• gpFan
    Valaki ideges itt ?
    Amúgy meg, tényleg kellene hogy érdekeljen, mit gondolnak rólam félig írástudatlanok, akik nem tudnak 2 értelmes mondatot összeállítani , esetleg magyar ékezeteket használni ... Vagy személyeskedésnek veszik amikor valaki szépen megmondja nekik hogy érthetőbben kelleni írni, több részlettel, mert ugyebár nem vagyunk gondolat olvasók. De ha őtet nem érdekli, hogy érthető legyen, csak az, hogy ő tűnjön a legokosabbnak, az az ő baja. Nem is lehet egy fórumon megmagyarázni.
    Azt sem rudom mi az a LMP. meg nem is akarom. Nem vagyok kiváncsi miit ír ottan az első keréken történő energia visszanyerésről. Én tudom a fizikát, és az érvényes az F1-ben. Amikor valaki összevissza dobálözik valami nagy ötletekkel, és höenergia visszanyerő 'kiiktatást' emleget - micsoda röhej - kiiktatják, mert be van titlva, de nem szerelik le , aztán meg jön mekkora nagy energiát lehet nyerni, mert valahol 400 LE-t is tudnak hozzáadni a benzinmotor erőhöz. Esetleg hallott valamit az F1-es szabályokról, és mennyi a megengedett LE itten ? Erre nekem nincs szükségem. A szint az nagyon lent van. Tanulj meg először magyarul, aztán hogyan kell érthetően írni, az alapvető fizikát ...