,
    - utólag kiderült, hogy tévedésből a tervezettnél rövidebb végáttétellel mentek, 229 helyett 227,5-essel.

Alonso Indy 500-as győzelme idén biztos nem jön össze, de a McLaren megírta a vázát a “Hogyan ne induljunk neki Indianapolisnak!” kézikönyvének.

• Fura Alak
    Elkezdett nekem is üzengetni. Én jókat nevetek az óvodás szintű vergődésén. :)
  • pr3cious
    kokóról infót pls jöhet ezerrel! alig várom... nagyon sok eszed van, szerinted nem néztem meg?
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.21. 10:46:25
  • adam46
    RIP
  • AnuluWork #169839
    Ahogy akkor is éreztem, tüdőátültetésből fakadó fertőzés egy lehetetlen küldetés szokott lenni. Egy durvából Niki anno felállt, de 76ban bekövetkezett sérülései idővel szépen felfalták. :(

Szép kort élt meg, élhetett volna tovább, fiatalos, sportos volt, balesete után még 2x világbajnok lett, ami brutális teljesítmény.

Nyugodjék békében!
  • desigo
    Nyugodjék békében! :(
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
    Meghalt Niki Lauda. :(
  • AnuluWork #169834
    Nem jön vissza Palik, felejtsétek már el ezt a marhaságot!

UPD: Az M4re biztosan nem jön.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.05.20. 16:27:04
  • __Jacek__
    De te biztos vagy az igazadban :DDD Amit írsz kb mind rád illik..