182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#169711 "a csatorna nem kezeli értékén az egyik legdrágább, ám legnézettebb tartalmát, emiatt sem tudja már tovább csinálni emberileg sem"
Maradjunk abban, hogy ez egy kbn kamu ...
Amit meg állít, hát az is ...
Az Eurosport F1es közvetítése óta NEM kezelték ennyire értékén a F1et, pedig maga a F1 már közel sem olyan, és szvsz annyira sem népszerű, mint korábban, a digitális korszak előtt. Itthon az Eurosport volt az első olyan adó, ami a prequától a warm upig adott mindent. Itt az M1 elég komoly műsorfolyamban, mellé nagy futam és egyebek szintén komolyan közvetít. Palik helyett Wéberrel, és az összes erős vagy korábban sikeres autóversenyzőink szakértésével. Erre meg ez a gyökér azt állítja, hogy "a csatorna nem kezeli értékén az egyik legdrágább, ám legnézettebb tartalmát, emiatt sem tudja már tovább csinálni emberileg sem"?
Maradjunk abban, hogy ne lepődjetek meg, ha ismét véletlenül egy dilettáns kereskedelmi csatornára kerül a F1, hogy az egyébként G unalmas futamokat Szujó és Palik közvetítse ... és az ilyen "a csatorna nem kezeli értékén az egyik legdrágább, ám legnézettebb tartalmát" beszólásokat fogják felfújni.
Ill. maradjunk annyiban, hogy Szujónak köze nincs ahhoz, hogy LETT M4 sport. Az egy rajta kívül álló döntés volt. Maradjunk annyiban, hogy az, hogy magáénak mondja, ritka szar jellemre vall.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.05.11. 18:51:55 -
Caterpillar #169710 https://index.hu/kultur/media/2019/05/11/szujo_zoltan_tavozasanak_oka_az_m4_sporttol_szakmai_emberi_okok/ -
BladeW #169709 https://444.hu/2019/05/11/szerzodesszeges-miatt-azonnali-hatallyal-kirugta-szujo-zoltant-a-kozmedia
konkrétumok még mindig nincsenek -
#169708 "... legalábbis egyelőre"
-
#169707 Mi? -
#169706 Kiderült róla egy turpisság ... -
#169705 „Fontos volt számunkra, hogy először a „B” csapatunk tesztelje a motort.” :D -
gpFan #169704 Hülkenberg tud igen jó és gyors lenni, de talán nyomás alatt nem olyan jó. Mindenesetre komoly 'előnyben' van a dobogómentes F1-es fellépések számában. Legözelebb a dobogóhoz a 2012-es Brazil záróversenyen volt, ahol eső is volt, Vettel megpördülés (és nagy mázli, hogy nem károsodott az autója, aminek 2-en is nekimentek). Hülkenberg volt hogy vezetett is, aztán csatába került Hamiltonnal, amiben megcsúszott és Hamiltont is megütötte, maga meg még jobban visszaesett, és oda a szinte biztos 2-ik hely. Asszem, az volt a legkomolyabb esélye máig. Persze, sosem volt igazán nyerő csapatban. Azért merem állítani, hogy van bár Grosjean és Magnussen szinten. -
#169703 1. és 10. között 2.7s difi :(. -
#169701 -
#169700 Igen elég furcsa egy helyzet, mert ugy tünik, nem egy elöre eltervezett és tudatos befejezése a kommentárnak, hogy igy csapot papot otthagyva kell lelépnie.
ÉS ahogy irtad a studioban is csak egy mondattal elintézték, hogy az MTVA megköszönte a munkáját, de semmi magyarázat nem volt mellé, hgy miért vagy, hogy esetleg a lehetőséget megadták, volna neki, hogy személyesen elbucsuzzon élő adásba.
Valami nem tiszta ebben a történetben az biztos.
Mindenesetre én birtam , mert sztem, sok köze van abban, hogy sokkal közelebb hozta a nézökhöz az online közvetitésekkel a f1et, mert fiatalos meglátással közelitett ujitó szándékkal.
ÉS wéberrel tényleg jók voltak , kiegészitették egymást, nem ugy mint a PAlik czolner ahol csak a Palik szivatta Czolnert, a Mezei féle kommentárt meg inkább hagyjuk az mindennek az alja volt.
sajnos itt is valami álami kavarás lehet a háttébe:
tv2 változás -
#169699 megköszönték a szőke csaj volt és további sikert kívántak neki -
BladeW #169698 A stáb kiment helyszínre közvetíteni. Tegnap elment a hangja szabadedzésen(ennek pont tanúja voltam), átvette a budapesti stúdió a közvetítést. Azóta nem hallottuk a hangját. Az egész stáb csomagolt és hazajött. A mai időmérő előtt állítólag bemondták, hogy az MTVA megköszönte a munkáját. Ezt én nem láttam, meg tudja valaki erősíteni?
