gpFan#167364
Igen, lehet itten összehordani mindent - hogy nem is Kimi volt a hibás , stb. Azok után, hogy valaki itt kategorikusan azt állította, hogy a 2012-es SPA-i rajtbalesetért Hamilton volt a hibás én már semmin sem csodálkozom. A többség itten még az alapvető szabályokat sem tudja. Maga Kimi rögtön mondta hogy az ő hibája, de itten vannak akik tőle is jobban tudják.
Most én elmegyek a másik oldal végletbe: minden csak azért volt mert a Ferrari tanult tavaly óta: akkor egymást ütötték ki (Singapur), most elhatározták hogy inkább a Mercedeseknek mennek neki, főleg mióta Max észhez tért Az eredmény megvan - a Ferka vezet vagy 20 ponttal. Kimi nem rossz ember, idén egy darabig jól is ment, de mintha kezdene a tavalyi lenni. Asszem ideje menni. Amúgy meg, a nyilatkozatai már tényleg vegtelenül unalmasak és semmitmondóak. "Igen, második (vagy 3-ik) lettem, de ez nem a cél, ez nem elégít ki, mi az első helyre célzunk, blah, blah ..." Mindig ugyanez megy. Szerintem csak ha egyszer elhagyná, a következő versenyen az ölébe hullana a győzelem