Elég érdekes eset. Ha valakinek szakmai problémája van vele (pl "nem tud beszélni") nem küldik ki helyszínre, hanem még előtte felmondanak.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.05.11. 16:13:08 -
pr3cious #169697 Ok. :) -
#169696 Kár érte, én bírtam. Eleve egy szimpatikus ember benyomását kelti és Wéber Gabival is jól tudtak együtt dolgozni. Nyilván mondtak vakokat, de messze a legszínvonalasabb kommentátor páros volt az itthoni F1 közvetítések alatt szvsz.
Elég fura, hogy így idény és főleg versenyhétvége közben távozott.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.11. 15:16:42 -
pr3cious #169695 Legutolsó versenyén konkrétan nem tudod beszélni. Palik se tudta hogy mi történik a pályán de legalább érdekessé tette a versenyeket. -
#169694 Mivan ? -
pr3cious #169693 Én folyamatosan arról beszélek hogy van a káposzta meg a kecske te meg arról hogy milyen cuki állat. -
#169692 https://index.hu/kultur/media/2019/05/11/szujo_zoltan_forma-1_mtva_tavozas/ -
pr3cious #169691 Nem fogok utána nézni neked hány cikk született a témáról év-eleje óta ezt csak az nem vette észre aki "blind or stupid". -
pr3cious #169689 Az a vicc hogy ezt sem én találtam ki. Amikor mindenki ezt mondja mindenki hülye szerencsére te helikopter vagy. Messziről látszik az emberen hogy frusztrálja bakker ha neked ennyi se megy kapcsold ki a tv-t. -
#169688 Ja, és már tavaly is ezért esett széjjel...már előre szétesett. :)))
Na jó nekem ebben ennyi volt sry :) sztem innentől te már átmennél dühöngőbe azt meg nem szeretném. -
pr3cious #169687 Itt látszik amikor már az ember arcáról messze le lehet olvasni a dolgokat neked még a legnyilvánvalóbb összefüggéseket is nehéz megértened. -
#169686 Végre... Nagyon irritáló kommentátor volt az öveket bekapcsolni faszomsággal. -
pr3cious #169685 Mert felveszi a versenyt Leclercel? Fu hallod kezdesz komolyan idegesitő stílust felvenni. Szerinted felveszi? A komplett teljes mezőny szerint Vettel azért van szét esve mert ott van Leclerc megkérdezhetem hogy te úgy mégis mégis bakkker mi a francot néztél EDDIG?
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.11. 14:21:20 -
#169684 hát igen. Nagyjából ezt is lehet feltételezni egy négyszeres világbajnokról, azt mondják hogy elmegy a jelenlegi csapattársa (akivel már a második 1évest kötötték), és jön egy fiatal és kész..innen kész. Schumacher is átesett ezen emlékszem..még Hamilton is mikor felmerült Ocon...rögtön mennyivel szrabbul ment.
Ezek ijesztő dolgok valóban.
..hát ez van.
Az is nyilvánvaló és logikus hogy embereket rabolnak el az idegenek...a sok hülye nem veszi észre. Igaz alátámasztani nem lehet...de hát tök nyilvánvaló.. -
pr3cious #169683 Leclerc bejelentése után esett szét. Nincs mit szívesen!+!!!! -
pr3cious #169682 Hagyjad már ezt a pénz dolgot, folyamatosan a következményről dumálsz de nem látod a nyilvánvaló és logikus okokat. -
#169681 Nem rá lett építve a csapat? Mindketten akkor jöttek, azt az autót még az előző évben fejlesztették. Sőt valszeg Hamilton az első pár futamon Alonso beállításait használta, mivel nem futott még F1-s versenyt, sem időmérőt.
...és akkor már sima ügy? Meg van verve egy kétszeres világbajnok? :D ..ha nincs kiemelt szerepe akkor ennyi?
Vettel meg már tavaly is pörgött ha jól rémlik...vagy tavaly tök stabil volt? javíts ki ha tévedek.
-
#169680 Szerintem nem jön vissza, azt a vetélkedőt is úgy vezette, hogy be se tette a lábát az országba. Van egy olyan érzésem, hogy valami miatt nem is jöhet vissza. -
pr3cious #169679 A bizalom hiánya fél mp hátrány körönként. Lehet túlzó ez a mondat de ugorjunk pár évet és nézd meg most Vettelt. az igazság fáj. -
#169678 Palik vissza jön azonnal befejeztem a magyar csatornán való F1-nézést... az egy mongoloid idióta... -
pr3cious #169677 Mit mondjanak el? Hogy nem Alonsora lett építve a csapat? Hogy nem kapta meg azokat a félteleket amiket világbajonként elvárhatott volna? Ez el lett monda. Olyan emberrel akarsz vitatkozni aki még emlékszik pontosan hogy mi történt. -
pr3cious #169676 Azt állította hogyha ráépítik a csapatot akkor világbajnok lesz, ezekkel a feltételekkel, feltételezéssekkel(?) került oda. De nem így történt. Az eredmény 1 pont lemaradás, egyetlen verseny ahol Hamilton nem rabol pontot Alonso előtt. Én nem csodálkozom az eredményen, a csapat rontotta el. -
#169675 Az én számba te ugyan nem rágtál semmit :D
Azt látom hogy van egy elképzelésed amit semmi nem támaszt alá, azt ennyi. Ahogy írtam Alonso nem az a kaliber aki ezt csak úgy lenyelné, ahogy Ron Dennis sem az volt aki csak úgy kivág az ablakon ennyi pénzt egy talánra. ..és hogy ez mennyire életszerű, vagy sikeres hmmm ..szal nem is értem miért nem ezt csinálja mindenki, szerződtessünk egy világbajnokot jó sok millió euróért, aztán hozzunk egy egy kategriaújoncot és veressük meg a bajnokot...mert az milyen nagy pénz lesz.
..hol is hallottam még ilyenről ...ááá megvan: sehol.
.. Alonso, meg az akkori menedzsere is az a tipikus nyuszi típus, velük tényleg le lehet nyeletni egy ilyen dolgot, simán zsebre rakják az ilyet...biztos nem mondanák el nagy nyilvánosság előtt qva sok pénzt keresve ezzel. ..ja,..egyik sem olyan. ..ezt a Honda-s dolgot is milyen jól viselte, meg előtte a Ferrari-t is, de az élete kibszását, ahol világbajnoki címet vettek el tőle,...azt biztos sehol nem is említené meg...sőt azt a versenyzőt még nagyra is becsülné...tiszta sor: ez Alonso..ki az aki ezek alapján nem ismer rá azonnal
:))
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.05.11. 14:02:00 -
pr3cious #169674 Mi nem logikus rajt még mindig? szádba lett már rágva :)))) inkább neked fáj észrevenni. Annak volt nagyobb hírértéke hogy Hamilton kezdőként ott van Alonsoval nem olyan bonyolult matek. Vedd már le a szemellenzőt és próbálj egy picit logikusabban gondolkozni. Nem-e? De. -
#169673 Az eszszeruseg es a penz ritkan fedi egymast:D -
#169672 En nem is Paliktol felek, hanem az egesz rendszertol. Persze koti oket a szerzodes, de mivel ezek a csatornak ultra gagyi bulvar szarok, szetgagyizhatjak az egeszet: teljes kepernyos 10 percenkent 2 perc reklam; semmi szabadedzes, se boxutca, se F3/F2; talan olcso jogokert ejszakai ismetleses kozvetites stb.
En valszeg elofizetnek a hivatalos F1 TV-re, amin kommentator elvileg nincs, de van sok egyeb mas lehetoseg. Persze, neha meg igy is uncsi, "szarazon" nezni meg talan megjobban gazos;)
Ha valoban valtozik, remelem csak a penzeket tologatjak a hatterben (kozpenzbol fizetjuk, a reklambevetel meg sajat csebbe folyik:D), es a rendszer megmarad.
De egyelore pletyka, de logikus:D -
#169671 Én azt nem értem, hogy ha van egy tematikus csatorna amin csak sport megy akkor azt miért kéne átvinni olyan helyre ahol mindent épp az szerint mozgatnak, hogy mi hoz többet a konyhára.
Igy majd lesz olyan ,hogy az izaura tizezredik része fontosabb lesz a F1 élő közvbetitésénél és majd felvételről lejátszák este 10kor 20 reklámmal megszakitva.
Értem, hogy pénz, de akkor is ésszerüség is lenne a világon. ezért vannak a tematikus csatornák, hogy mindenki azt nézze ami épp a kedvére való. -
#169670 Nem volt link vagy bezneztem, a tegnapi szabadedzesek meg kimaradtak, instagram-om nincs nem kovetek senkit:)
De az FB oldala (fenti link) megszunt (vagy nem is volt mar regen?!).